Zizie Izette

Zizie Izette (@zizieizette)

Job description: MOM. Enough said. For business inquiries, please contact via WhatsApp at +1-907-367-4445

2066 posts      546 followings      926073 followers      2093 tags

Stories

Highlights

My kids, their cousins and I were having so much fun at @iondelemenhotels playground. .
.
Best bila dikelilingi budak2 ni, happy je selalu. πŸ˜ƒβ˜ΊοΈ .
.
#grandiondelemen #gentinghighlands 
#hotelmalaysia

My kids, their cousins and I were having so much fun at @iondelemenhotels playground. . . Best bila dikelilingi budak2 ni, happy je selalu. πŸ˜ƒβ˜ΊοΈ . .  #grandiondelemen  #gentinghighlands  #hotelmalaysia

It was a nice cold & windy morning. .
.
As usual, kalau xde scene kejar mengejar bila nk ambik gambar tu mmg x sah! πŸ˜‚πŸ˜…
.
.
We r back at home already. But I left my heart there in Genting esp in the hotel we stayed @iondelemenhotels .
.
Planning of going back there again soon. 
In shaa allah. πŸ€²πŸ˜‡ #grandiondelemen #gentinghighlands 
#hotelmalaysia

It was a nice cold & windy morning. . . As usual, kalau xde scene kejar mengejar bila nk ambik gambar tu mmg x sah! πŸ˜‚πŸ˜… . . We r back at home already. But I left my heart there in Genting esp in the hotel we stayed @iondelemenhotels . . Planning of going back there again soon. In shaa allah. πŸ€²πŸ˜‡  #grandiondelemen  #gentinghighlands  #hotelmalaysia

🌸🌸🌸 My sweet Aalisa Belle 🌸🌸🌸

🌸🌸🌸 My sweet Aalisa Belle 🌸🌸🌸

Siapa paling cengeng rasanya dah tau dah kan? πŸ˜„
.
.
Btw, I nak share tempat tinggal kitaorg kat @iondelemenhotels ni memang best & cantikkk sgt. .
.
My kids and family loves this place. Dari staff, service semua mmg best. 
We would definitely stay here again. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
.
.
#grandiondelemen
#gentinghighlands
#hotelmalaysia

Siapa paling cengeng rasanya dah tau dah kan? πŸ˜„ . . Btw, I nak share tempat tinggal kitaorg kat @iondelemenhotels ni memang best & cantikkk sgt. . . My kids and family loves this place. Dari staff, service semua mmg best. We would definitely stay here again. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ . .  #grandiondelemen  #gentinghighlands  #hotelmalaysia

Innocent je muka kan? Esp belah kanan tu. Dlm pada muka x bersalah tu ada cerita sebaliknya. 
U can follow their IG account. It’s no longer private. πŸ˜ƒπŸ‘‰ @zac_zeke

Innocent je muka kan? Esp belah kanan tu. Dlm pada muka x bersalah tu ada cerita sebaliknya. U can follow their IG account. It’s no longer private. πŸ˜ƒπŸ‘‰ @zac_zeke

Sejak jadi mak2 ni, perasaan takut lain macam sikit. Dulu berani bukan main lg. 
But I always tell myself to face my fear and I hv always been afraid of heights. 
But I did it anyway!! It was a fun experience with the whole fam. .
.
Should try it. Use β€œIZETTE” promo code to enjoy 20% off on BAR for any penthouse stay. @iondelemenhotels .
.
#grandiondelemen
#gentinghighlands
#hotelmalaysia

Sejak jadi mak2 ni, perasaan takut lain macam sikit. Dulu berani bukan main lg. But I always tell myself to face my fear and I hv always been afraid of heights. But I did it anyway!! It was a fun experience with the whole fam. . . Should try it. Use β€œIZETTE” promo code to enjoy 20% off on BAR for any penthouse stay. @iondelemenhotels . .  #grandiondelemen  #gentinghighlands  #hotelmalaysia

Oh my heart ❣❣️❣️ cair hati mommy dgn awak ni... #aalisabelleizette

Oh my heart ❣❣️❣️ cair hati mommy dgn awak ni...  #aalisabelleizette

Boys and girls of all ages could appreciate the whimsy of this Fairy Tale cafe. Great ambiance and scrumptious treats.
.
.
Oh good news, u could use β€œIzette” promo code to enjoy 20% off on total bill. Sounds like a good deal, huh? πŸ˜πŸ‘Œ
@iondelemenhotels .
.
#grandiondelemen #FairyTales #cafehopping #hightea #gentinghighlands

Boys and girls of all ages could appreciate the whimsy of this Fairy Tale cafe. Great ambiance and scrumptious treats. . . Oh good news, u could use β€œIzette” promo code to enjoy 20% off on total bill. Sounds like a good deal, huh? πŸ˜πŸ‘Œ @iondelemenhotels . .  #grandiondelemen  #FairyTales  #cafehopping  #hightea  #gentinghighlands

This is our first visit to @iondelemenhotels 
We are excited to discover what’s in store for us. πŸ˜πŸ‘ #grandiondelemenhotels #gentinghighlands #hotelmalaysia

This is our first visit to @iondelemenhotels We are excited to discover what’s in store for us. πŸ˜πŸ‘  #grandiondelemenhotels  #gentinghighlands  #hotelmalaysia

Gurau kasar nampak! πŸ˜¬πŸ˜πŸ˜†
Nasib x ada scene pertumpahan air mata mcm kebiasaannya. πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜ #throwback #suriasabah #kotakinabalu

Gurau kasar nampak! πŸ˜¬πŸ˜πŸ˜† Nasib x ada scene pertumpahan air mata mcm kebiasaannya. πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜  #throwback  #suriasabah  #kotakinabalu

Raya at mommy Becca’s house.
Tq jamu kitaorg makan dari lunch smp lah ke dinner. β˜ΊοΈπŸ™ˆπŸ˜†
.
.
Siapa boleh teka anak boy mana yg cengeng tu? 😬😬😬

Raya at mommy Becca’s house. Tq jamu kitaorg makan dari lunch smp lah ke dinner. β˜ΊοΈπŸ™ˆπŸ˜† . . Siapa boleh teka anak boy mana yg cengeng tu? 😬😬😬

Who do u think would follow in my footstep to be an actor? Aadam (in white pj) or Aaleph (Blue tshirt)? #justforfun #zaczekebrothers

Who do u think would follow in my footstep to be an actor? Aadam (in white pj) or Aaleph (Blue tshirt)?  #justforfun  #zaczekebrothers

Β©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.