AngahBaking&Co HQ

AngahBaking&Co HQ (@angahbaking_co.hq)

"WONDERFUL TASTE" Cake 🌟 Pastry 🌟 Cookies

Website: http://www.wasap.my/+601121320056/AngahBaking

134 posts      213 followings      3208 followers      39 tags

Stories

Highlights

Durian crepe, isi durian d24 dgn special cream, nikmat dimakan sejuk-sejuk. πŸ˜‹
.
Tak perlu tunggu musim durian luruh baru nak carik, dekat @angahbaking_co.hq ni semuanya ada πŸ˜„

#d24 #musangking #angahbaking  #duriancrepe

Durian crepe, isi durian d24 dgn special cream, nikmat dimakan sejuk-sejuk. πŸ˜‹ . Tak perlu tunggu musim durian luruh baru nak carik, dekat @angahbaking_co.hq ni semuanya ada πŸ˜„  #d24  #musangking  #angahbaking  #duriancrepe

Hi semua, berdesup desup custumer order kombo box ni semalam.. .
Dah lah sedapkan.. pastu hantar sampai depan pintu rumah... yg lebih best selesailah masaalah tuan rumah nak cari jamuan utk menjamu tetamu yg dtng alhamdulillah.. tetamu kena diraikan tau banyak pahala😊❀
.
Tak susah pun watsap jer #agentangahbakingco
Pasti memudahkan urusan u olsss ok! .
#angahbakingco #agentangahbakingco #baking #cakes #cookies #resepisedap #layan #layanjerr

Hi semua, berdesup desup custumer order kombo box ni semalam.. . Dah lah sedapkan.. pastu hantar sampai depan pintu rumah... yg lebih best selesailah masaalah tuan rumah nak cari jamuan utk menjamu tetamu yg dtng alhamdulillah.. tetamu kena diraikan tau banyak pahala😊❀ . Tak susah pun watsap jer  #agentangahbakingco Pasti memudahkan urusan u olsss ok! .  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #baking  #cakes  #cookies  #resepisedap  #layan  #layanjerr

.
Sehari beratus ratus biji si King whoopie pie ni keluar dari @angahbaking_co.hq πŸ’ͺπŸ’ͺ Sapa lah yg tak jatuh cinta bila dalam mulut Cheese n nutella bersatu kan πŸ˜‚
.
Jom order dengan kami atau agen kami ok, sesuai sangat jamu tetamu bila buat openhouse. .

. Sehari beratus ratus biji si King whoopie pie ni keluar dari @angahbaking_co.hq πŸ’ͺπŸ’ͺ Sapa lah yg tak jatuh cinta bila dalam mulut Cheese n nutella bersatu kan πŸ˜‚ . Jom order dengan kami atau agen kami ok, sesuai sangat jamu tetamu bila buat openhouse. .

Sedap bebenor rasanya... ada yang nak rasa? 😊❀🌻
.
#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies

Sedap bebenor rasanya... ada yang nak rasa? 😊❀🌻 .  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies

Padu betul kambing perap berapi @angah_lawaking
ni.
.
Mengandungi 19 rempah ratus rahsia, lamb diimported dari New 
Zealand dan memang juicy bila dimasak atas api yang membara. .
Menu ni wajib ada kat rumah korang pada bulan puasa ni. Lagi-lagi bila kawan-kawan atau family datang open house rumah anda, boleh ajak diaorang berbbq sekali. πŸ˜„

#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #kek #bendasedap #orangpunsuka #henjut

Padu betul kambing perap berapi @angah_lawaking ni. . Mengandungi 19 rempah ratus rahsia, lamb diimported dari New Zealand dan memang juicy bila dimasak atas api yang membara. . Menu ni wajib ada kat rumah korang pada bulan puasa ni. Lagi-lagi bila kawan-kawan atau family datang open house rumah anda, boleh ajak diaorang berbbq sekali. πŸ˜„  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #kek  #bendasedap  #orangpunsuka  #henjut

Kalau cerita psl biskut raya ni kt mana2 pun banyak.. ada yg sedap ada yg tak sedap..
.
Tapi tulah nak beritahu dkt @angahbaking_co.hq cookies rayanya semua sedap2.. .
chef @angah_lawaking ni memang cerewet sikit memilih makanan yg betul2 sedap baru dia nak jual.
.
Jadi yang sedap ni memang cepat habis.. tepuk dada tanya selera,  kami disini sentiasa menerima order.. 😁
.
#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #cookiesraya #sedapsangat

Kalau cerita psl biskut raya ni kt mana2 pun banyak.. ada yg sedap ada yg tak sedap.. . Tapi tulah nak beritahu dkt @angahbaking_co.hq cookies rayanya semua sedap2.. . chef @angah_lawaking ni memang cerewet sikit memilih makanan yg betul2 sedap baru dia nak jual. . Jadi yang sedap ni memang cepat habis.. tepuk dada tanya selera, kami disini sentiasa menerima order.. 😁 .  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #cookiesraya  #sedapsangat

One of our top product by @angahbaking_co.hq, laku keras weh.πŸ”₯ .
Apa lagi kalau bukan COMBO TSUNAMI (Whoopie Pie King vs Nutella Cheese Tart/Berries) πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ Tak payah cerita lah sebab ramai regular dan peminat dia dah tahu cerita 🀣😍
.

One of our top product by @angahbaking_co.hq, laku keras weh.πŸ”₯ . Apa lagi kalau bukan COMBO TSUNAMI (Whoopie Pie King vs Nutella Cheese Tart/Berries) πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯ Tak payah cerita lah sebab ramai regular dan peminat dia dah tahu cerita 🀣😍 .

Sekarang ni mesti ramai yang tengah plan nak buat open house,office house kan, bila musim-musim raya ni kan. Tengah carik idea untuk desert/cakes yang  nak kena ada time event tu?
.
Haaaa apa kata korang try set combo3 ni. Murah sangat-sangat RM100 ni, dpt 4 biji kek uolls.πŸ˜˜πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Korang dah tak payah nak pening-pening bila  nak jamu tetamu dengan desert/cake yang sesuai di musim raya ni, order je combo meriah raya yang berbaloi-baloi ni. 😁
.
.
Untuk promo combo rm100 akan tamat pada 22/6 ni..jadi korang kena pulun combo ni sebelum habis
.
#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #kek #bendasedap #orangpunsuka #henjut

Sekarang ni mesti ramai yang tengah plan nak buat open house,office house kan, bila musim-musim raya ni kan. Tengah carik idea untuk desert/cakes yang nak kena ada time event tu? . Haaaa apa kata korang try set combo3 ni. Murah sangat-sangat RM100 ni, dpt 4 biji kek uolls.πŸ˜˜πŸ˜‹πŸ˜‹ . Korang dah tak payah nak pening-pening bila nak jamu tetamu dengan desert/cake yang sesuai di musim raya ni, order je combo meriah raya yang berbaloi-baloi ni. 😁 . . Untuk promo combo rm100 akan tamat pada 22/6 ni..jadi korang kena pulun combo ni sebelum habis .  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #kek  #bendasedap  #orangpunsuka  #henjut

Durian crepe, isi durian d24 dgn special cream, nikmat dimakan sejuk-sejuk. πŸ˜‹
.
Tak perlu tunggu musim durian luruh baru nak carik, dekat @angahbaking_co.hq ni semuanya ada πŸ˜„

#d24 #musangking #angahbaking  #duriancrepe

Durian crepe, isi durian d24 dgn special cream, nikmat dimakan sejuk-sejuk. πŸ˜‹ . Tak perlu tunggu musim durian luruh baru nak carik, dekat @angahbaking_co.hq ni semuanya ada πŸ˜„  #d24  #musangking  #angahbaking  #duriancrepe

Kami suggest kat setiap rumah korang ada balang cookies ni sempena raya. Ada 11 jenis gabungan cookies yang @angah_lawaking hasilkan. .
Ada cadbury square, ada oreo cookies, m&m crunches, ombak rindu dan macam-macam lagilah. Benda boleh kongsi kenapa nak simpan. .
Rancangnya nak jual combo ni utk hari raya. tapi baru siap 5000 balang dah habis sebelum raya... ermm apa benda tu? Memang laku keras lah cookies ni.

#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #kek #bendasedap #orangpunsuka #henjut

Kami suggest kat setiap rumah korang ada balang cookies ni sempena raya. Ada 11 jenis gabungan cookies yang @angah_lawaking hasilkan. . Ada cadbury square, ada oreo cookies, m&m crunches, ombak rindu dan macam-macam lagilah. Benda boleh kongsi kenapa nak simpan. . Rancangnya nak jual combo ni utk hari raya. tapi baru siap 5000 balang dah habis sebelum raya... ermm apa benda tu? Memang laku keras lah cookies ni.  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #kek  #bendasedap  #orangpunsuka  #henjut

Sekarang ni mesti ramai yang tengah plan nak buat open house,office house kan, bila musim-musim raya ni kan. Tengah carik idea untuk desert/cakes yang  nak kena ada time event tu?
.
Haaaa apa kata korang try set combo3 ni. Murah sangat-sangat RM100 ni, dpt 4 biji kek uolls.πŸ˜˜πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Korang dah tak payah nak pening-pening bila  nak jamu tetamu dengan desert/cake yang sesuai di musim raya ni, order je combo meriah raya yang berbaloi-baloi ni. 😁
.
.
Untuk promo combo rm100 akan tamat pada 22/6 ni..jadi korang kena pulun combo ni sebelum habis
.
#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #kek #bendasedap #orangpunsuka #henjut

Sekarang ni mesti ramai yang tengah plan nak buat open house,office house kan, bila musim-musim raya ni kan. Tengah carik idea untuk desert/cakes yang nak kena ada time event tu? . Haaaa apa kata korang try set combo3 ni. Murah sangat-sangat RM100 ni, dpt 4 biji kek uolls.πŸ˜˜πŸ˜‹πŸ˜‹ . Korang dah tak payah nak pening-pening bila nak jamu tetamu dengan desert/cake yang sesuai di musim raya ni, order je combo meriah raya yang berbaloi-baloi ni. 😁 . . Untuk promo combo rm100 akan tamat pada 22/6 ni..jadi korang kena pulun combo ni sebelum habis .  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #kek  #bendasedap  #orangpunsuka  #henjut

Padu betul kambing perap berapi @angah_lawaking
ni.
.
Mengandungi 19 rempah ratus rahsia, lamb diimported dari New 
Zealand dan memang juicy bila dimasak atas api yang membara. .
Menu ni wajib ada kat rumah korang pada bulan puasa ni. Lagi-lagi bila kawan-kawan atau family datang open house rumah anda, boleh ajak diaorang berbbq sekali. πŸ˜„

#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #kek #bendasedap #orangpunsuka #henjut

Padu betul kambing perap berapi @angah_lawaking ni. . Mengandungi 19 rempah ratus rahsia, lamb diimported dari New Zealand dan memang juicy bila dimasak atas api yang membara. . Menu ni wajib ada kat rumah korang pada bulan puasa ni. Lagi-lagi bila kawan-kawan atau family datang open house rumah anda, boleh ajak diaorang berbbq sekali. πŸ˜„  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #kek  #bendasedap  #orangpunsuka  #henjut

Bukan nak sombong...
tapi tulah sifat abg dik..
abg ni kalau nak makan mesti pilih yang sedap2..
.
abg tak pilih yang mahal pun yang paling penting makanan tu memberi satu kepuasan rasa yang luar biasa..
.
Tulahlah orang panggil nikmat.😘😘
.
Kombo yang ada ni dik betul2 nikmat.. lagi satu setakat nak hantar depan pintu rumah takde hal dik sebab agent @angahbaking_co.hq sentiasa sedia berkhidmat ke titisan yang terakhir dik... 🀣
.
#angahbakingco #agentangahbakingco 
#sedapsangat #nikmat #komboadikangkat

Bukan nak sombong... tapi tulah sifat abg dik.. abg ni kalau nak makan mesti pilih yang sedap2.. . abg tak pilih yang mahal pun yang paling penting makanan tu memberi satu kepuasan rasa yang luar biasa.. . Tulahlah orang panggil nikmat.😘😘 . Kombo yang ada ni dik betul2 nikmat.. lagi satu setakat nak hantar depan pintu rumah takde hal dik sebab agent @angahbaking_co.hq sentiasa sedia berkhidmat ke titisan yang terakhir dik... 🀣 .  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #sedapsangat  #nikmat  #komboadikangkat

Kat sini banyak cookies yang  sedap sedap!
Cookies dari kami bukan main tangkap muat jer..
.
Sebab bos kami @angah_lawaking memang buat yang terbaik baru kongsi dgn pelanggan. barulah puas hati..
.
Serius cakap baru buka order 4 hari tapi stock dh mula tipis jadi jgn lepaskan peluang utk pre order.. .
Penghantaran sampai depan pintu rumah u olsss dengan penuh kasih sayang dari agent agent @angahbaking_co.hq
.
#angahbakingco #agentangahbakingco #cookiesraya #tersedapdidunia

Kat sini banyak cookies yang sedap sedap! Cookies dari kami bukan main tangkap muat jer.. . Sebab bos kami @angah_lawaking memang buat yang terbaik baru kongsi dgn pelanggan. barulah puas hati.. . Serius cakap baru buka order 4 hari tapi stock dh mula tipis jadi jgn lepaskan peluang utk pre order.. . Penghantaran sampai depan pintu rumah u olsss dengan penuh kasih sayang dari agent agent @angahbaking_co.hq .  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookiesraya  #tersedapdidunia

Ya tuhan, menggugat iman betullah tengok kek-kek dari @angahbaking_co.hq ni, dah lah tengah bulan puasa ni. Korang cakap je korang nak kek jenis apa, perisa apa, size apa, semuanya ada dekat @angahbaking_co.hq ni. Sesuai sangat buat pencuci mulut lepas berbuka ni. Tak nak tulis panjang-panjang, yang dah rasa kek dan cookies dari @angahbaking_co.hq tahulah dia punya kesedapan macammana kan. Kalau nak order, jom klik link whatsapp kat profil kami ni ataupun komen kat bawah ni. 😁

#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #kek #bendasedap #orangpunsuka #henjut

Ya tuhan, menggugat iman betullah tengok kek-kek dari @angahbaking_co.hq ni, dah lah tengah bulan puasa ni. Korang cakap je korang nak kek jenis apa, perisa apa, size apa, semuanya ada dekat @angahbaking_co.hq ni. Sesuai sangat buat pencuci mulut lepas berbuka ni. Tak nak tulis panjang-panjang, yang dah rasa kek dan cookies dari @angahbaking_co.hq tahulah dia punya kesedapan macammana kan. Kalau nak order, jom klik link whatsapp kat profil kami ni ataupun komen kat bawah ni. 😁  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #kek  #bendasedap  #orangpunsuka  #henjut

Sekarang ni mesti ramai yang tengah plan nak buat open house,office house kan, bila musim-musim raya ni kan. Tengah carik idea untuk desert/cakes yang  nak kena ada time event tu?
.
Haaaa apa kata korang try set combo3 ni. Murah sangat-sangat RM100 ni, dpt 4 biji kek uolls.πŸ˜˜πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Korang dah tak payah nak pening-pening bila  nak jamu tetamu dengan desert/cake yang sesuai di musim raya ni, order je combo meriah raya yang berbaloi-baloi ni. 😁
.
.
Untuk promo combo rm100 akan tamat pada 22/6 ni..jadi korang kena pulun combo ni sebelum habis
.
#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #kek #bendasedap #orangpunsuka #henjut

Sekarang ni mesti ramai yang tengah plan nak buat open house,office house kan, bila musim-musim raya ni kan. Tengah carik idea untuk desert/cakes yang nak kena ada time event tu? . Haaaa apa kata korang try set combo3 ni. Murah sangat-sangat RM100 ni, dpt 4 biji kek uolls.πŸ˜˜πŸ˜‹πŸ˜‹ . Korang dah tak payah nak pening-pening bila nak jamu tetamu dengan desert/cake yang sesuai di musim raya ni, order je combo meriah raya yang berbaloi-baloi ni. 😁 . . Untuk promo combo rm100 akan tamat pada 22/6 ni..jadi korang kena pulun combo ni sebelum habis .  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #kek  #bendasedap  #orangpunsuka  #henjut

Haa yang ini pun kita ada jual, half spartak + half medovik.

Kek Medovik yang viral!! kek medovik atau kek madu yang berasal daripada Rusia semakin mendapat permintaan ramai. .
Tiap-tiap hari kalau korang tengok insta /facebook feed, tak putus-putus pasal kek medovik dan spartak ni..mulalah timbul rasa ingin tahu dan nak cuba tu kan. .
Sedap sangat ke? Haaaa..nak tau sedap ke tak..korang kena cuba dapatkan kek ni di  the famous bakery in town, @angahbaking_co.hq

Haa yang ini pun kita ada jual, half spartak + half medovik. Kek Medovik yang viral!! kek medovik atau kek madu yang berasal daripada Rusia semakin mendapat permintaan ramai. . Tiap-tiap hari kalau korang tengok insta /facebook feed, tak putus-putus pasal kek medovik dan spartak ni..mulalah timbul rasa ingin tahu dan nak cuba tu kan. . Sedap sangat ke? Haaaa..nak tau sedap ke tak..korang kena cuba dapatkan kek ni di the famous bakery in town, @angahbaking_co.hq

Sekarang ni mesti ramai yang tengah plan nak buat open house,office house kan, bila musim-musim raya ni kan. Tengah carik idea untuk desert/cakes yang  nak kena ada time event tu?
.
Haaaa apa kata korang try set combo3 ni. Murah sangat-sangat RM100 ni, dpt 4 biji kek uolls.πŸ˜˜πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Korang dah tak payah nak pening-pening bila  nak jamu tetamu dengan desert/cake yang sesuai di musim raya ni, order je combo meriah raya yang berbaloi-baloi ni. 😁
.
.
Untuk promo combo rm100 akan tamat pada 22/6 ni..jadi korang kena pulun combo ni sebelum habis
.
#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #kek #bendasedap #orangpunsuka #henjut

Sekarang ni mesti ramai yang tengah plan nak buat open house,office house kan, bila musim-musim raya ni kan. Tengah carik idea untuk desert/cakes yang nak kena ada time event tu? . Haaaa apa kata korang try set combo3 ni. Murah sangat-sangat RM100 ni, dpt 4 biji kek uolls.πŸ˜˜πŸ˜‹πŸ˜‹ . Korang dah tak payah nak pening-pening bila nak jamu tetamu dengan desert/cake yang sesuai di musim raya ni, order je combo meriah raya yang berbaloi-baloi ni. 😁 . . Untuk promo combo rm100 akan tamat pada 22/6 ni..jadi korang kena pulun combo ni sebelum habis .  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #kek  #bendasedap  #orangpunsuka  #henjut

Β©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.