#kopitiamkita

posts and images

Salam Jumaat... patutlah org Kelantan comel2 sebab dari kecik baby pun dah comel mcm ni... 😆😆😆 #kopitiamkita #meeting #batubara

Salam Jumaat... patutlah org Kelantan comel2 sebab dari kecik baby pun dah comel mcm ni... 😆😆😆  #kopitiamkita  #meeting  #batubara

😍 Roti Titab soho dekat Pengkalan Chepa. Mujur ado pupu duk sini. Dapat la kt raso. Sedak blako 👍

Roti Titab Pandan
Roti Titab Telur
Roti Titab

#rotititab #kopitiamkita #jjcm #kelate #kelantan #visitkelate #pantaitimur #viral #jjcmkelantan #kelantanfood #igkelantan

😍 Roti Titab soho dekat Pengkalan Chepa. Mujur ado pupu duk sini. Dapat la kt raso. Sedak blako 👍 Roti Titab Pandan Roti Titab Telur Roti Titab  #rotititab  #kopitiamkita  #jjcm  #kelate  #kelantan  #visitkelate  #pantaitimur  #viral  #jjcmkelantan  #kelantanfood  #igkelantan

Roti Titab & Nasi Berlauk for breakfast today! 😋
.
#jjcm #kotabharu #kelantan #datinismabalikkampung #datinismajjcm #kopitiamkita

Roti Titab & Nasi Berlauk for breakfast today! 😋 .  #jjcm  #kotabharu  #kelantan  #datinismabalikkampung  #datinismajjcm  #kopitiamkita

Ini port wajib singgah kalau ke Kota Bharu, Kelantan! @kopitiamkita2010
.
Korang selalu makan ape kat sini?
.
This post sponsored by @pridestour
.
#rotititab #rotikahwin #kotabharu #kelantan #kopitiamkita

Ini port wajib singgah kalau ke Kota Bharu, Kelantan! @kopitiamkita2010 . Korang selalu makan ape kat sini? . This post sponsored by @pridestour .  #rotititab  #rotikahwin  #kotabharu  #kelantan  #kopitiamkita

Good Morning & Salam Jumaat from Kota Bharu Everyone 🌹❤️
.
#jjcm #kotabharu #thisiskotabharu #kelantan #datinismabalikkampung #datinismajjcm #kopitiamkita

Good Morning & Salam Jumaat from Kota Bharu Everyone 🌹❤️ .  #jjcm  #kotabharu  #thisiskotabharu  #kelantan  #datinismabalikkampung  #datinismajjcm  #kopitiamkita

Baru sampai KL malam semalam daa rindu KB.. actually rindu food dia.. makanan kat Kota Bharu memang awesome.. terbaik.. makan sampai perut full.. n orang2 kat sana pun baik2 peramah.. lagi satu kemudahan kat KB adalah grab.. korang p sana tak yah susah2 bawa keta ke apa.. naik grab jaa.. macam magic.. seminit da sampai.. okay buleh repeat lg p KB ❤️#kotabharu -#pkerjaextendholiday #hotelperdanakotabharu #kopitiamkita #makanmakan

Baru sampai KL malam semalam daa rindu KB.. actually rindu food dia.. makanan kat Kota Bharu memang awesome.. terbaik.. makan sampai perut full.. n orang2 kat sana pun baik2 peramah.. lagi satu kemudahan kat KB adalah grab.. korang p sana tak yah susah2 bawa keta ke apa.. naik grab jaa.. macam magic.. seminit da sampai.. okay buleh repeat lg p KB ❤️ #kotabharu#pkerjaextendholiday  #hotelperdanakotabharu  #kopitiamkita  #makanmakan

Breakfast memang meriah di #kotabharu #KopitiamKita #lhdn #cintaMY @lhdnm @hasilcintamy

Breakfast memang meriah di  #kotabharu  #KopitiamKita  #lhdn  #cintaMY @lhdnm @hasilcintamy

Ketika di awal perkahwinan,masa BERDUA adalah proses terbaik untuk saling mengenali agar memahami seterusnya berusaha memperbaiki untuk menjadi pasangan yang diredhoi
.
Perlu gigih seumpama gigihnya beratuq semata2 nk dapatkan roti seumpama ini . Fuhhhhhh
Kopitiam kita btoi😄
.
Alhamdulillah ini rezeki kami hari ni di Klate. Saja simpan gambaq sbb xpenah segigih ini utk dapatkan makan benda2 gini🙊
#daihamidah 
#cintaselepasnikah 
#kopitiamkita

Ketika di awal perkahwinan,masa BERDUA adalah proses terbaik untuk saling mengenali agar memahami seterusnya berusaha memperbaiki untuk menjadi pasangan yang diredhoi . Perlu gigih seumpama gigihnya beratuq semata2 nk dapatkan roti seumpama ini . Fuhhhhhh Kopitiam kita btoi😄 . Alhamdulillah ini rezeki kami hari ni di Klate. Saja simpan gambaq sbb xpenah segigih ini utk dapatkan makan benda2 gini🙊  #daihamidah  #cintaselepasnikah  #kopitiamkita

Yg bentuk 🍐badan atas kecik bahagian bawah pinggul dan peha besar. Biasanya terjadi kat wanita yg suka sangat dengan makanan proses, tinggi perisa .
Risiko penyakit tiga serangkai mungkin takde,  tapi saiz seluar selalunya besar dan part pinggul &  peha macam ketat aje
.
TAG dan SHARE dengan kawan2 yg ada bentuk di atas .. semoga sama2 dapat manfaat
.
Follow IG @coach_rohaya utk tips sihat, kurus & fit setiap hari
.
@coach_rohaya
@coach_rohaya
.
Coach Rohaya 📲 011-11198488

Yg bentuk 🍐badan atas kecik bahagian bawah pinggul dan peha besar. Biasanya terjadi kat wanita yg suka sangat dengan makanan proses, tinggi perisa . Risiko penyakit tiga serangkai mungkin takde, tapi saiz seluar selalunya besar dan part pinggul & peha macam ketat aje . TAG dan SHARE dengan kawan2 yg ada bentuk di atas .. semoga sama2 dapat manfaat . Follow IG @coach_rohaya utk tips sihat, kurus & fit setiap hari . @coach_rohaya @coach_rohaya . Coach Rohaya 📲 011-11198488

Apple-shape maksudnya besar kat bahagian perut. Ini lebih bahaya sebab tinggi lemak visceral dan ada potensi risiko berpenyakit tiga serangkai
.
TAG dan SHARE dengan kawan2 yg ada bentuk di atas .. semoga sama2 dapat belajar
.
.
📲 Coach Rohayab011-1198488

Apple-shape maksudnya besar kat bahagian perut. Ini lebih bahaya sebab tinggi lemak visceral dan ada potensi risiko berpenyakit tiga serangkai . TAG dan SHARE dengan kawan2 yg ada bentuk di atas .. semoga sama2 dapat belajar . . 📲 Coach Rohayab011-1198488

ANDA BENTUK APPLE ATAU PEAR? .
.
Tabiat makan harian membentuk badan kita sekarang ...🍎🍐 .
🍎 shape besar kat bahagian perut...suka makan laju, lifestyle suka tidur lewat, tiap2 hari makan lemak omega 6 dan suka dengan karbo kosong. Ini lebih bahaya sebab tinggi lemak visceral dan ada potensi risiko berpenyakit tiga serangkai
.
Yg bentuk 🍐badan atas kecik bahagian bawah pinggul dan peha besar....biasanya terjadi kat wanita yg suka sangat dengan makanan proses, tinggi perisa  Risiko penyakit tiga serangkai mungkin takde tapi saiz seluar selalunya besar dan part punggung peha cam ketat je
.
TAG dan SHARE dengan kawan2 yg ada bentuk di atas .. semoga sama2 dapat manfaat
.
 Follow IG @coach_rohaya utk tips sihat, kurus & fit setiap hari
.
@coach_rohaya
@coach_rohaya
.
Coach Rohaya 📲 011-11198488

ANDA BENTUK APPLE ATAU PEAR? . . Tabiat makan harian membentuk badan kita sekarang ...🍎🍐 . 🍎 shape besar kat bahagian perut...suka makan laju, lifestyle suka tidur lewat, tiap2 hari makan lemak omega 6 dan suka dengan karbo kosong. Ini lebih bahaya sebab tinggi lemak visceral dan ada potensi risiko berpenyakit tiga serangkai . Yg bentuk 🍐badan atas kecik bahagian bawah pinggul dan peha besar....biasanya terjadi kat wanita yg suka sangat dengan makanan proses, tinggi perisa  Risiko penyakit tiga serangkai mungkin takde tapi saiz seluar selalunya besar dan part punggung peha cam ketat je . TAG dan SHARE dengan kawan2 yg ada bentuk di atas .. semoga sama2 dapat manfaat .  Follow IG @coach_rohaya utk tips sihat, kurus & fit setiap hari . @coach_rohaya @coach_rohaya . Coach Rohaya 📲 011-11198488

Terima kasih kpd semua rider foodpanda yg selalu buat delivery Roti Titab Kpd customer2 KITA

#23082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua rider foodpanda yg selalu buat delivery Roti Titab Kpd customer2 KITA  #23082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

Bersame CEO DAG Abdul #23082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita Bersame CEO DAG Abdul  #23082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

Bersame CEO DAG Abdul #23082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita Bersame CEO DAG Abdul  #23082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#23082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #23082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

MUKA GELAP & BERJERAWAT ❓ TAK CONFIDENT NAK KELUAR❓ .

Siapaaa ada masalah macam ni 🙋🏻‍♀️ Takkan nak tepek makeup tebal-tebal semata mata untuk cover jerawat❓Nak tahu rahsia sis ni tak macam mana dapat skin yang bersih & tak perlu makeup terlalu tebal. Jimat masa & kos perbelanjaan 😛
.
Hanya menggunakan serum sahaja dekat tempat yang bermasalah tu lepas beberapa hari dah boleh nampak jerawat tu dah hilang. Percaya ke tak? Dari gambar pun dah boleh nampak effect gunakan serum ni kan? Yang penting kena konsisten. Tak konsisten maka lambat lah process hilangkan jerawat tu 😚
.
So siapaa yang nak grab product bougas like serum, scrub or cleanser boleh cepat cepat dm/ws. Manaa yang tengah tunggu gaji masuk, boleh booking dulu dengan nisaaa okay? .

All item are READYSTOCK ❗️ .

Serum - RM75
Scrub - RM49 
Cleanser - RM69 .

Whatsapp 📲 014-6431771

MUKA GELAP & BERJERAWAT ❓ TAK CONFIDENT NAK KELUAR❓ . Siapaaa ada masalah macam ni 🙋🏻‍♀️ Takkan nak tepek makeup tebal-tebal semata mata untuk cover jerawat❓Nak tahu rahsia sis ni tak macam mana dapat skin yang bersih & tak perlu makeup terlalu tebal. Jimat masa & kos perbelanjaan 😛 . Hanya menggunakan serum sahaja dekat tempat yang bermasalah tu lepas beberapa hari dah boleh nampak jerawat tu dah hilang. Percaya ke tak? Dari gambar pun dah boleh nampak effect gunakan serum ni kan? Yang penting kena konsisten. Tak konsisten maka lambat lah process hilangkan jerawat tu 😚 . So siapaa yang nak grab product bougas like serum, scrub or cleanser boleh cepat cepat dm/ws. Manaa yang tengah tunggu gaji masuk, boleh booking dulu dengan nisaaa okay? . All item are READYSTOCK ❗️ . Serum - RM75 Scrub - RM49 Cleanser - RM69 . Whatsapp 📲 014-6431771

SNACKING PAGI & PETANG
.
.
Nak turun berat badan dgn sihat perlu makan 4-5 kali sehari.... termasuk 2 kali makan snack. Snack yg sihat bukan biskut, kerepek, goreng pisang, karipap atau donut tau🤭🤭🤭
.
Snack yg sihat termasuk buah2an. Contoh snack sihat seperti pisang yg hanya 100 kalori👍👍👍🤗🤗🤗
.
📲 Coach Rohaya 011-1198488

SNACKING PAGI & PETANG . . Nak turun berat badan dgn sihat perlu makan 4-5 kali sehari.... termasuk 2 kali makan snack. Snack yg sihat bukan biskut, kerepek, goreng pisang, karipap atau donut tau🤭🤭🤭 . Snack yg sihat termasuk buah2an. Contoh snack sihat seperti pisang yg hanya 100 kalori👍👍👍🤗🤗🤗 . 📲 Coach Rohaya 011-1198488

#fullhouse #23082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

 #fullhouse  #23082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

BILA SARAPAN BERASASKAN KARBOHIDRAT
.
.

Gula akan naik secara mendadak melebihi paras normal. Pancreas akan mengeluarkan insulin dalam jumlah yg banyak utk menurunkan kadar gula dlm darah
.
Proses ini akan berulang lebih dari 3 kali dlm sehari. Tidak hairanlah jika anda selalu rasa lapar dan rasa nak mengunyah sepanjang hari
.
Kesan jangka panjang menyebabkan DIABETIS, TEKANAN DARAH TINGGI & MASALAH OBESITI
.
Sila SHARE dan TAG jika INFO manfaat
.
📲 Coach Rohaya 011-11198488

BILA SARAPAN BERASASKAN KARBOHIDRAT . . Gula akan naik secara mendadak melebihi paras normal. Pancreas akan mengeluarkan insulin dalam jumlah yg banyak utk menurunkan kadar gula dlm darah . Proses ini akan berulang lebih dari 3 kali dlm sehari. Tidak hairanlah jika anda selalu rasa lapar dan rasa nak mengunyah sepanjang hari . Kesan jangka panjang menyebabkan DIABETIS, TEKANAN DARAH TINGGI & MASALAH OBESITI . Sila SHARE dan TAG jika INFO manfaat . 📲 Coach Rohaya 011-11198488

Good morningggg..salam jumaat buat semua-carpe diem! #prubsntakaful #takaful #wangtakaful #prubsnanugerahplus #kotabharu #kopitiamkita

Good morningggg..salam jumaat buat semua-carpe diem!  #prubsntakaful  #takaful  #wangtakaful  #prubsnanugerahplus  #kotabharu  #kopitiamkita

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#22082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #22082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#22082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #22082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#22082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #22082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#22082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #22082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Breakfast with my Cuzz half boil egg and tost, nasi lemak makcik power and satay kajang 
#kopitiamkita #semuabangsa #nasilemakmelayu #sharetable

Breakfast with my Cuzz half boil egg and tost, nasi lemak makcik power and satay kajang  #kopitiamkita  #semuabangsa  #nasilemakmelayu  #sharetable

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#22082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #22082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

SARAPAN UTK TURUNKAN BERAT BADAN♡♡♡♡♡♡
.
.
Fikir Anda Boleh Menurunkan Berat Badan Lebih Cepat Dengan SKIP Sarapan??????
.
FIKIR SEMULA!!!!!!
.
● Jika anda SKIP sarapan, ia sebenarnya meperlahankan usaha penurunan berat badan anda kerana ia melambatkan metabolisme anda
.
● Pastikan anda makan sarapan yg sihat - yg seimbang dgn makronutrien utama seperti karbohidrat yg kompleks & protein
.
● Sangat2 mustahak utk anda pastikan protein yg mencukupi utk sarapan supaya ia akan membuat anda rasa kenyang lebih lama lagi. Ia juga kurangkan kecenderungan anda utk makan snek yg x sihat pada pertengahan pagi
.
.📲 Coach Rohaya 011-11198488

SARAPAN UTK TURUNKAN BERAT BADAN♡♡♡♡♡♡ . . Fikir Anda Boleh Menurunkan Berat Badan Lebih Cepat Dengan SKIP Sarapan?????? . FIKIR SEMULA!!!!!! . ● Jika anda SKIP sarapan, ia sebenarnya meperlahankan usaha penurunan berat badan anda kerana ia melambatkan metabolisme anda . ● Pastikan anda makan sarapan yg sihat - yg seimbang dgn makronutrien utama seperti karbohidrat yg kompleks & protein . ● Sangat2 mustahak utk anda pastikan protein yg mencukupi utk sarapan supaya ia akan membuat anda rasa kenyang lebih lama lagi. Ia juga kurangkan kecenderungan anda utk makan snek yg x sihat pada pertengahan pagi . .📲 Coach Rohaya 011-11198488

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#21082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #21082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#21082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #21082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#21082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #21082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

SIAPA SUKA SKIP BREAKFAST❓ . 
Ini akibat buruk apabila anda skip breakfast : .
.
❌  Metabolisme akan menurun & tak bakar kalori .
❌ Tubuh akan jadi letih & tak bermaya .
❌ Gula dalam darah akan naik secara mendadak & mengganggu pola makan .
❌ Emosi akan terganggu.. bad mood .
❌ Kesan jangka masa panjang akan meningkatkn lagi lemak dlm badan yg akan mengundang penyakit
.
.
Follow IG @coach_rohaya utk tips kurus, sihat & fit setiap hari
. 
@coach_rohaya 
@coach_rohaya .
.
Coach Rohaya 📲 011-11198488

SIAPA SUKA SKIP BREAKFAST❓ .  Ini akibat buruk apabila anda skip breakfast : . . ❌  Metabolisme akan menurun & tak bakar kalori . ❌ Tubuh akan jadi letih & tak bermaya . ❌ Gula dalam darah akan naik secara mendadak & mengganggu pola makan . ❌ Emosi akan terganggu.. bad mood . ❌ Kesan jangka masa panjang akan meningkatkn lagi lemak dlm badan yg akan mengundang penyakit . . Follow IG @coach_rohaya utk tips kurus, sihat & fit setiap hari .  @coach_rohaya  @coach_rohaya . . Coach Rohaya 📲 011-11198488

Alhamdulillah...syukur for another awesome day👍👍👍😍

Alhamdulillah...syukur for another awesome day👍👍👍😍

Saya tak mencari orang yang gemuk tapi saya cari orang yang serius nak turun 3-10 kg  dan sedia nak ubah tabiat makan

Bila join Program Pakat Kuruh Kelate (PKK) anda dapat :
✔️ List Barang Dapur Sihat
✔️ Pelan Pemakanan Peribadi
✔️ Resepi Eat Clean
✔️ Nutrisi Seimbang Peribadi
✔️ 100% Guna Whatsapp
.
Turun berat itu mudah bila ada ilmu & coach👍😍😍😍
.
Pendaftaran PKK musim ke 24 telah bermula. Sila klik link utk mendaftar👇 
https://tinyurl.com/ycp2vq4t 📲Coach Rohaya  011-11198488

Saya tak mencari orang yang gemuk tapi saya cari orang yang serius nak turun 3-10 kg dan sedia nak ubah tabiat makan Bila join Program Pakat Kuruh Kelate (PKK) anda dapat : ✔️ List Barang Dapur Sihat ✔️ Pelan Pemakanan Peribadi ✔️ Resepi Eat Clean ✔️ Nutrisi Seimbang Peribadi ✔️ 100% Guna Whatsapp . Turun berat itu mudah bila ada ilmu & coach👍😍😍😍 . Pendaftaran PKK musim ke 24 telah bermula. Sila klik link utk mendaftar👇 https://tinyurl.com/ycp2vq4t 📲Coach Rohaya 011-11198488

Ayam adalah salah satu sumber protein. Setiap bahagian ayam punya lemak & kalori yang berbeza. Untuk yg nak turun berat pilih bahagian ayam yg tinggi protein & rendah lemak
.
.
Coach Rohaya 011-11198488

Ayam adalah salah satu sumber protein. Setiap bahagian ayam punya lemak & kalori yang berbeza. Untuk yg nak turun berat pilih bahagian ayam yg tinggi protein & rendah lemak . . Coach Rohaya 011-11198488

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#20082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #20082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#20082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #20082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#20082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #20082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#20082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #20082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Jeles tgk org asal smp kelantan jer mostly pekena roti titab #KopitiamKita ni. 
Maka kita kasik trylah 1 kali.
Tp utk kakak yg bkn pencinta roti goyang, kakak mcm kenot go sgt.
Makan separuh jer...
Tapi nasi impit sambal ikan+kelapa tu mmg sedap! .
.
#inaachikjalan2carimakan
#inaachikatkelantan
#kopitiamkita #jjcmkelantan
#klatekito

Jeles tgk org asal smp kelantan jer mostly pekena roti titab  #KopitiamKita ni. Maka kita kasik trylah 1 kali. Tp utk kakak yg bkn pencinta roti goyang, kakak mcm kenot go sgt. Makan separuh jer... Tapi nasi impit sambal ikan+kelapa tu mmg sedap! . .  #inaachikjalan2carimakan  #inaachikatkelantan  #kopitiamkita  #jjcmkelantan  #klatekito

Cakes with #boba #tapiocapearls, yayyy or nayyy?! (It’s on sale @lazada_my) 🛍 click on the link. #originalboba only
.
Our Boba is premium quality with halal certified plus it can be reheated 👍🏻
.
If you’re an avid #bobalover, let’s try & make your own #bobadrinks

Tips: SWIPE LEFT 
TO MAKE CHOCOLATE DRINK WITH BOBA ➡️ Use the Cacao Barry Chocolate Powder (Blue) Packaging + full cream milk and mix with Boba.

#bubbletea #halalboba #halalmilktea #malaysianfood #bakingclassmalaysia #kekboba #kekmilktea #keknilai #nilaiimpian #bakingstartshere #kekviral #malaysiacafe #kopitiamkita #minumanviral

Cakes with  #boba  #tapiocapearls, yayyy or nayyy?! (It’s on sale @lazada_my) 🛍 click on the link.  #originalboba only . Our Boba is premium quality with halal certified plus it can be reheated 👍🏻 . If you’re an avid  #bobalover, let’s try & make your own  #bobadrinks Tips: SWIPE LEFT TO MAKE CHOCOLATE DRINK WITH BOBA ➡️ Use the Cacao Barry Chocolate Powder (Blue) Packaging + full cream milk and mix with Boba.  #bubbletea  #halalboba  #halalmilktea  #malaysianfood  #bakingclassmalaysia  #kekboba  #kekmilktea  #keknilai  #nilaiimpian  #bakingstartshere  #kekviral  #malaysiacafe  #kopitiamkita  #minumanviral

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#19082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #19082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#19082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #19082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#19082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #19082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#19082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #19082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Yang paling khas Kopitiam Rame-Rame adalah spesial  Tariknya mulai dr Milo Tarik, Thailand Tea Tarik, & Tea Tarik yg sangat enk sekali..
.
Ada juga menu lainya roti bakar, & roti konde yg ntapss soul 👍👍👍
.
Mau ngadain reuni, arisan, gathering jugaa bisa disini, cussssss!

Tempatnya asik! 
Super nyaman &  ada spot selfie 😆😆 🏡 @kopitiamrame2_moxer
📍Perum. Villa Adonia Platinum No.2
Jln. Berlian BSP, Sooko, Mojokerto
.
.
.
Sangat dianjurkan untuk _share_
Foto sama admin jg bisa he he 
#kopitiamrame2_moxer 
#kopitiamkita 
#promomerdeka
#independenceday 
#infomojokerto 
#kabarmojokerto 
#kulinermojokerto 
#kulinermojokertohits 
#kumpulteman
@kulinermojo @mojofood_ @kokodiett @kulineran.mjk @kulineran.mjk @infomojokertoid 
@food_zone_indonesia

Yang paling khas Kopitiam Rame-Rame adalah spesial Tariknya mulai dr Milo Tarik, Thailand Tea Tarik, & Tea Tarik yg sangat enk sekali.. . Ada juga menu lainya roti bakar, & roti konde yg ntapss soul 👍👍👍 . Mau ngadain reuni, arisan, gathering jugaa bisa disini, cussssss! Tempatnya asik! Super nyaman & ada spot selfie 😆😆 🏡 @kopitiamrame2_moxer 📍Perum. Villa Adonia Platinum No.2 Jln. Berlian BSP, Sooko, Mojokerto . . . Sangat dianjurkan untuk _share_ Foto sama admin jg bisa he he  #kopitiamrame2_moxer  #kopitiamkita  #promomerdeka  #independenceday  #infomojokerto  #kabarmojokerto  #kulinermojokerto  #kulinermojokertohits  #kumpulteman @kulinermojo @mojofood_ @kokodiett @kulineran.mjk @kulineran.mjk @infomojokertoid @food_zone_indonesia

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#18082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #18082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#18082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #18082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#18082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #18082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#18082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #18082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Where all the famous people go to have breakfast.😝 #kopitiamkita 
#rotititab 
#breakfast

Where all the famous people go to have breakfast.😝  #kopitiamkita  #rotititab  #breakfast

Breakfast like a champion.😄 #breakfast 
#rotititab 
#kopitiamkita 
#nasidagang

Breakfast like a champion.😄  #breakfast  #rotititab  #kopitiamkita  #nasidagang

Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Let's start the journey #kopitiamkita

Let's start the journey  #kopitiamkita

Tim Kopitiam Rame-rame

Jika ingin foto dengan kami silahkan ,😊😊😊
🏡 @kopitiamrame2_moxer
📍Perum. Villa Adonia Platinum No.2
Jln. Berlian BSP, Sooko, Mojokerto
.
Tempatnya asik! 
Super nyaman &  ada spot selfie 😆😆
.
Menu specialnya ada tea tarik, roti bakar, & roti konde yg ntapss soul 👍👍👍
.
Mau ngadain reuni, arisan, gathering jugaa bisa disini, cussssss!
.
.
Sangat dianjurkan untuk _share_

#kopitiamrame2_moxer 
#kopitiamkita 
#promomerdeka
#independenceday 
#infomojokerto 
#kabarmojokerto 
#kulinermojokerto 
#kulinermojokertohits 
#kumpulteman
@kulinermojo @mojofood_ @kokodiett @kulineran.mjk @kulineran.mjk

Tim Kopitiam Rame-rame Jika ingin foto dengan kami silahkan ,😊😊😊 🏡 @kopitiamrame2_moxer 📍Perum. Villa Adonia Platinum No.2 Jln. Berlian BSP, Sooko, Mojokerto . Tempatnya asik! Super nyaman & ada spot selfie 😆😆 . Menu specialnya ada tea tarik, roti bakar, & roti konde yg ntapss soul 👍👍👍 . Mau ngadain reuni, arisan, gathering jugaa bisa disini, cussssss! . . Sangat dianjurkan untuk _share_  #kopitiamrame2_moxer  #kopitiamkita  #promomerdeka  #independenceday  #infomojokerto  #kabarmojokerto  #kulinermojokerto  #kulinermojokertohits  #kumpulteman @kulinermojo @mojofood_ @kokodiett @kulineran.mjk @kulineran.mjk

*Gebyar Diskon Merdeka*

Diskon Hingga 50% untuk snack

Caranya mudah : 
1. Post postingan ini di Ig story mu, tag Kopitiam Rame- Rame dan 5 teman mu.
2. Tunjukan bukti  tag & Ig story mu saat pesan/ pembayaran dikasir☺. * 🏡 @kopitiamrame2_moxer
📍Perum. Villa Adonia Platinum No.2
Jln. Berlian BSP, Sooko, Mojokerto
.
Tempatnya asik! 
Super nyaman &  ada spot selfie 😆😆
.
Menu specialnya ada tea tarik, roti bakar, & roti konde yg ntapss soul 👍👍👍
.
Mau ngadain reuni, arisan, gathering jugaa bisa disini, cussssss!
.
.
Sangat dianjurkan untuk _share_
Foto sama admin jg bisa he he 
#kopitiamrame2_moxer 
#kopitiamkita 
#promomerdeka
#independenceday 
#infomojokerto 
#kabarmojokerto 
#kulinermojokerto 
#kulinermojokertohits 
#kumpulteman
@kulinermojo @mojofood_ @kokodiett @kulineran.mjk @kulineran.mjk @infomojokertoid 
@food_zone_indonesia

*Gebyar Diskon Merdeka* Diskon Hingga 50% untuk snack Caranya mudah : 1. Post postingan ini di Ig story mu, tag Kopitiam Rame- Rame dan 5 teman mu. 2. Tunjukan bukti tag & Ig story mu saat pesan/ pembayaran dikasir☺. * 🏡 @kopitiamrame2_moxer 📍Perum. Villa Adonia Platinum No.2 Jln. Berlian BSP, Sooko, Mojokerto . Tempatnya asik! Super nyaman & ada spot selfie 😆😆 . Menu specialnya ada tea tarik, roti bakar, & roti konde yg ntapss soul 👍👍👍 . Mau ngadain reuni, arisan, gathering jugaa bisa disini, cussssss! . . Sangat dianjurkan untuk _share_ Foto sama admin jg bisa he he  #kopitiamrame2_moxer  #kopitiamkita  #promomerdeka  #independenceday  #infomojokerto  #kabarmojokerto  #kulinermojokerto  #kulinermojokertohits  #kumpulteman @kulinermojo @mojofood_ @kokodiett @kulineran.mjk @kulineran.mjk @infomojokertoid @food_zone_indonesia

Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

Photo by @nurul_ain039

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm) Photo by @nurul_ain039  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

#fullhouse #108tablesfull Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

 #fullhouse  #108tablesfull Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#16082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #16082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#16082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #16082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

B R E A K F A S T ⛅
#RotiTitab #KopitiamKita

B R E A K F A S T ⛅  #RotiTitab  #KopitiamKita

Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Tim No Smartphone Club

sejenak main game tanpa smartphone bisa menambah tali pertemanan makin erat

#kopitiamrame2_moxer 
#kopitiamkita 
#kulinermojokerto 
#kumpulteman 
#kulinermojokertomurah 
#nosmartphone 
#nongkrongmalam

Tim No Smartphone Club sejenak main game tanpa smartphone bisa menambah tali pertemanan makin erat  #kopitiamrame2_moxer  #kopitiamkita  #kulinermojokerto  #kumpulteman  #kulinermojokertomurah  #nosmartphone  #nongkrongmalam

Did you know Wawawax tak perlu dipanaskan pun! Terus apply dan tarik. Siap! 
Wawawax cukup likat untuk cabut bulu degil di private part & misai halus 😱

Tak percaya? Try yourself, sure menyesal tak cuba lebih awal 😝 - #wawawaxcodkelantan #wawawaxkelantan #wawawaxkoklanas #wawawaxketereh #neelofa #rayahaji #cabutbulu #kopitiamkita

Did you know Wawawax tak perlu dipanaskan pun! Terus apply dan tarik. Siap! Wawawax cukup likat untuk cabut bulu degil di private part & misai halus 😱 Tak percaya? Try yourself, sure menyesal tak cuba lebih awal 😝 -  #wawawaxcodkelantan  #wawawaxkelantan  #wawawaxkoklanas  #wawawaxketereh  #neelofa  #rayahaji  #cabutbulu  #kopitiamkita

Sebelum Balik Singgah tempat2 menarik  diPantai Timur
#kopitiamkita
#familyAbdullah
#schoolholidayAug2019
#Pantaitimur

Sebelum Balik Singgah tempat2 menarik diPantai Timur  #kopitiamkita  #familyAbdullah  #schoolholidayAug2019  #Pantaitimur

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#15082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #15082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Jalan-jalan Kota Bharu😋
.
#kopitiamkita

Jalan-jalan Kota Bharu😋 .  #kopitiamkita

Sedap rugi x cuba roti titab dekat @kopitiamkita2010
.
.
.
#kelantan
#kopitiamkita 
#sarapanpagi 
#rotititab

Sedap rugi x cuba roti titab dekat @kopitiamkita2010 . . .  #kelantan  #kopitiamkita  #sarapanpagi  #rotititab

#fullhouse #108tables #14082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

 #fullhouse  #108tables  #14082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#14082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #14082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

KENAPA SARAPAN PENTING?
.
.
Nak turun berat badan secara sihat?
Nak badan lebih bertenaga & sihat?
Nak turun berat badan tanpa berlapar & stres?
.
.
Sarapan sangat penting sebab ia pencetus metabolisma yg membantu membakar kalori sepanjang hari
.
Sarapan juga membekalkan tenaga yg badan perlukan utk kita lebih fokus dlm aktiviti harian kita
.
Kajian menunjukkan sarapan yg seimbang akan buat kita lebih sihat dan mengurangkan risiko utk dapat diabetis, tekanan darah tinggi dan masalah terlebih berat badan
.
.
Follow IG Coach Rohaya utk info & tips turun berat badan secara sihat, tanpa stres & masih boleh makan nasi
.
.
📲 011-11198488

KENAPA SARAPAN PENTING? . . Nak turun berat badan secara sihat? Nak badan lebih bertenaga & sihat? Nak turun berat badan tanpa berlapar & stres? . . Sarapan sangat penting sebab ia pencetus metabolisma yg membantu membakar kalori sepanjang hari . Sarapan juga membekalkan tenaga yg badan perlukan utk kita lebih fokus dlm aktiviti harian kita . Kajian menunjukkan sarapan yg seimbang akan buat kita lebih sihat dan mengurangkan risiko utk dapat diabetis, tekanan darah tinggi dan masalah terlebih berat badan . . Follow IG Coach Rohaya utk info & tips turun berat badan secara sihat, tanpa stres & masih boleh makan nasi . . 📲 011-11198488

Assalamualaikum and good morning😍😍😍 Alhamdulillah syukur for another great day today.....👍👍👍🥰🥰🥰

Assalamualaikum and good morning😍😍😍 Alhamdulillah syukur for another great day today.....👍👍👍🥰🥰🥰

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#fullhouse #108tablesfull #13082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #fullhouse  #108tablesfull  #13082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Sorru Dulu Sebelom Gerak. Roti Titab Ori dari Kopitiam Kita Be Always Our Feveret. 
Thanks Abe FoodPanda.

#Rotititab #Kopitiamkita #foodpanda #bridalkotabharu

Sorru Dulu Sebelom Gerak. Roti Titab Ori dari Kopitiam Kita Be Always Our Feveret. Thanks Abe FoodPanda.  #Rotititab  #Kopitiamkita  #foodpanda  #bridalkotabharu

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#13082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #13082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#13082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #13082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#13082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #13082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

How I'll always have my plain roti. One of the wonders of kicap masin. Simple breakfast for the early ducklings.

#breakfast #kopitiamkita #rotititab #rotititabkosong #milotabur #milodinosaur #throwback

How I'll always have my plain roti. One of the wonders of kicap masin. Simple breakfast for the early ducklings.  #breakfast  #kopitiamkita  #rotititab  #rotititabkosong  #milotabur  #milodinosaur  #throwback

Sabar yaaa....
Sebentar lagi aku menjadi merah .
.

Ready : *Wine *Luwak *Honey *longberry * Peaberry * Specialty * Natural * Premium * Robusta
.
.
Info dan pemasaran :
Dm/wa : 0852 1157 2525
Wa :  0813 1665 5392
Link ada di bio
.
.
#kopi #coffe #kopigayo #jualkopigayo #kopiaceh#kafe #kopitiamkita #sam_kopi #kopiindonesiakeren #tempatnongkrong  #kopirobusta #kopihitam #coffeegram  #elephantwarrior

Sabar yaaa.... Sebentar lagi aku menjadi merah . . Ready : *Wine *Luwak *Honey *longberry * Peaberry * Specialty * Natural * Premium * Robusta . . Info dan pemasaran : Dm/wa : 0852 1157 2525 Wa : 0813 1665 5392 Link ada di bio . .  #kopi  #coffe  #kopigayo  #jualkopigayo  #kopiaceh #kafe  #kopitiamkita  #sam_kopi  #kopiindonesiakeren  #tempatnongkrong  #kopirobusta  #kopihitam  #coffeegram  #elephantwarrior

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita

#10082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan 
Waktu Operasi Kopitiam Kita
6.30pg-12.30ptg(Jumaat)
6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis)
(Tidak beroperasi pd waktu mlm)

#like
#tag
#share
#viral
#jjcm
#original 
#kelantan 
#kotabharu 
#breakfast
#holiday
#travel
#cuticutimalaysia
#jalanjalancarimakan 
#visitmalaysia
#visitkelantan
#rombongan
#rotititab 
#kopitiamkita 
#kopitiamkitakotabharu 
#rotititabkopitiamkita
#foodpandamy

Terima kasih kpd semua customer yg sporting sudi bersarapan di Kopitiam Kita  #10082019 Kopitiam Kita RotiTitab™ Original Kelantan Waktu Operasi Kopitiam Kita 6.30pg-12.30ptg(Jumaat) 6.30pg-2.30ptg(Sabtu-Khamis) (Tidak beroperasi pd waktu mlm)  #like  #tag  #share  #viral  #jjcm  #original  #kelantan  #kotabharu  #breakfast  #holiday  #travel  #cuticutimalaysia  #jalanjalancarimakan  #visitmalaysia  #visitkelantan  #rombongan  #rotititab  #kopitiamkita  #kopitiamkitakotabharu  #rotititabkopitiamkita  #foodpandamy

Breakfast in Kelantan be like.  #themodernfoodie #kopitiamkita #rotititab

Breakfast in Kelantan be like.  #themodernfoodie  #kopitiamkita  #rotititab

Need vacation sgt dari haritu. Haa kan dh sampai kelantan 🤣
.
Food hunting mcm biasa. Sampai je kelantan tak sempat-sempat check-in, kita pegi breakfast dlu dekat @kopitiamkita2010 ✌🏻
.
Banyak choice dekat sini. Yang paling famous Roti Titab la apa lagi memang sedap 🤗
.
Total semua RM30 #yayatakeoverkelantan #foodtravelyaya #kopitiamkita #shortravelyaya #yayatravelouge

Need vacation sgt dari haritu. Haa kan dh sampai kelantan 🤣 . Food hunting mcm biasa. Sampai je kelantan tak sempat-sempat check-in, kita pegi breakfast dlu dekat @kopitiamkita2010 ✌🏻 . Banyak choice dekat sini. Yang paling famous Roti Titab la apa lagi memang sedap 🤗 . Total semua RM30  #yayatakeoverkelantan  #foodtravelyaya  #kopitiamkita  #shortravelyaya  #yayatravelouge

©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.