#masfotokopi

posts and images

。*𓂃𓆱𓂃 品 穀 . Big Grains bakery Bagels and coffee just made my day! . 品穀在灣仔的新麵包烘焙店 多了很多種麵包和甜點 檸檬閃電酥和士多啤梨閃電酥 當然還有我最愛的貝果們(抹茶/原味/藍莓) (。。不好意思今次的牛油果一開就已經爛了 ⍨⃝) . . 最貼心是收到友人到Guggenheim 給我的立體建築明信片 配上剛好收到的建築師期刊 哈哈 (我的Kinfolk可以休息一下) .

Good Morning / Selamat Pagi / Guten Morgen / Bonjour / おはよう/ Buongiorno / صباح الخير / доброе утро / 早上好 / chào buổi sáng / қайырлы таң / Bom dia / सुप्रभात / goeie môre / 좋은 아침이에요 / Magandang Umaga / jó reggelt / buenos días / labas rytas / dzień dobry / ສະບາຍດີ / günaydın / อรุณสวัสดิ์ / صبح به خیر / காலை வணக்கம் / Goedenmorgen / hyvää huomenta / Guete Morge / God Morgon / დილა მშვიდობისა / Καλημέρα (Fotokopi @arabica.hk by @phingpit)

Clear your mind of you can’t @tuangcoffee / Fotokopi by @_coffeeandthingsdiary

Isn’t it nice to have a cup of coffee in this wooden cabin? 🍃🌿 / @thebaristro

- nice place 😙 - - - - photo: @hasinghaa

Tell us your mind and we will beautify your thought. Kindly check www.ikfdy.com to find more.

Berteduh saat mendung melanda. • Udah pernah checkout produk2 kopi kita di insta story kita? Click highlight "Coffee" untuk melihat koleksi kopi-kopi terbaik untuk bisnis anda!

selamat pagi guys, mulai lah hari dengan sarapan ya, soalnya kemaren gw coba memulai hari dengan senyuman, eh jam 09.00 udah laper...eiya, ada beberapa menu es kopsus baru nih buat kalian, cekidot... #rasa #rasadankarya #kopi #coffee #coffeeshop #anakkopi #masfotokopi #kafe #jakarta #ngopi #eskopisusu #foodie #photooftheday #enak #picoftheday #free #do #yummy #tasty #good #likeforlike #like4like #follow #folowme #instagood #instacoffee ...

... Untuk hati yang patah, segeralah merekah. Untuk jiwa yang sepi, segeralah minum kopi ... . . ... SONGOLAS KOPI ... www.songolaskopi.com ... wa 0856 954 21366 . .. .. .. kredit pinterest . . . . . . . . .. .. .. #kopi #kopihitam #kopiindonesia #kedaikopi #ngopi #kopinusantara #anakkopi #hobikopi #manualbrew #minuman #masfotokopi #blackcoffee #baristadaily #manmakecoffee #alternativebrewing #cupsinframe #coffeeshots #instacoffee #coffeeshop #barista #coffeelover #coffeeaddict #coffeegram

📸piccolo latte. As we called lately "baby cafe latte / small cafe latte". Coffee roasters in Australia started to drink piccolo style in order to avoid going caffeine crazy. Kindly ask our team @voltvet if you are allergic on dairy milk and we could use - almond milk - instead. AVAILABLE DAILY 8am - 10pm. #Voltvetbali #voltvet #bali #specialtycoffee #arabica #masfotokopi #mbakfotokopi #balicafe #balicoffee #balicoffeeshop #balieats #infodenpasar #deliciousbali #balifoodies #kulinerbali #kulinerbalihalal #denpasar #sanur #ubud #ubudlife #canggulife #canggu #seminyak #balilife #proudyourlocalcoffeeshop

There are so many guest beans to choose from at @fujinoyaph. Decided to try the beans roasted by @beanbrosco. The beans are produced by Bokasso Coop. Sidamo, Ethiopia. Got that tea taste after being brewed. #coffee_cup_series #coffeagraphy #CebuCoffeeCrawlSeries

from the butcher: thick-cut smoked bacon 🥓 from the baker: banana foster french toast 🍞 from the cappuccino maker: color burst latte ☕️ #wheninla

📷 @glitch_coffee 🇯🇵 🔩 @probatroasters LETS CONNECT 💯 Tag & follow us @roasterdaily 👈🏼 👤 for daily featured! Tag & follow us @roasterdaily 👈🏼 👤 for daily featured! Tag & follow us @roasterdaily 👈🏼 👤 for daily featured! . . . . . . . . . 👉🏽be featured on this Roaster daily send us a DM👈🏽 . . . #specialtycoffee #coffeeroaster #indocoffeegram #cupsinframe #connectroasters #explorecoffee #butfirstcoffee #coffeeworld #instacoffee #coffeeselector #peoplebrewcoffee #manualbrewonly #caffeineaddict #manmakecoffee #goodcoffee #IGers #coffeebreak #instadaily #instagramhub #coffeeshots #coffeeprops #TheTrendybarista #coffeeshopcorners #masfotokopi #BaristaDaily #brewingforeveeryone #instacoffee #anakkopi

Noble brews @noblecafemtl

Feeling playful today, so I tried this Coffee mixed with Kopyor, a type of coconut. Ternyata enak juga euyyy 😍. Buat yg demen rasa2 unik bisa cek di GoFood "Kopi Yor"! Rekomen yg laen ada Coffee + Leci nya, enakkk👍. Ato kalau mau, bisa langsung ke new spotnya di Jl. Barito. . . . . #itsyourkopiyor #kopiyor #itsyourkopi #coffee #coffeetime #coffeelover #coffeevibes #masfotokopi #manmakecoffee #hobikopi #anakkopi #cafe #cafehopping #foodvahn . #repost @mrvahn via @virolapp

Today’s vibe... coffee Lots of coffee 🤙🏼

... People say money can’t buy happiness. They Lie. Money buys Coffee, Coffee makes Me Happy! . ... SONGOLAS KOPI - Indonesia ... ... www.songolaskopi.com .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. #manualbrew #minuman #masfotokopi #blackcoffee #baristadaily #manmakecoffee #alternativebrewing #cupsinframe #coffeeshots #instacoffee #coffeeshop #barista #coffeelover #coffeeaddict #coffeegram #kopi #ngopi

" و آنسني كوب قهوة . . ☕️"

‘Coffee and Heart are Blended’ ☕️❤️

• 151118 | bunların hepsi benim için çok fazlaydı, hepsi bana çok uzaktı ve kıtalar her yerde denizlere varırdı. | -bu havada gidilmez. • ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #buhavadagidilmez #still_life_gallery #flatlay #vintage #flatlayinspiration #coffeetable #flatlays #mbakfotokopi #masfotokopi #stilllife #flatlaythenation #püsküllüev #flatlayoftheday #stillifephotography #flatlaynation #stilllifegallery #stilllife_gallery #flatlaysquad #stilllife #flatlaytoday #flatlaystyle #coffeeholic #tablestyling #coffeetime #oldbutgold #lifestyle #onmytable #tablesituation #coffee

***GIVEAWAY TIME!!!*** It’s the season to give thanks and we want to give you an opportunity to give something to your favorite cafe or roaster. Tag your favorite cafes in the comments below (one tag per comment) to enter them for a chance to win 36 Ancap Cups and Saucers (That’s six sets of any styles and sizes). Here are the deets: 1) Only U.S. Cafes are eligible to win 2) No limit to how many times a cafe is nominated by different individuals 3) Individuals can nominate as many different cafes as they want. 4) Winning shop or roaster will be contacted to select their cup and saucer styles. 5) This contest ends on Monday, Nov. 19, 2018 at 9am EST and we’ll select a winner the afternoon of Nov. 19. If you love your specialty cafe, show it! #Ancapcups #Ancapporcelain #Specialtycoffee

(🐦) ♪ moonshine freeze - this is the kit @kokakocafe

Teman setiaku adalah kebahagiaan Yang selalu kupuji dan ku banggakan Musuh sejatiku adalah kesengsaraan Yang selalu kubenci dan kucampakkan Aku lupa bahwa bahagia dan sengsara adalah kesatuan Kebahagiaan dapat membawa kesengsaraan Dan kesengsaraan dapat menjadi kebahagiaan Mataku hanya sebelah memandang Yang indah saja yang ingin kupandang Yang kuanggap buruk ingin kusingkirkan Namun ternyata semua salah Semua hanya kekerasan hati Semua hanya hasrat memenangkan diri Hinanya aku Bodohnya aku Tak berutungnya aku

“When you see that magic spot with that magic light and you can’t just let it gone wasted ..” - - - This picture concept taken and up on my feed only by the permition of the barista. Indeed half of the coffee gone wasted, but he was agreeing this is for the sake of an art. So barista was OK . In fact, he helped me out in the making of this craft 🤗 - - - - - - - #instacoffee #indocoffeegram #manmakecoffee #masfotokopi #coffeexample #coffeefeature #coffee #cappucino #ehayokngopi #ourclickdays #tv_stilllife #gs_coffee #thingsaboutcoffee #coffeehouse #igerscoffee #coffeeinblack #brewmethods #getcoffeebehappy #instagood #coffeecorners #coffeeshopoftheworld #thefeedfeed #onmytable #vzcomood #transfer_visions #ourmoodydays #coffeeprops

Here’s our survival guide 😣 📸: @sarakatzaridou

... Kopi tanpa gula adalah kopi yang jujur. Dia tak perlu bermanis-manis di mulut. Tanpa ragu menunjukkan jati diiri pada sang peminumnya ... ... ... Bagaimana Kopi anda hari ini ? ... Sudah coba Kopi Garut ? ... ... SONGOLAS KOPI ... www.songolaskopi.com ... wa 0856 954 21366 . . . . . . . .. . . #puisikopi #penggemarkopi #kopinusantara #kopiindonesia #kedaikopi #ngopi #anakkopi #hobikopi #manualbrew #minuman #masfotokopi #blackcoffee #baristadaily #manmakecoffee

I like coffee because it gives me the illusion that I might be awake

Hard work are never easy, but words will make it easy ••••••••••••••• Venue @scandinaviancoffeeshop Barista @rio_why20 ••••••••••••••••••• ••••••••••••••••••• #coffee #kopi #anakkopi #masfotokopi #coffee #cremebrulee #coffeeaddict #coffeeshop #instamood #instapic #bumiserpongdamai #like4follow #like4likes #picoftheday #picofthenight #photography #foodporn #sonyalpha #sonya6000 #vsco #cafein #Happyboringlife

"The difference between ordinary and extraordinary is practice" - Vladimir Horowitz .. Terimakasih Ilmu fotokopi nya yang sangat bermanfaat .. @rika_dinarjanti .. @irmaalaydrus .. @tikspix .. . . #coffeeshotswithus2 . #motokopi . #masfotokopi .

Latte Art ••••••••••••••• From @scandinaviancoffeeshop Barista @rio_why20 ••••••••••••••••••• ••••••••••••••••••• #coffee #kopi #anakkopi #masfotokopi #coffee #cremebrulee #coffeeaddict #coffeeshop #instamood #instapic #bumiserpongdamai #like4follow #like4likes #picoftheday #barista #picofthenight #photography #foodporn #sonyalpha #sonya6000 #vsco #cafein #Happyboringlife

Finally some real coffee after days surviving on Nespresso.

- ☕😙 - - - - by: @hayaticoffee

🍽 Let’s celebrate TGIF! Cocott, jom! . . . . .

Seperti kata Mas Fadly vokalis band Padi, "kita terlahir bagai selembar kertas putih." Selebihnya, apapun tulisan dan gambar yang ingin kita torehkan, dalam warna apapun pada kehidupan ini - semua terserah kita. Tiap individu diberi kehendak untuk menentukan arahan hidupnya masing-masing. Apapun yang bisa membuat diri kita sendiri bahagia - syukur-syukur juga orang lain. . Prinsip ini juga berlaku di #LutieCoffee. Segelas susu putih ini adalah hasil suligan dari dua permen Milki.....eh, bukan...ini fresh milk kok. Maksud Mimin, segelas fresh milk ini adalah perlambang kebebasanmu dalam memilih, yang sepenuhnya kami dukung. Entah kamu suka memberikannya warna hijau dari Matcha Greentea; warna hitam dari Charcoal; merah dari Red Velvet; atau warna cokelat-keemasan dari espresso - semua terserah padamu, kami hormati keputusanmu. Karena kalau kamu hepi, kami pun juga.

" مساء الخيرُ لكُم .. لعيّناكم .. لمدِينة انتّم جُزِء مِنها . . "

ต้องการของหวานมาปะทะ

ㅤ Hi, #KawanKolibrew Jumpa lagi di rubrik #Kolipedia ☕ Kalian pernah merhatiin ga waktu proses ekstraksi espresso suka ada semacam buih atau busa? Nah, inilah yang dinamakan dengan crema, jadi ga perlu khawatir kopinya dicampur sabun ya karena berbuih~ ㅤ _______________________________________ ㅤ #Kolibrew Coffee & Patisserie 📌 Harapan Indah 2, Ruko Cemara U8 No. 16, Bekasi

Amazingly beautiful cafe scene can be found here. Truly a unique concept and a great place to chill ☕️ . . 📷 : X-T20 . . #bukkucafe

Dari 5 Alat Seduh ini, mana yang favorit kalian? Jangan lupa beri alasan nya juga di kolom komentar ya guys ;)

A R A B I C A. % - M O N S T E R 𓐍𐬹𓋜. . ╹╹╹╵ ╵ ⬓⬒⬓⬒⬒ ╵╵╹╹╹ 怪獸大樓的新ARABICA %!! . % FANS’ DREAMS COME TRUE!!!! Arabica % will be officially opening it’s 3rd shop at quarry bay monster building tomorrow. Very well hidden inside the Yick Fat Building (aka ‘monster building’ on instagram) without any obvious signage from the main road, the explore-and-find is part of the coffee shop experience to me. We almost scream when we see the shop in real !!! (No kidding- when the elderly were playing andy lau’s old song 一起走過的日子 next door) The new shop is amazing and the concept of bringing the essence of monster building into the interior design is brilliant. Wait me for the coming post(sss) please for coffee and the coffeeshop! . . 兩個%粉的夢𓂃𖠚∗𖠚∗ᤲ𑀇 鰂魚涌怪獸大樓的店終!於!開!了!(用了太多!!因為我們實在太興奮了) 最喜歡ARABICA %的個性 IFC店和Star Ferry選址靜中帶旺 (就算star ferry店多隱閉也好也不會在大街放吿示牌~想來的人自然也就會來啊) 之前的兩間店都在往坐渡輪的中途 (與他們的總部在愉景灣有關嗎~?是一個謎) 今次的選址也很特別 就在因為instagram (和變形金剛?)而興起的益發大廈(怪獸大廈) 在大街上沒有任何告示 穿過居民的洗衣店,藥房,中醫診所 居民就在旁打麻雀(還在播盪氣迴腸的劉華廣東歌) 就會發現新店了(太興奮得尖叫哈哈) 其實在往咖啡店的途中體驗也可以是整個咖啡店的一部分啊 咖啡店和咖啡的部分-打太多了~再續 . . . /special thanks to my lovely partner-in-crime @theoffwhitejourney who already went to the opening of arabica % star ferry last time on 8am with me on their first day of opening \(* ¨̮*)/\(*¨̮ *)/. #fov_coffee

Life doesn’t have a neat beginning and a tidy end, life is always going on @coffee.aya / Fotokopi by @mrvahn

. . . 私も鍵穴倶楽部やりたいけど 難しい🥺🥺🥺 . 上手くなりたい🤦‍♀️ . 明日は朝から下北沢店にてお待ちしてまします🧸 . 絵文字が?になる人はアップデートしてください。 . . .

Hello @kopinah

Coffee time! ⏰ -> ☕️

Salah satu jagoan dan best seller kita nih! “Es Kopi Susu” dengan komposisi Espresso, Fresh Milk, dan Gula Aren slurppss 🥤✨ . 🏠 A mini Coffee Shop at Margonda Depok 🕰 Open Mon-Sun 10:00-22:00 (Everyday) 📲 Order via Go Food “Foresthree” <><><><><><><><><><><><> . #proudofindonesiancoffee #coffeegeek #instacoffee #coffeeaddict #coffeelover #coffeedaily #baristadaily #goodcoffee #caffeinedaily #minicafe #bestminicafe #cupsinframe #coffeesesh #coffeeporn #coffeeshopcorners #instadaily #instagramhub #explorecoffee #masfotokopi #mbafotokopi #kopiindonesia

Making espresso isn't just pitting ground coffee into a basketball portafilter, then flushing with pressure trhough the shower screen, that's not all. Proper preparation also needs to be considered for consistent espresso serving. #sca#specialtycoffee #coffeemagazine #espresso #masfotokopi #baristadaily #manmakescoffee #ingatkopiingatstrada#cafejambi #jambihits #jambikuliner

There’s nothing wasted in coffee . . . . . . . @instanusantara #instanusatara #inub5129 #janganlupasenyum #janganlupangopi

One thing I have learned today is... Attention To Details. #janganlupangaji #janganlupangopi

Lagi ada bean baru nih di Omah Kopi, klo kemaren kita nyobain dari tanah bali, kali ini dari tanah bengkulu mangkuraja, sama sulawesi enrekang bemba, yuk mampir.....😊😊 . . . . . . . . #omahkopi78 #coffee #coffeetime #instacoffee #coffeefeature #hobikopi #anakkopi #fotokopi #kopi #mbakfotokopi #masfotokopi #coffeegram #indocoffeegram #proudofyourlocalcoffeeshop #proudofyourlocalcoffee #coffeeadict #instacoffee #baristadaily #kopirumahan #kopikayuhttps #pourover #icedcoffee #coldcoffee #cupsinframe

Eye level with black background Sukses selalu buat @pixmixstore @rumah_poto #rumahpoto #rp_giveaway067 #rp_126eyelevel Done ya akak @mommynyatomoya Colek @vakihantu @ervanjoentak

Coffee flatlay @new_bukanasaljepret #new_bukanasaljepret #newbaj_daily056 Mana kopinya mba @dhevyfransisca @chubbynisa @ellydudi

caps and cortados at @inglewoodcoffee #ancapcups #ancapporcelain #specialtycoffee

ㅤ Dear teman sekopi, Mulai hari ini, kami akan rutin membuat rubrik "pojok karya sekopi" sebagai bentuk apresiasi kami terhadap karya seni yang dihasilkan teman sekopi di gerai kami. Edisi pembuka ini, kami pilih karya dari @fradityo Thank you for coming & made a nice art in our outlet ㅤ Sila difollow galerinya yang artsy, guys~ ☕ ㅤ __________________________________ ㅤ #SebuahCerita #SepenuhRasa #SehidupSekopi #JanganBuruBuru #SekopiDulu #EsKopiGebetan #EsKopiSelingkuhan #EsKopiMantan #GoJek #GoFoodJakarta #GoFoodTangsel #GoFoodCoffee #PojokKaryaSekopi

©Instagimg | Best Instagram online viewer
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.