B E L L A  A S T I L L A H

B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah)

Malaysian | Sabahan πŸ‡²πŸ‡Ύ Believe in miracles | bellaastillah@gmail.com @jezzamour πŸ’„ @haydascarf πŸ§•πŸ» @futehfuofficialhq πŸ’•

2329 posts      721 followings      1528510 followers      8052 tags

Stories

Highlights

Done meeting for today. 
Semoga segala urusan dipermudahkan :)
.
.
πŸ“Έ @budak.tadika

Done meeting for today. Semoga segala urusan dipermudahkan :) . . πŸ“Έ @budak.tadika

Siapa tahu lagu ni? Saya tahu tapi nda hafal. Hee πŸ™ˆ

Siapa tahu lagu ni? Saya tahu tapi nda hafal. Hee πŸ™ˆ

Rindu Melbourne. Hee :) tapi yang bella nak tunjuk is my baby Berry Full from @inayahbeautyhq ! Nak more details? Go check em out now. Best tau consume ni 😘

Rindu Melbourne. Hee :) tapi yang bella nak tunjuk is my baby Berry Full from @inayahbeautyhq ! Nak more details? Go check em out now. Best tau consume ni 😘

Ada sesiapa nak tolong Bella angkat kotak2 ni takπŸ€”

Ada sesiapa nak tolong Bella angkat kotak2 ni takπŸ€”

Thank you so much @pantai_hospital_ampang for this beautiful bouquet πŸ’ 
Bella nampak bunga terus berbunga2 rasa hatini πŸ˜πŸ˜‚

Thank you so much @pantai_hospital_ampang for this beautiful bouquet πŸ’ Bella nampak bunga terus berbunga2 rasa hatini πŸ˜πŸ˜‚

Favourite lotion bella ❀ ramai tanya bella apa rahsia bella kekal putih gebu dan kekal ceria ? Inilah dia Futehfu from @futehfuofficialhq .. Futehfu ni ada UV PROTECT dan SPF 50 tau yang sentiasa akan menjaga kulit bella πŸ₯° Bella sukaaaa sgt!

Favourite lotion bella ❀ ramai tanya bella apa rahsia bella kekal putih gebu dan kekal ceria ? Inilah dia Futehfu from @futehfuofficialhq .. Futehfu ni ada UV PROTECT dan SPF 50 tau yang sentiasa akan menjaga kulit bella πŸ₯° Bella sukaaaa sgt!

Not your mermaid πŸ§œβ€β™€οΈ
.
πŸ“Έ @budak.tadika
.
.
P/s: mermaid pun mau ootd jugaaa πŸ˜œπŸ˜‚

Not your mermaid πŸ§œβ€β™€οΈ . πŸ“Έ @budak.tadika . . P/s: mermaid pun mau ootd jugaaa πŸ˜œπŸ˜‚

Goodnight ✨
.
.
@ifa_raziah 
@zizi_kirana 
#Starlela

Goodnight ✨ . . @ifa_raziah @zizi_kirana  #Starlela

Dah habis skincare Bella!!!
Bella baru order tadi yg baru.
Raya sakan sampai lupa nak order @iflawless.official 😭😒😭

Dah habis skincare Bella!!! Bella baru order tadi yg baru. Raya sakan sampai lupa nak order @iflawless.official 😭😒😭

Menyesal by @ressaherlambang ✨
.
.
Sinetron : Tasbih Cinta .
P/s: actually i hafal lagu ni tapi sbb i nervous punya pasalπŸ˜‚πŸ™Š plus suara saya tiada bha. Demam.

Menyesal by @ressaherlambang ✨ . . Sinetron : Tasbih Cinta . P/s: actually i hafal lagu ni tapi sbb i nervous punya pasalπŸ˜‚πŸ™Š plus suara saya tiada bha. Demam.

Wherever I go, @zaffy.co 
This is the best serum ever ✨

Wherever I go, @zaffy.co This is the best serum ever ✨

Keep your eyes on the stars & your feet on the ground. .
.
πŸ“Έ : @pinography 
Mua : @jibsalimthemua

Keep your eyes on the stars & your feet on the ground. . . πŸ“Έ : @pinography Mua : @jibsalimthemua

Β©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.