#tular

posts and images

🛍🎁 PROMOSI BUY 3 FREE 1 kembali untuk kesayangan semua tapi LIMITED OFFER & LIMITED TIME tau!!! #PromosiRaya
.
.
💖 BUY 3 FREE 1 💖
✨RAYA LIMITED OFFER✨
.
💖 BUY 3 FREE 1 💖
✨RAYA LIMITED OFFER✨
.
.
•faraalipbutter• by farahanimrazak menjadikan bibir pinkish semulajadi di setiap application kat bibir ikut suhu & jenis darah +  merawat masalah bibir kering, menggelupas & kusam👄 ➡️ {SLIDE GAMBAR}.
.
❌NO PARABEN ❌NO PLUMBUM
🥣🥣 NATURAL-INGREDIENTS BASED.
.
.
.
Nak cantik? Nak bibir sihat? Follow laju2 ig @prettysyndicate @prettysyndicate @prettysyndicate tau tau!! .
.
.
🌸 Siapa yang berminat untuk pembelian/agen/dropship boleh terus WHATSAPP 👇🏻
.
⬇️
⬇️
.
☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 .
☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 .
☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 .
.
.
🌸 Boleh terus klik link whatsapp kat profile bio @prettysyndicate , lagi senang 😉
.
.
.
.
.
#tutorialfaraalipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #prettysyndicatefamily

🛍🎁 PROMOSI BUY 3 FREE 1 kembali untuk kesayangan semua tapi LIMITED OFFER & LIMITED TIME tau!!!  #PromosiRaya . . 💖 BUY 3 FREE 1 💖 ✨RAYA LIMITED OFFER✨ . 💖 BUY 3 FREE 1 💖 ✨RAYA LIMITED OFFER✨ . . •faraalipbutter• by farahanimrazak menjadikan bibir pinkish semulajadi di setiap application kat bibir ikut suhu & jenis darah + merawat masalah bibir kering, menggelupas & kusam👄 ➡️ {SLIDE GAMBAR}. . ❌NO PARABEN ❌NO PLUMBUM 🥣🥣 NATURAL-INGREDIENTS BASED. . . . Nak cantik? Nak bibir sihat? Follow laju2 ig @prettysyndicate @prettysyndicate @prettysyndicate tau tau!! . . . 🌸 Siapa yang berminat untuk pembelian/agen/dropship boleh terus WHATSAPP 👇🏻 . ⬇️ ⬇️ . ☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 . ☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 . ☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 . . . 🌸 Boleh terus klik link whatsapp kat profile bio @prettysyndicate , lagi senang 😉 . . . . .  #tutorialfaraalipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #prettysyndicatefamily

Good Night Pretties 😴💫🌟
.
Malam ni before tidur nak apply faraalipbutter Orchid Vanilla lah 🥰🥰.
.
Untuk pretties yang sayangkan bibir & nak bibir sihat pinkish sepanjang masa, wajib apply faraalipbutter dulu before tidur 👄😴 rutin lip care wajib setiap malam before tidur tau!! #faraalipbutter.
.
.
🛍🛍 PROMOSI BUY 3 FREE 1 tau sampai 2 June sahaja!! #RayaLimitedOffer #RayaPromotion
.
.
.
🌸 Siapa yang berminat untuk pembelian/agen/dropship boleh terus WHATSAPP 👇🏻
.
⬇️
⬇️
.
☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 .
☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 .
☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 .
.
.
🌸 Boleh terus klik link whatsapp kat profile bio @prettysyndicate , lagi senang 😉
.
.
.
#tutorialfaraalipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #prettysyndicatefamily 
#sale #rayasale #promosiraya #promosimurah

Good Night Pretties 😴💫🌟 . Malam ni before tidur nak apply faraalipbutter Orchid Vanilla lah 🥰🥰. . Untuk pretties yang sayangkan bibir & nak bibir sihat pinkish sepanjang masa, wajib apply faraalipbutter dulu before tidur 👄😴 rutin lip care wajib setiap malam before tidur tau!!  #faraalipbutter. . . 🛍🛍 PROMOSI BUY 3 FREE 1 tau sampai 2 June sahaja!!  #RayaLimitedOffer  #RayaPromotion . . . 🌸 Siapa yang berminat untuk pembelian/agen/dropship boleh terus WHATSAPP 👇🏻 . ⬇️ ⬇️ . ☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 . ☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 . ☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 . . . 🌸 Boleh terus klik link whatsapp kat profile bio @prettysyndicate , lagi senang 😉 . . .  #tutorialfaraalipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #prettysyndicatefamily  #sale  #rayasale  #promosiraya  #promosimurah

Doktor pon pakai faraalipbutter tau as the most favourite lip care 😍😍.
.
.
💖 BUY 3 FREE 1 💖
✨RAYA LIMITED OFFER✨
.
💖 BUY 3 FREE 1 💖
✨RAYA LIMITED OFFER✨
.
.
•faraalipbutter• ni lipbalm dengan liptint formula & dibuat dengan bahan-bahan semulajadi yang kompleks & terbaik seperti Shea Butter & Beeswax untuk merawat masalah bibir kering, menggelupas & kusam👄.
.
•faraalipbutter• by farahanimrazak menjadikan bibir pinkish semulajadi di setiap application kat bibir tau ikut suhu & jenis darah.
.
❌NO PARABEN ❌NO PLUMBUM
🥣🥣 NATURAL-INGREDIENTS BASED.
.
.
Nak cantik? Nak bibir sihat? Follow laju2 ig @prettysyndicate @prettysyndicate @prettysyndicate tau tau!! .
.
.
.
🌸 Nak order boleh terus wasap **013-337 0919** atau terus klik link whatsapp kat profile bio @prettysyndicate , lagi senang 😉.
.
.
.
.
#tutorialfaraalipbutter #faraalipbutter #faraalipbuttersquad #prettysyndicatefamily #farahanimrazak

Doktor pon pakai faraalipbutter tau as the most favourite lip care 😍😍. . . 💖 BUY 3 FREE 1 💖 ✨RAYA LIMITED OFFER✨ . 💖 BUY 3 FREE 1 💖 ✨RAYA LIMITED OFFER✨ . . •faraalipbutter• ni lipbalm dengan liptint formula & dibuat dengan bahan-bahan semulajadi yang kompleks & terbaik seperti Shea Butter & Beeswax untuk merawat masalah bibir kering, menggelupas & kusam👄. . •faraalipbutter• by farahanimrazak menjadikan bibir pinkish semulajadi di setiap application kat bibir tau ikut suhu & jenis darah. . ❌NO PARABEN ❌NO PLUMBUM 🥣🥣 NATURAL-INGREDIENTS BASED. . . Nak cantik? Nak bibir sihat? Follow laju2 ig @prettysyndicate @prettysyndicate @prettysyndicate tau tau!! . . . . 🌸 Nak order boleh terus wasap **013-337 0919** atau terus klik link whatsapp kat profile bio @prettysyndicate , lagi senang 😉. . . . .  #tutorialfaraalipbutter  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #prettysyndicatefamily  #farahanimrazak

KEMASKAN KENING DENGAN MUDAH & CEPAT!!
.
.
Macammana tu? pakai Aybro Ayse sebab ada 3 fungsi dalam 1 batang Aybro Ayse iaitu Brow Pencil + Brow Brush + Brow Filler 😍😍
.
.
Kemaskan kening sekejap, zass dah cantik 💖
.
.
Jom dapatkan jom ❤️❤️ #Aybro3in1
.
.
.
💄Siapa yang berminat untuk pembelian boleh terus WHATSAPP 👇🏻
.
⬇️
⬇️
.
☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 .
☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 .
☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 .
.
.
💄Boleh terus klik link whatsapp kat profile bio @prettysyndicate , lagi senang 😉
.
.
.
.
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #sephora #aysecosmetics #aybroayse #kening #eyebrows #Aybro3in1 #bestbrowliner

KEMASKAN KENING DENGAN MUDAH & CEPAT!! . . Macammana tu? pakai Aybro Ayse sebab ada 3 fungsi dalam 1 batang Aybro Ayse iaitu Brow Pencil + Brow Brush + Brow Filler 😍😍 . . Kemaskan kening sekejap, zass dah cantik 💖 . . Jom dapatkan jom ❤️❤️  #Aybro3in1 . . . 💄Siapa yang berminat untuk pembelian boleh terus WHATSAPP 👇🏻 . ⬇️ ⬇️ . ☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 . ☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 . ☎️ Whatsapp ⏩ 013-337 0919 . . . 💄Boleh terus klik link whatsapp kat profile bio @prettysyndicate , lagi senang 😉 . . . . .  #faraalipbutter  #faraalipbuttersquad  #sephora  #aysecosmetics  #aybroayse  #kening  #eyebrows  #Aybro3in1  #bestbrowliner

©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.