#islamicquotes

posts and images

Oh Allah give me the strength to distance myself from this which distances me from you... 1. Vlera e fëmijëve në Kur’an Kur’ani thekson se prindërit nga brendia dhe që nga lindja ndiejnë një dashuri dhe ngrohtësi ndaj fëmijëve. Kjo kuptohet nga ajo që disa herë në vend të fjalës “fëmijë”, Kur’ani e përdor fjalën “kurratu ajnin” (loçkë, burim ngushëllimi e gëzimi, qetësi e syve) [1], e në disa vende të tjera e shpreh atë vajtimin dhe vuajtjen e hz. Jakubit ndaj të birit të tij të humbur Jusufit dhe qorrimin e tij për të [2]. Po edhe ajetet që flasin për gjendjen shpirtërore të nënës së Musait a.s. kur ajo detyrohet ta hedhë të birin në lumin Nil.[3] Pastaj flitet edhe për djelmoshat e Xhennetit, të cilët i përshkruan si „margaritarë të derdhur“ [4]. Në Kur’an drejtpërdrejtë për fëmijët flasin 297 ajete, kurse ajetet që në mënyrë indirekte flasin për fëmijët arrin shifrën prej 342 sosh. Në raportet baba – fëmijë, Kur’ani thuajse gjithnjë e shpreh fjalën „bunejje“ (biri im). [5] #islamic #islam #muslim #allah #islamicquotes #muslimah #quran #hijab #deen #alhamdulillah #jannah #sunnah #dua #allahuakbar #love #makkah #dakwah #like #muslims #islamicreminder #islamicpost #muslimstyle #islamicreminders #hijrah #ramadan #islami #pray #prayer #islamicquote #bhfyp

Manusia itu egois, tapi tetap dia tak ingin sendiri,.🙏 #islam #islamicquotes #hijrah #muslimah

بندے رول کے زندگی بندیاں دی وت آکھن مرضی رب دی ہے 🔥🔥 Follow me @huraira.writes 💜 .Like comm3nt and share please 😇 Follow me @huraira.writes ❤ . Follow me @huraira.writes 💜 . . . Tags. . #اردوادب #اردو_پوسٹ #اردوشاعری #urdupoetry #shaur #shaurmag #urduquotes #urdudesign #urdupoetrypoint #urdusadpoetry #urduzone #urduzaban #urdu_quote #promoteurdu #instaurdu #kamkibatain #kamkibat #poetrycorner #poetrymaykhana #faislabad #karachi #lahore #deen #islamic #islamicquotes #pakistan #urduadab #urdulovers #urdushayarilovers

©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.