Aidiel Mohamad

Aidiel Mohamad (@aidielmohamad)

Aaryan Nufail's and Aathif Nujaid’s daddy..Founder Jeruk Ohsem @ Mawaddah Home Made.. Swim Bike Run Yoga stuff see here:

Website: http://www.keypowersports.my/

855 posts      439 followings      991 followers      98 tags

Stories

Highlights

Saja bagi gelap taknak bagi nampak muka yang penting posing wow gitewww 🤤😘

Saja bagi gelap taknak bagi nampak muka yang penting posing wow gitewww 🤤😘

All you need for your next Trail Run events in one collection!
.
Not just that, we are giving up to 50% off on selected items. So, here is all you need. Don't just look, buy some! 😂
.
Handsome guy and pretty girl click the link below: .
https://bit.ly/2RsnCh8
https://bit.ly/2RsnCh8
https://bit.ly/2RsnCh8
.
Wish you all the best! Keep training and keep us in your heart!
.
#trailrun #trail @key_power_malaysia @inov8 @ultimatedirection @2xu

All you need for your next Trail Run events in one collection! . Not just that, we are giving up to 50% off on selected items. So, here is all you need. Don't just look, buy some! 😂 . Handsome guy and pretty girl click the link below: . https://bit.ly/2RsnCh8 https://bit.ly/2RsnCh8 https://bit.ly/2RsnCh8 . Wish you all the best! Keep training and keep us in your heart! .  #trailrun  #trail @key_power_malaysia @inov8 @ultimatedirection @2xu

Happy Fathers Day to my first and all time hero. #fathersday

Happy Fathers Day to my first and all time hero.  #fathersday

Happy 4th birthday to my first heart and soul. Daddy love you to the mars and back. #anakdaddy #aaryannufail #birthday

Happy 4th birthday to my first heart and soul. Daddy love you to the mars and back.  #anakdaddy  #aaryannufail  #birthday

Raya mood still on! Happy working! #work #raya

Raya mood still on! Happy working!  #work  #raya

Happy kids happy me. #anakdaddy #aaryannufail

Happy kids happy me.  #anakdaddy  #aaryannufail

Macam kat pantai kan? Nope!!! Swipe left... kat KL tak dapat main macam ni.. #anakdaddy #aaryannufail #raya2019

Macam kat pantai kan? Nope!!! Swipe left... kat KL tak dapat main macam ni..  #anakdaddy  #aaryannufail  #raya2019

Selamat Hari Raya! #raya2019 #teamrayajohor

Selamat Hari Raya!  #raya2019  #teamrayajohor

Selamat Hari Raya!
.
.
.
.
*kat KL tak dapat main macam ni..

Selamat Hari Raya! . . . . *kat KL tak dapat main macam ni..

Tak sempat buat sendiri punya, pakai company punya pun boleh. Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir batin. #raya2019

Tak sempat buat sendiri punya, pakai company punya pun boleh. Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir batin.  #raya2019

❤️💙

❤️💙

Selamat berbuka KakYam ucapkan kepada semua peminat KakYam. Maaflah petang tadi KakYam workout tangan tu yang nampak muscle sikit ye. love uolls muaahhh 😘🤣

Selamat berbuka KakYam ucapkan kepada semua peminat KakYam. Maaflah petang tadi KakYam workout tangan tu yang nampak muscle sikit ye. love uolls muaahhh 😘🤣

This dude made my day 🤣🤣 Muka mintak kena puasa 3 bulan 🤣🤣

This dude made my day 🤣🤣 Muka mintak kena puasa 3 bulan 🤣🤣

Salam Jumaat penghulu segala hari.
.
Kami dari Asam Pedas Ibunda dengan rasa sedih dan terkilan ingin mengumumkan bahawa gerai Asam Pedas Ibunda yang bertempat di Makan Port akan DITUTUP sepenuhnya pada 19hb Mei 2019 atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.
.
Akan tetapi kami masih menerima tempahan untuk delivery dan segala pertanyaan atau tempahan boleh hubungi 017 310 3183.
.
Terima kasih kami ucapkan kepada semua pelanggan yang telah menyokong kami selama ini. Insyaallah kalau ada rezeki kami akan buka ditempat lain.
.
Terima kasih sekali lagi.

Salam Jumaat penghulu segala hari. . Kami dari Asam Pedas Ibunda dengan rasa sedih dan terkilan ingin mengumumkan bahawa gerai Asam Pedas Ibunda yang bertempat di Makan Port akan DITUTUP sepenuhnya pada 19hb Mei 2019 atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan. . Akan tetapi kami masih menerima tempahan untuk delivery dan segala pertanyaan atau tempahan boleh hubungi 017 310 3183. . Terima kasih kami ucapkan kepada semua pelanggan yang telah menyokong kami selama ini. Insyaallah kalau ada rezeki kami akan buka ditempat lain. . Terima kasih sekali lagi.

Awek ramai kat school mestilah kena bergaya sikit 😎 #anakdaddy #aaryannufail #son

Awek ramai kat school mestilah kena bergaya sikit 😎  #anakdaddy  #aaryannufail  #son

10 hari lepas uda pergi, pagi ni mak ngah pulak. Allahhuakbar! Beratnya ujian kehilangan orang tersayang dikala menjelang hari raya. Alfatihah. Moga mak ngah tenang disana 😭

10 hari lepas uda pergi, pagi ni mak ngah pulak. Allahhuakbar! Beratnya ujian kehilangan orang tersayang dikala menjelang hari raya. Alfatihah. Moga mak ngah tenang disana 😭

😔 Down 🙏🏻

😔 Down 🙏🏻

©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.