Toneelgroep Maskerade (@maskeradeuithoorn)

Website: http://www.toneelgroepmaskerade.nl/

72 posts      1 followings      95 followers      2 tags

Boek nu online je tickets voor onze voorstelling Branden.

Fotoshoot in Kudelstaart jl. zaterdag voor een groen scherm. Maskerade viert dit jaar haar 55 jarig bestaan met de bijzondere voorstelling Branden van schrijver Wajdi Mouhawad.

Wat heeft dit met de voorstelling Branden te maken? Enig idee? Op 12 & 13 april speelt Maskerade de voorstelling Branden in het Alkwin Theater onder regie van Jules Noyons.

Sabine is al 25 jaar bij Maskerade.

In april speelt Toneelgroep Maskerade de voorstelling Branden. We zijn druk bezig met de voorbereiding van kleding en de intensieve tekstbehandeling onder leiding van regisseur @JulesNoyons.

Onze “kleine” diva #RonnieBaur is 10 jaar bij Toneelgroep Maskerade. Uiteraard vielen hem speeches en cadeautjes ten deel.

Leden van Maskerade wensen elkaar en uiteraard ook u allemaal een prachtig en bovenal gezond 2019.

Vanavond eerste lezing #Branden onder leiding van #JulesNoyons.

Maskerade neemt, tijdelijk, afscheid van het publiek en Alkwin theater vandaag. Alles is weer opgeruimd. Vandaag is ook bekend geworden dat Jules Noyons het eerste jubileumstuk (Maskerade bestaat 55 jaar)gaat regisseren. Het wordt het drama: Branden. Synopsis: Na zich jarenlang in stilzwijgen te hebben gehuld sterft Nawal Marwan. In haar nalatenschap vraagt zij haar twee kinderen, Jeanne en Simon, op zoek te gaan naar hun dood gewaande vader en hun broer, van wiens bestaan ze eerder niet wisten. Met tegenzin beginnen Jeanne en Simon aan deze reis die hen voert naar hun eigen wortels, naar een land in oorlog in het Midden-Oosten. Heden en verleden lopen in de voorstelling door elkaar heen. Twee parallelle zoektochten: die van Nawal Marwan naar de zoon die ze bij zijn geboorte heeft moeten afstaan, en die van haar tweelingkinderen naar hun vader en broer. Langzaam maar zeker wordt hen allemaal een meedogenloze waarheid onthuld. Branden laat oorlog zien als een zinloze keten van wraak en vergelding en stelt de vraag van alle oorlogen: is het in een onmenselijke situatie mogelijk je menselijk te blijven gedragen? Dus schrijf in uw agenda 12&13 april 2019.

#Ritsenactie groot succes. Gisteren bezochten 200 bezoekers de voorstelling in het #AlkwinTheater. Neem dus vandaag een #rits mee naar de voorstelling “Een rits te ver” en krijg gratis een kop koffie/thee voor aanvang van de voorstelling! Tot vanavond.

Maskerade speelt voor volle zaal:”Een rits te ver”.

Vanavond kritisch en jong publiek aanwezig bij de #tryout van Toneelgroep Maskerade. Leerlingen van de #JeugdTheaterSchoolUithoorn en leerlingen van het #AlkwinKollege.

Actrice Lucie de Lange wenst ons Toi-Toi-Toi bij een Rits te ver. Lucie vertolkte de rol van Lang tijdens de theatertournee @jonvaneerd.

Helaas is de voorstelling van vrijdag 26 oktober 2018 uitverkocht. Zaterdag zijn er nog een aantal plaatsen. Reserveer de laatste plaatsen op www.toneelgroepmaskerade.nl/reserveren

Maskerade bouwt vandaag decor in het Alkwin.

Actie: Neem één of meerdere rits(en) mee naar onze voorstelling en krijg, voor aanvang tegen inlevering van je rits(en) bij de bar, een kop koffie of thee gratis. Geldig op 26 & 27 oktober 2018 in het AlkwinTheater Uithoorn. Nog niet gereserveerd? Boek nu je tickets via: ToneelgroepMaskerade.nl/reserveren

Deze jongen is ook op camping de Wielewaal. Maar hij maakt de verwarring alleen maar groter...... Welke verwarring? Kom kijken en boek onze laatste tickets voor de klucht:Een rits te ver. Boek nu je tickets op:www.toneelgroepmaskerade.nl/reserveren

Heb je al gereserveerd? Doe het vandaag nog en verzeker je van een plek. Https://www.toneelgroepmaskerade.nl/reserveren

©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.