Faizal Zakaria

Faizal Zakaria (@jaiezzany)

Hidup dan Mati kerana ALLAH. Love U, Abby Abadi ❀️ Forever #jaiabby #abbyjaitraveldiary

Website: http://www.wasap.my/60139252112

2467 posts      396 followings      155255 followers      349 tags

Stories

Highlights

Komen β€˜SAYA NAK’ untuk yg betul2 berminat 😍😍 dan follow @sheehaw_poly .
Yes kali ini Coach nak bantu yg nak turun 3-10kg selepas Ray ni. Kepada yg SERIUS nak kurus dan nak turun 3-10kg di Bulan Julai πŸ€©πŸ€©πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
Adakah anda akan jadi salah satu peserta U Fit Online πŸ›Έ Program season 47 ini?
.
Komen β€œSAYA NAK” sekarang πŸ˜πŸ˜πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
Tag Kawan2 yg lain supaya kita ada kawan yg sama dalam program.
.
Coach Poly +60164905026
Coach Sheehaw +60126468025
.
Personal dan Group Coaching
Instagram @sheehaw_poly
.
#kurus #terlajaklaris #ootdhijab #nakcantik #kempisperut #tipscantik #senamkurus #perutbuncit #plussize #nakkurus #diet #atkin #kuruscepat #produkkuruscepat #astroawani #cauliflower #bersenam #dietsihat

Komen β€˜SAYA NAK’ untuk yg betul2 berminat 😍😍 dan follow @sheehaw_poly . Yes kali ini Coach nak bantu yg nak turun 3-10kg selepas Ray ni. Kepada yg SERIUS nak kurus dan nak turun 3-10kg di Bulan Julai πŸ€©πŸ€©πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ . Adakah anda akan jadi salah satu peserta U Fit Online πŸ›Έ Program season 47 ini? . Komen β€œSAYA NAK” sekarang πŸ˜πŸ˜πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ . Tag Kawan2 yg lain supaya kita ada kawan yg sama dalam program. . Coach Poly +60164905026 Coach Sheehaw +60126468025 . Personal dan Group Coaching Instagram @sheehaw_poly .  #kurus  #terlajaklaris  #ootdhijab  #nakcantik  #kempisperut  #tipscantik  #senamkurus  #perutbuncit  #plussize  #nakkurus  #diet  #atkin  #kuruscepat  #produkkuruscepat  #astroawani  #cauliflower  #bersenam  #dietsihat

CCTV 20 Channel kat Kilang #pulutkuningzarinazainuddin @zarinazainuddin_ .
Dah siap 17 camera, tinggal 3 unit camera lagi, pakai 2 dvr & 2 monitor
.
Malam ni sambung sbb nak siapkan sepenuhnya...esok dah boleh rilek....
.
Nnt cuma ajar cara operasi je...
.
Nak pasang cctv boleh wasap saya ya
.
013 925 2112
.
#jaiezzany #jaisecurity #jaiabby

CCTV 20 Channel kat Kilang  #pulutkuningzarinazainuddin @zarinazainuddin_ . Dah siap 17 camera, tinggal 3 unit camera lagi, pakai 2 dvr & 2 monitor . Malam ni sambung sbb nak siapkan sepenuhnya...esok dah boleh rilek.... . Nnt cuma ajar cara operasi je... . Nak pasang cctv boleh wasap saya ya . 013 925 2112 .  #jaiezzany  #jaisecurity  #jaiabby

Balik dr Klinik tadi...cari Dayana sebab tak nampak kat tempat selalu dia main
.
Rupanya...dalam kolam renang, amboi Dayana dapat mandi kolam happy ya....
.
Daiyan tak dapat join sebab penat & tidur....

Balik dr Klinik tadi...cari Dayana sebab tak nampak kat tempat selalu dia main . Rupanya...dalam kolam renang, amboi Dayana dapat mandi kolam happy ya.... . Daiyan tak dapat join sebab penat & tidur....

Hari ni Daiyan teman Mama @abby_abadi112 gi klinik....
.
Daiyan happy je....janji boleh jalan
.
Dayana mana...Dayana ada kat rumah sbb tadi dia tak nak ikut...tadi busy kit

Hari ni Daiyan teman Mama @abby_abadi112 gi klinik.... . Daiyan happy je....janji boleh jalan . Dayana mana...Dayana ada kat rumah sbb tadi dia tak nak ikut...tadi busy kit

Balik GM jap semalam walaupun sehari untuk sambut Ulang Tahun Ma....birthday Ma 16/6....
.
Tq sayang @abby_abadi112 .
Kami semua sayang Ma sgt2...doakan anak2, menantu, cucu Ma berjaya dunia akhirat...restukan setiap perjalanan kami ya Ma
.
Setiap pengorbanan yang Ma lakukan selama ini hanya Allah yang mampu balasnya, moga Syurga milik Ma.
.
Kami semua doakan moga Allah temukan Ma dengan Arwah Abah dan kita semua di Syurga nanti...
.
Alfatihah untuk Arwah Abah

Balik GM jap semalam walaupun sehari untuk sambut Ulang Tahun Ma....birthday Ma 16/6.... . Tq sayang @abby_abadi112 . Kami semua sayang Ma sgt2...doakan anak2, menantu, cucu Ma berjaya dunia akhirat...restukan setiap perjalanan kami ya Ma . Setiap pengorbanan yang Ma lakukan selama ini hanya Allah yang mampu balasnya, moga Syurga milik Ma. . Kami semua doakan moga Allah temukan Ma dengan Arwah Abah dan kita semua di Syurga nanti... . Alfatihah untuk Arwah Abah

Last week site visit kilang #pulutkuningzarinazainuddin di Subang Bestari untuk pasang CCTV
.
Terima kasih kak @zarinazainuddin_ moga menjadi kenyataan
.
Lama dah tak makan pulut kuning rendang kerang & sambal bilis petai... Memang best
.
Nak tanya tentang cctv boleh wasap saya ya
.
013 925 2112
013 925 2112
.
#jaiezzany #jaisecurity #jaiabby #abbyabadi

Last week site visit kilang  #pulutkuningzarinazainuddin di Subang Bestari untuk pasang CCTV . Terima kasih kak @zarinazainuddin_ moga menjadi kenyataan . Lama dah tak makan pulut kuning rendang kerang & sambal bilis petai... Memang best . Nak tanya tentang cctv boleh wasap saya ya . 013 925 2112 013 925 2112 .  #jaiezzany  #jaisecurity  #jaiabby  #abbyabadi

Best kan, sambil bercuti atau duduk ofis masih boleh pantau rumah melalui phone
.
Ni kelebihan cctv yang ada sekarang...semua boleh view melalui phone, tapi dvr perlu sambung ke internet ya...
.
Nak bercuti lama2 pun tak risau
Nak tinggalkan anak bersama pengasuh pun tak risau
.
Berapa harga pasang CCTV?
.
Harga bergantung pada berapa camera kita nak...
.
πŸ‘‰ 4 Camera Rm1799
πŸ‘‰ 8 Camera Rm3299
πŸ‘‰ 16 Camera Rm6299
.
Ni harga permulaan, kalau tempat tu jauh luar kawasan..ada tambahan kos ataupun kawasan tu luas mcm dewan, kedai 3 tingkat...
.
Kos kat atas tu siap semua sekali termasuk pemasangan....kalau ada penambahan akan dimaklumkan terus pada masa site visit
.
Berminat
. 
013 925 2112
.
#jaiezzany #jaisecurity #jaiabby

Best kan, sambil bercuti atau duduk ofis masih boleh pantau rumah melalui phone . Ni kelebihan cctv yang ada sekarang...semua boleh view melalui phone, tapi dvr perlu sambung ke internet ya... . Nak bercuti lama2 pun tak risau Nak tinggalkan anak bersama pengasuh pun tak risau . Berapa harga pasang CCTV? . Harga bergantung pada berapa camera kita nak... . πŸ‘‰ 4 Camera Rm1799 πŸ‘‰ 8 Camera Rm3299 πŸ‘‰ 16 Camera Rm6299 . Ni harga permulaan, kalau tempat tu jauh luar kawasan..ada tambahan kos ataupun kawasan tu luas mcm dewan, kedai 3 tingkat... . Kos kat atas tu siap semua sekali termasuk pemasangan....kalau ada penambahan akan dimaklumkan terus pada masa site visit . Berminat . 013 925 2112 .  #jaiezzany  #jaisecurity  #jaiabby

Last Checking CCTV Di Resak Apartment Puncak Perdana
.
Check Playback, check kualiti gambar.....
.
Selesaikan wiring untuk internet kabel nk view ktb phone
.
Berminat nak pasang cctv boleh wasap saya terus...dm takut lambat reply
.
013 925 2112
.
Atau klik link kat bio di atas profil tu.....
.
#jaisecurity #jaiezzany #jaiabby

Last Checking CCTV Di Resak Apartment Puncak Perdana . Check Playback, check kualiti gambar..... . Selesaikan wiring untuk internet kabel nk view ktb phone . Berminat nak pasang cctv boleh wasap saya terus...dm takut lambat reply . 013 925 2112 . Atau klik link kat bio di atas profil tu..... .  #jaisecurity  #jaiezzany  #jaiabby

Cerita Semalam...lepas Isyak, hantar Songkok & Biskut Raya untuk @danishhakimofficial .
X sempat nk minum2....sebab nak ke giant.....
.
Kalau abah singgah lagi, kita ngeteh ya....Fokus apa yang abang impinan...perjalanan masih jauh
.
Abah doakan abang berjaya dunia akhirat, pelihara dan jaga Alquran yang ada dlm diri abang tu sebaik2nya...
.
Menghafal itu mudah tetapi untuk pelihara amat susah....
.
❀️ dunia akhirat

Cerita Semalam...lepas Isyak, hantar Songkok & Biskut Raya untuk @danishhakimofficial . X sempat nk minum2....sebab nak ke giant..... . Kalau abah singgah lagi, kita ngeteh ya....Fokus apa yang abang impinan...perjalanan masih jauh . Abah doakan abang berjaya dunia akhirat, pelihara dan jaga Alquran yang ada dlm diri abang tu sebaik2nya... . Menghafal itu mudah tetapi untuk pelihara amat susah.... . ❀️ dunia akhirat

Sannah Helwah Ma
.
Sempat video Call untuk ucap Happy Birthday Ma
.
Adik No 4 & No 5.....terima kasih adik2 yang jaga ma.
.
Terima Kasih semua....

Sannah Helwah Ma . Sempat video Call untuk ucap Happy Birthday Ma . Adik No 4 & No 5.....terima kasih adik2 yang jaga ma. . Terima Kasih semua....

Yeh dah selesai kerja...
.
Kat rumah ngan si comel ni...Dayana
.
Daiyan ada kat atas ngan Mama @abby_abadi112 .
Daiyan esok 17hb dah cukup setahun
.
Dayana bulan depan cukup setahun
.
Nmpknya tiap2 bulan sambut Birthday

Yeh dah selesai kerja... . Kat rumah ngan si comel ni...Dayana . Daiyan ada kat atas ngan Mama @abby_abadi112 . Daiyan esok 17hb dah cukup setahun . Dayana bulan depan cukup setahun . Nmpknya tiap2 bulan sambut Birthday

Sannah Helwah Ma yang ke 63 tahun
.
Sanah helwah ma...anak2 ma menantu cucu...doakan semoga ma diberi kesihatan yang baik, .
Panjang umur dan rezeki untuk menunaikan ibadah haji.
.
Terima kasih diatas segala kasih sayang dan pengorbanan ma kepada kami semua..tiada galang gantinya..tanpa ma dan abah siapalah kami
.
Insyaallah ma....andai suatu hari nanti ma tiada kudrat,kami akan jd tulang belakang untuk ma,akan jaga ma hingga akhir nafas ma...
.
ma..kami sayang ma  dunia akhirat... Al-Fatihah untuk abah..

Sannah Helwah Ma yang ke 63 tahun . Sanah helwah ma...anak2 ma menantu cucu...doakan semoga ma diberi kesihatan yang baik, . Panjang umur dan rezeki untuk menunaikan ibadah haji. . Terima kasih diatas segala kasih sayang dan pengorbanan ma kepada kami semua..tiada galang gantinya..tanpa ma dan abah siapalah kami . Insyaallah ma....andai suatu hari nanti ma tiada kudrat,kami akan jd tulang belakang untuk ma,akan jaga ma hingga akhir nafas ma... . ma..kami sayang ma dunia akhirat... Al-Fatihah untuk abah..

Β©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.