B E L L A  A S T I L L A H

B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah)

Malaysian | Sabahan πŸ‡²πŸ‡Ύ Believe in miracles | bellaastillah@gmail.com @jezzamour πŸ’„ @haydascarf πŸ§•πŸ» @futehfuofficialhq πŸ’•

2503 posts      794 followings      1728693 followers      9457 tags

Stories

Highlights

Pernah tak korang tertidur lepas tu ada orang suka betul ambil gambar senyap2.
.
.
#RadinxQaisara
#cintabelumtamattempoh

Pernah tak korang tertidur lepas tu ada orang suka betul ambil gambar senyap2. . .  #RadinxQaisara  #cintabelumtamattempoh

Susu kambing pilihan bella untuk Ayden & Aidil! 
@rayyansusukambing_hq memenuhi nutrisi bayi & Kanak2 πŸ‘πŸ»
.
.
Seawal 3 bulan boleh minum RRayyan. 
RRayyan mempunyai fiber yang bagus untuk merawat sembelit tau. Banyak sangat kelebihan susu @rayyansusukambing_hq ❀️
.
.
Nak tahu lebih lanjut? Follow Ig @rayyansusukambing_hq dan harga pun semua mampu πŸ€—

Susu kambing pilihan bella untuk Ayden & Aidil! @rayyansusukambing_hq memenuhi nutrisi bayi & Kanak2 πŸ‘πŸ» . . Seawal 3 bulan boleh minum RRayyan. RRayyan mempunyai fiber yang bagus untuk merawat sembelit tau. Banyak sangat kelebihan susu @rayyansusukambing_hq ❀️ . . Nak tahu lebih lanjut? Follow Ig @rayyansusukambing_hq dan harga pun semua mampu πŸ€—

Having a sister is like having a best friend you can't get rid of. You know whatever you do, they'll still be there.
.
.
Adik2 kesayangan kak long 
@eriqaastillah @didiastillah

Having a sister is like having a best friend you can't get rid of. You know whatever you do, they'll still be there. . . Adik2 kesayangan kak long @eriqaastillah @didiastillah

Lotion pilihan bella since day 1.
Terima kasih menjadi peneman setia dan banyak membantu kulit bella @futehfuofficialhq
.
.
πŸ§•πŸ» @haydascarf

Lotion pilihan bella since day 1. Terima kasih menjadi peneman setia dan banyak membantu kulit bella @futehfuofficialhq . . πŸ§•πŸ» @haydascarf

HAYDA SCARF ✨
.
.
Korang punya favourite colour untuk tudung colour apa?

HAYDA SCARF ✨ . . Korang punya favourite colour untuk tudung colour apa?

Salam Jumaat ✨
.
.
Button shawl @haydascarf 😍

Salam Jumaat ✨ . . Button shawl @haydascarf 😍

Behind the scene of #cintabelumtamattempoh .
.
Radin & Qaisara
.
.
P/s: last tu nda tahan sudah dia mo ketawa malu kunu 😏πŸ€ͺπŸ™ˆ

Behind the scene of  #cintabelumtamattempoh . . Radin & Qaisara . . P/s: last tu nda tahan sudah dia mo ketawa malu kunu 😏πŸ€ͺπŸ™ˆ

Ada yg nak tahu rahsia Bella jaga skin supaya nampak sihat?
.
Pertama, Bella akan make sure minum air yg banyak setiap hari & makan makanan yang tak terlalu berminyak
.
Kedua, Bella konsisten dgn skincare yg Bella guna skrg..Bella guna @iflawless.official ..penat mcm mana pun Bella tetap buat rutin skincare Bella ok
.
Ketiga, Bella tak akan kacau jerawat yg tgh tumbuh sbb takut naik lagi banyak, jgn guna kuku ok..nanti tinggal parut jugak
.
Keempat, Bella akan pastikan brush makeup bersih
.
Kelima, Bella kena always positive. Bila stress, kena cepat calm down..stress boleh buat muka breakout!!
.
Tag la kawan2 lain kat bawah ni ye. Semoga bermanfaatπŸ™πŸ»πŸ€—

Ada yg nak tahu rahsia Bella jaga skin supaya nampak sihat? . Pertama, Bella akan make sure minum air yg banyak setiap hari & makan makanan yang tak terlalu berminyak . Kedua, Bella konsisten dgn skincare yg Bella guna skrg..Bella guna @iflawless.official ..penat mcm mana pun Bella tetap buat rutin skincare Bella ok . Ketiga, Bella tak akan kacau jerawat yg tgh tumbuh sbb takut naik lagi banyak, jgn guna kuku ok..nanti tinggal parut jugak . Keempat, Bella akan pastikan brush makeup bersih . Kelima, Bella kena always positive. Bila stress, kena cepat calm down..stress boleh buat muka breakout!! . Tag la kawan2 lain kat bawah ni ye. Semoga bermanfaatπŸ™πŸ»πŸ€—

Inilah situasi sebenar untuk scene katak tadi. .
Punya lah saya beteriak tapi Radin nda pandai masuk2 πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ€£
.
#cintabelumtamattempoh

Inilah situasi sebenar untuk scene katak tadi. . Punya lah saya beteriak tapi Radin nda pandai masuk2 πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈπŸ€£ .  #cintabelumtamattempoh

DAY 1 πŸŽ₯ 
Aman & Adira .
.

#KERUSIKECIL 
Arahan: @ghazabubakar 
Mua : @iamjijaanuar 
@zizanrazak869 
@adtisha_productions
.
.
πŸ“Έ : @amir_yasin

DAY 1 πŸŽ₯ Aman & Adira . .  #KERUSIKECIL Arahan: @ghazabubakar Mua : @iamjijaanuar @zizanrazak869 @adtisha_productions . . πŸ“Έ : @amir_yasin

Β©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.