AngahBaking&Co HQ

AngahBaking&Co HQ (@angahbaking_co.hq)

"WONDERFUL TASTE" Cake 🌟 Pastry 🌟 Cookies

Website: http://www.wasap.my/+601121320056/AngahBaking

145 posts      209 followings      3235 followers      35 tags

Stories

Highlights

.
Sehari beratus ratus biji si King whoopie pie ni keluar dari @angahbaking_co.hq πŸ’ͺπŸ’ͺ Sapa lah yg tak jatuh cinta bila dalam mulut Cheese n nutella bersatu kan πŸ˜‚
.
Jom order dengan kami atau agen kami ok, sesuai sangat jamu tetamu bila buat openhouse. .

. Sehari beratus ratus biji si King whoopie pie ni keluar dari @angahbaking_co.hq πŸ’ͺπŸ’ͺ Sapa lah yg tak jatuh cinta bila dalam mulut Cheese n nutella bersatu kan πŸ˜‚ . Jom order dengan kami atau agen kami ok, sesuai sangat jamu tetamu bila buat openhouse. .

One of our top product by @angahbaking_co.hq, laku keras weh.πŸ”₯ .
Apa lagi kalau bukan COMBO TSUNAMI (Whoopie Pie King vs Nutella Cheese Tart/Berries) πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ Tak payah cerita lah sebab ramai regular dan peminat dia dah tahu cerita 🀣😍
.

One of our top product by @angahbaking_co.hq, laku keras weh.πŸ”₯ . Apa lagi kalau bukan COMBO TSUNAMI (Whoopie Pie King vs Nutella Cheese Tart/Berries) πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ Tak payah cerita lah sebab ramai regular dan peminat dia dah tahu cerita 🀣😍 .

Kini @angahbaking_co.hq ada produk baru iaitu jus segar. Dapatkan combo air sedap! .
.
4 jenis dalam setiap set .
.
>air khatira
.
.
> jus buah mangga .
.
.
>jus buah durian belanda .
.
>jus buah kedondong .
.
Berbuka puasa dengan jus buah segar & kembalikan 
tenaga korang! 😁

Kini @angahbaking_co.hq ada produk baru iaitu jus segar. Dapatkan combo air sedap! . . 4 jenis dalam setiap set . . >air khatira . . > jus buah mangga . . . >jus buah durian belanda . . >jus buah kedondong . . Berbuka puasa dengan jus buah segar & kembalikan tenaga korang! 😁

Durian crepe, isi durian d24 dgn special cream, nikmat dimakan sejuk-sejuk. πŸ˜‹
.
Tak perlu tunggu musim durian luruh baru nak carik, dekat @angahbaking_co.hq ni semuanya ada πŸ˜„

#d24 #musangking #angahbaking  #duriancrepe

Durian crepe, isi durian d24 dgn special cream, nikmat dimakan sejuk-sejuk. πŸ˜‹ . Tak perlu tunggu musim durian luruh baru nak carik, dekat @angahbaking_co.hq ni semuanya ada πŸ˜„  #d24  #musangking  #angahbaking  #duriancrepe

Brownies paling laku sebab selalu dapat order yang tinggi dari customer. Brownies @angahbaking_co.hq ni masih lagi duduk dalam ranking teratas walaupun macam-macam dessert lain yang dijual di pasaran. Tekstur dan rasa brownies ni memang tak akan menghampakan korang. 😁

#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #kek #bendasedap #orangpunsuka #henjut

Brownies paling laku sebab selalu dapat order yang tinggi dari customer. Brownies @angahbaking_co.hq ni masih lagi duduk dalam ranking teratas walaupun macam-macam dessert lain yang dijual di pasaran. Tekstur dan rasa brownies ni memang tak akan menghampakan korang. 😁  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #kek  #bendasedap  #orangpunsuka  #henjut

Ternyata ramai yang suka sangat dengan kambing yang di perap dengan 19 bahan rahsia ni.
.
Minggu lepas jer order utk kambing perap ni 100kg!
Ayoooooooo!!!
.
berkicap agent2 angah duk melayan order dengan hantar sampai ke depan pintu rumah custumer dengan penuh kasih sayang. ❀
.
Tq custumer yg dah merasa kambing keramat ni..
.
#angahbakingco
#kambingperap 
#19rahsiabahanperap
#palingsedapdalamdunia

Ternyata ramai yang suka sangat dengan kambing yang di perap dengan 19 bahan rahsia ni. . Minggu lepas jer order utk kambing perap ni 100kg! Ayoooooooo!!! . berkicap agent2 angah duk melayan order dengan hantar sampai ke depan pintu rumah custumer dengan penuh kasih sayang. ❀ . Tq custumer yg dah merasa kambing keramat ni.. .  #angahbakingco  #kambingperap  #19rahsiabahanperap  #palingsedapdalamdunia

Korang nak celebrate birthday berdua bertiga je tapi taknak kek yang besar-besar? Jom cuba combo tsunami @angahbaking_co.hq ni. 😍
.
Dengan gabungan 2 jenis kek :-
Whoopie pie + nutella cheese tart
Confirm menangis bila makan. Terasa cheese cair dalam mulut gitewww. πŸ˜‹πŸ₯° #angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #kek #bendasedap #orangpunsuka #henjut

Korang nak celebrate birthday berdua bertiga je tapi taknak kek yang besar-besar? Jom cuba combo tsunami @angahbaking_co.hq ni. 😍 . Dengan gabungan 2 jenis kek :- Whoopie pie + nutella cheese tart Confirm menangis bila makan. Terasa cheese cair dalam mulut gitewww. πŸ˜‹πŸ₯°  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #kek  #bendasedap  #orangpunsuka  #henjut

Haa yang ini pun kita ada jual, half spartak + half medovik.

Kek Medovik yang viral!! kek medovik atau kek madu yang berasal daripada Rusia semakin mendapat permintaan ramai. .
Tiap-tiap hari kalau korang tengok insta /facebook feed, tak putus-putus pasal kek medovik dan spartak ni..mulalah timbul rasa ingin tahu dan nak cuba tu kan. .
Sedap sangat ke? Haaaa..nak tau sedap ke tak..korang kena cuba dapatkan kek ni di  the famous bakery in town, @angahbaking_co.hq

Haa yang ini pun kita ada jual, half spartak + half medovik. Kek Medovik yang viral!! kek medovik atau kek madu yang berasal daripada Rusia semakin mendapat permintaan ramai. . Tiap-tiap hari kalau korang tengok insta /facebook feed, tak putus-putus pasal kek medovik dan spartak ni..mulalah timbul rasa ingin tahu dan nak cuba tu kan. . Sedap sangat ke? Haaaa..nak tau sedap ke tak..korang kena cuba dapatkan kek ni di the famous bakery in town, @angahbaking_co.hq

Buntu mana lagi nak cari dessert & cake yang sedap untuk party hari jadi anak korang.

Look no other! Jomm cuba kek dr bakeri no 1 di Malaysia sekarang ni, @angahbaking_co.hq. Banyak pilihan kek yang comel-comel untuk birrhday anak korang, yang penting rasa dan teksturnya tidak akan menghampakan.

Setiap hari team kami akan bake beratus-ratus kek! Terbukti jadi pilihan ramaaaaaai orang. πŸ˜„

#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #kek #bendasedap #orangpunsuka #henjut

Buntu mana lagi nak cari dessert & cake yang sedap untuk party hari jadi anak korang. Look no other! Jomm cuba kek dr bakeri no 1 di Malaysia sekarang ni, @angahbaking_co.hq. Banyak pilihan kek yang comel-comel untuk birrhday anak korang, yang penting rasa dan teksturnya tidak akan menghampakan. Setiap hari team kami akan bake beratus-ratus kek! Terbukti jadi pilihan ramaaaaaai orang. πŸ˜„  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #kek  #bendasedap  #orangpunsuka  #henjut

Padu betul kambing perap berapi @angah_lawaking
ni.
.
Mengandungi 19 rempah ratus rahsia, lamb diimported dari New 
Zealand dan memang juicy bila dimasak atas api yang membara. .
Menu ni wajib ada kat rumah korang pada bulan puasa ni. Lagi-lagi bila kawan-kawan atau family datang open house rumah anda, boleh ajak diaorang berbbq sekali. πŸ˜„

#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #kek #bendasedap #orangpunsuka #henjut

Padu betul kambing perap berapi @angah_lawaking ni. . Mengandungi 19 rempah ratus rahsia, lamb diimported dari New Zealand dan memang juicy bila dimasak atas api yang membara. . Menu ni wajib ada kat rumah korang pada bulan puasa ni. Lagi-lagi bila kawan-kawan atau family datang open house rumah anda, boleh ajak diaorang berbbq sekali. πŸ˜„  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #kek  #bendasedap  #orangpunsuka  #henjut

Bukan nak sombong...
tapi tulah sifat abg dik..
abg ni kalau nak makan mesti pilih yang sedap2..
.
abg tak pilih yang mahal pun yang paling penting makanan tu memberi satu kepuasan rasa yang luar biasa..
.
Tulahlah orang panggil nikmat.😘😘
.
Kombo yang ada ni dik betul2 nikmat.. lagi satu setakat nak hantar depan pintu rumah takde hal dik sebab agent @angahbaking_co.hq sentiasa sedia berkhidmat ke titisan yang terakhir dik... 🀣
.
#angahbakingco #agentangahbakingco 
#sedapsangat #nikmat #komboadikangkat

Bukan nak sombong... tapi tulah sifat abg dik.. abg ni kalau nak makan mesti pilih yang sedap2.. . abg tak pilih yang mahal pun yang paling penting makanan tu memberi satu kepuasan rasa yang luar biasa.. . Tulahlah orang panggil nikmat.😘😘 . Kombo yang ada ni dik betul2 nikmat.. lagi satu setakat nak hantar depan pintu rumah takde hal dik sebab agent @angahbaking_co.hq sentiasa sedia berkhidmat ke titisan yang terakhir dik... 🀣 .  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #sedapsangat  #nikmat  #komboadikangkat

Durian crepe, isi durian d24 dgn special cream, nikmat dimakan sejuk-sejuk. πŸ˜‹
.
Tak perlu tunggu musim durian luruh baru nak carik, dekat @angahbaking_co.hq ni semuanya ada πŸ˜„

#d24 #musangking #angahbaking  #duriancrepe

Durian crepe, isi durian d24 dgn special cream, nikmat dimakan sejuk-sejuk. πŸ˜‹ . Tak perlu tunggu musim durian luruh baru nak carik, dekat @angahbaking_co.hq ni semuanya ada πŸ˜„  #d24  #musangking  #angahbaking  #duriancrepe

Hi semua, berdesup desup custumer order kombo box ni semalam.. .
Dah lah sedapkan.. pastu hantar sampai depan pintu rumah... yg lebih best selesailah masaalah tuan rumah nak cari jamuan utk menjamu tetamu yg dtng alhamdulillah.. tetamu kena diraikan tau banyak pahala😊❀
.
Tak susah pun watsap jer #agentangahbakingco
Pasti memudahkan urusan u olsss ok! .
#angahbakingco #agentangahbakingco #baking #cakes #cookies #resepisedap #layan #layanjerr

Hi semua, berdesup desup custumer order kombo box ni semalam.. . Dah lah sedapkan.. pastu hantar sampai depan pintu rumah... yg lebih best selesailah masaalah tuan rumah nak cari jamuan utk menjamu tetamu yg dtng alhamdulillah.. tetamu kena diraikan tau banyak pahala😊❀ . Tak susah pun watsap jer  #agentangahbakingco Pasti memudahkan urusan u olsss ok! .  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #baking  #cakes  #cookies  #resepisedap  #layan  #layanjerr

.
Sehari beratus ratus biji si King whoopie pie ni keluar dari @angahbaking_co.hq πŸ’ͺπŸ’ͺ Sapa lah yg tak jatuh cinta bila dalam mulut Cheese n nutella bersatu kan πŸ˜‚
.
Jom order dengan kami atau agen kami ok, sesuai sangat jamu tetamu bila buat openhouse. .

. Sehari beratus ratus biji si King whoopie pie ni keluar dari @angahbaking_co.hq πŸ’ͺπŸ’ͺ Sapa lah yg tak jatuh cinta bila dalam mulut Cheese n nutella bersatu kan πŸ˜‚ . Jom order dengan kami atau agen kami ok, sesuai sangat jamu tetamu bila buat openhouse. .

Sedap bebenor rasanya... ada yang nak rasa? 😊❀🌻
.
#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies

Sedap bebenor rasanya... ada yang nak rasa? 😊❀🌻 .  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies

Padu betul kambing perap berapi @angah_lawaking
ni.
.
Mengandungi 19 rempah ratus rahsia, lamb diimported dari New 
Zealand dan memang juicy bila dimasak atas api yang membara. .
Menu ni wajib ada kat rumah korang pada bulan puasa ni. Lagi-lagi bila kawan-kawan atau family datang open house rumah anda, boleh ajak diaorang berbbq sekali. πŸ˜„

#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #kek #bendasedap #orangpunsuka #henjut

Padu betul kambing perap berapi @angah_lawaking ni. . Mengandungi 19 rempah ratus rahsia, lamb diimported dari New Zealand dan memang juicy bila dimasak atas api yang membara. . Menu ni wajib ada kat rumah korang pada bulan puasa ni. Lagi-lagi bila kawan-kawan atau family datang open house rumah anda, boleh ajak diaorang berbbq sekali. πŸ˜„  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #kek  #bendasedap  #orangpunsuka  #henjut

Kalau cerita psl biskut raya ni kt mana2 pun banyak.. ada yg sedap ada yg tak sedap..
.
Tapi tulah nak beritahu dkt @angahbaking_co.hq cookies rayanya semua sedap2.. .
chef @angah_lawaking ni memang cerewet sikit memilih makanan yg betul2 sedap baru dia nak jual.
.
Jadi yang sedap ni memang cepat habis.. tepuk dada tanya selera,  kami disini sentiasa menerima order.. 😁
.
#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #cookiesraya #sedapsangat

Kalau cerita psl biskut raya ni kt mana2 pun banyak.. ada yg sedap ada yg tak sedap.. . Tapi tulah nak beritahu dkt @angahbaking_co.hq cookies rayanya semua sedap2.. . chef @angah_lawaking ni memang cerewet sikit memilih makanan yg betul2 sedap baru dia nak jual. . Jadi yang sedap ni memang cepat habis.. tepuk dada tanya selera, kami disini sentiasa menerima order.. 😁 .  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #cookiesraya  #sedapsangat

One of our top product by @angahbaking_co.hq, laku keras weh.πŸ”₯ .
Apa lagi kalau bukan COMBO TSUNAMI (Whoopie Pie King vs Nutella Cheese Tart/Berries) πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ Tak payah cerita lah sebab ramai regular dan peminat dia dah tahu cerita 🀣😍
.

One of our top product by @angahbaking_co.hq, laku keras weh.πŸ”₯ . Apa lagi kalau bukan COMBO TSUNAMI (Whoopie Pie King vs Nutella Cheese Tart/Berries) πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ Tak payah cerita lah sebab ramai regular dan peminat dia dah tahu cerita 🀣😍 .

Β©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.