#niqabis

posts and images

Senangkan pakai Niqab Hidden tanpa sebarang pin diperlukan namun kemas dan terletak elok ja

Ain suka niqab ni sebab dia punya hidden tu boleh tarik ke bawah cover habisss siap boleh jadi BURQA lagi ma shaa ALLAH 
Material sejuk halus dan lembut bahagian dahi yang selesa kemas dan jahitan yang tersusun.

Korang kena try satu dan Pasti jatuh cinta tanpa sengaja ๐Ÿ˜„

Hidden 02 : RM45
Postage RM8/sm dan RM12/ss

WHATSAPP : +601112921328

Senangkan pakai Niqab Hidden tanpa sebarang pin diperlukan namun kemas dan terletak elok ja Ain suka niqab ni sebab dia punya hidden tu boleh tarik ke bawah cover habisss siap boleh jadi BURQA lagi ma shaa ALLAH Material sejuk halus dan lembut bahagian dahi yang selesa kemas dan jahitan yang tersusun. Korang kena try satu dan Pasti jatuh cinta tanpa sengaja ๐Ÿ˜„ Hidden 02 : RM45 Postage RM8/sm dan RM12/ss WHATSAPP : +601112921328

NIQAB LACE SERIES
.
Cantik kannn? ๐Ÿ˜ sesuai pakai untuk pergi kenduri, majlis ilmu, walimah, jalan jalan mashaaALLAH .
๐Ÿ’ RM75 exc postage
WHATSAPP +601112921328

NIQAB LACE SERIES . Cantik kannn? ๐Ÿ˜ sesuai pakai untuk pergi kenduri, majlis ilmu, walimah, jalan jalan mashaaALLAH . ๐Ÿ’ RM75 exc postage WHATSAPP +601112921328

Assalamualaikum โค

Okay malam nie Ain nak share pasal

Kenapa Anda Perlu Pilih #handsockdalilaruffle

Jawapannya ialah : .
๐Ÿ‚ Diperbuat daripada material moss crepe
๐Ÿ‚ Tidak jarang .
๐Ÿ‚ Tidak luntur warna apabila dicuci
๐Ÿ‚ Sejuk dan ringan
๐Ÿ‚ Stretchy dan tak mudah melorot ke bawah
๐Ÿ‚ Tidak melekat pada kulit dan tak gatal
๐Ÿ‚ Panjang hingga ke siku (33 cm) .
๐Ÿ‚ Ruffle di pergelangan tangan yang memberi imej eksklusif

#handsock
#handsockmurah
#handsockdalila
#handsockdalilaruffle
#islamicfashionistas
#muslimahfashion
#niqabis

Assalamualaikum โค Okay malam nie Ain nak share pasal Kenapa Anda Perlu Pilih  #handsockdalilaruffle Jawapannya ialah : . ๐Ÿ‚ Diperbuat daripada material moss crepe ๐Ÿ‚ Tidak jarang . ๐Ÿ‚ Tidak luntur warna apabila dicuci ๐Ÿ‚ Sejuk dan ringan ๐Ÿ‚ Stretchy dan tak mudah melorot ke bawah ๐Ÿ‚ Tidak melekat pada kulit dan tak gatal ๐Ÿ‚ Panjang hingga ke siku (33 cm) . ๐Ÿ‚ Ruffle di pergelangan tangan yang memberi imej eksklusif  #handsock  #handsockmurah  #handsockdalila  #handsockdalilaruffle  #islamicfashionistas  #muslimahfashion  #niqabis

Ini adalah momen yg menurut ku perlu diabadikan ๐Ÿ˜Š (tmn2 SD aku) -2 Krn udh sibuk kerja. 
Seneng bat bisa ke acara Jakarta Murojaah 2 di Istiqlal bareng kalian :)
.
#niqabis #sunnah #sunah

Ini adalah momen yg menurut ku perlu diabadikan ๐Ÿ˜Š (tmn2 SD aku) -2 Krn udh sibuk kerja. Seneng bat bisa ke acara Jakarta Murojaah 2 di Istiqlal bareng kalian :) .  #niqabis  #sunnah  #sunah

Cadar Baby Doll Armani Anizah Khimar
.
 Alhamdulillah begitu launching = langsung ludes
.
Siapa sangka cadar baby doll yang kami produksi hanya untuk melihat pasar bisa langsung laris terjual hanya dalam hitungan hari saja. Wajar saja, karena ternyata cadar kami cadar yang berkualitas dengan harga terjangkau.
.
Selain itu, bahan yang digunakan adalah vahan yang nyaman dan lentur sehingga tidak khawatir melorot. Dan yang paling penting adalah memudahkan kita untuk bernafas karena bahannya yang longgar namun perlu diperhatikan bahwa bahan babydoll ini tidak terawang.
.
So kami sarankan untuk segera ambil hp dan SMS/WA dengan format berikut sekarang juga!!!
.
Untuk Pemesanan Cepat
 Ketik Format SMS/WA: (Nama Lengkap) - (Alamat Lengkap ๏ผ‹ Kode Pos) - (Nomor HP) - (Kode Barang)
.
 Kirim Ke: 0813-1187-0309 .
 NB: Dijamin ketagihan saat menggunakan cadar babydoll dari Anizah Khimar
.
#anizahKhimar #anizahkhimarofficial #kataloganizahkhimar #mitraanizahkhimar #modernminimalist #yukberjilbabsyari #pedulijilbab #cadar #cadartali #cadarbandana #cadarmurah #niqab #niqabis #niqabmurah #niqabyaman #cadaryaman2layer #cadaryamandoublelayer #niqabmalaysia #niqabhitam #niqabstyle #niqabonlinemalaysia - #regrann

Cadar Baby Doll Armani Anizah Khimar . Alhamdulillah begitu launching = langsung ludes . Siapa sangka cadar baby doll yang kami produksi hanya untuk melihat pasar bisa langsung laris terjual hanya dalam hitungan hari saja. Wajar saja, karena ternyata cadar kami cadar yang berkualitas dengan harga terjangkau. . Selain itu, bahan yang digunakan adalah vahan yang nyaman dan lentur sehingga tidak khawatir melorot. Dan yang paling penting adalah memudahkan kita untuk bernafas karena bahannya yang longgar namun perlu diperhatikan bahwa bahan babydoll ini tidak terawang. . So kami sarankan untuk segera ambil hp dan SMS/WA dengan format berikut sekarang juga!!! . Untuk Pemesanan Cepat Ketik Format SMS/WA: (Nama Lengkap) - (Alamat Lengkap ๏ผ‹ Kode Pos) - (Nomor HP) - (Kode Barang) . Kirim Ke: 0813-1187-0309 . NB: Dijamin ketagihan saat menggunakan cadar babydoll dari Anizah Khimar .  #anizahKhimar  #anizahkhimarofficial  #kataloganizahkhimar  #mitraanizahkhimar  #modernminimalist  #yukberjilbabsyari  #pedulijilbab  #cadar  #cadartali  #cadarbandana  #cadarmurah  #niqab  #niqabis  #niqabmurah  #niqabyaman  #cadaryaman2layer  #cadaryamandoublelayer  #niqabmalaysia  #niqabhitam  #niqabstyle  #niqabonlinemalaysia -  #regrann

ูŠุงุฑุจ ุฃุฏูŠู†ู‰ ุงู„ู‚ูˆุฉ ุงู„ู„ู‰ ุชุฎู„ูŠู†ู‰ ุฃุณู†ุฏ ู†ูุณู‰ ุจู†ูุณู‰ ู…ู† ุบูŠุฑ ู…ุง ุญุฏ ูŠุณู†ุฏู†ู‰ ๐Ÿ’”
#muslimah_kartun #muslim #muslimin #muslimah #muslimfashion #muslima #muslims #muslimquotes #hejab #hejabstyle #hejablook #hejabfashion  #quran_kareem #quran #quranverses #nequi #nequap #fashionblogger #niqabis #niqab #niqabi #niqabmurah #niqabstyle #niqabista

ูŠุงุฑุจ ุฃุฏูŠู†ู‰ ุงู„ู‚ูˆุฉ ุงู„ู„ู‰ ุชุฎู„ูŠู†ู‰ ุฃุณู†ุฏ ู†ูุณู‰ ุจู†ูุณู‰ ู…ู† ุบูŠุฑ ู…ุง ุญุฏ ูŠุณู†ุฏู†ู‰ ๐Ÿ’”  #muslimah_kartun  #muslim  #muslimin  #muslimah  #muslimfashion  #muslima  #muslims  #muslimquotes  #hejab  #hejabstyle  #hejablook  #hejabfashion  #quran_kareem  #quran  #quranverses  #nequi  #nequap  #fashionblogger  #niqabis  #niqab  #niqabi  #niqabmurah  #niqabstyle  #niqabista

ยฉInstagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramโ„ข logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.