#islamiceducation

posts and images

GARA-GARA BUKU NI LAH ANAK CEPAT BELAJAR 😱 Sebelum ni, beli buku untuk anak, dia tiada lah semangat sangat nak belajar. Tapi bila ada eBook-Ku ni. Lain macam penangan dia. Bangun2 tidur je terus cari ebook. Sebab apa? Sebab eBook-Ku ni sangat la menarik. Tekan-tekan keluar lagu. Tekan-tekan keluar suara. Dapat merangsang otak si kecil untuk bertutur sekali tau dan menghafal. Bukan tu je, ia juga dapat bina keyakinan anak-anak untuk mula menulis sebab ia ada marker pen khas untuk menulis dan boleh padam semula. Macam-macam benda boleh belajar dari ebook-ku ni. 🤭 Bukan calang-calang buku tau eBook-Ku ni. EBook-Ku dah jadi bestfriend anak saya 😍 Jom mommy daddy hadiahkan pada anak-anak. Kami nak bagi special gift pada yang terawal. Yang berminat boleh terus DM #ebookkubymommyhana #islamiceducation #islamicgadget #educationbook #parenting #ebookku #mommyhana #singapore #onlineshop

" I'm more afraid to someone who practice one kick technique 10,000 times compare to someone who practice 10,000 techniques one time only. " . #mzyskytruepro YOUR BEST EVENT SOLUTION www.mzyskytruepro.com #eventplanner #eventmanagement #carrental #keretasewamurah #pasistem #pasistemmurah #karnival #islamiceducation #l4l #positivevibes #igdaily #instafollow #ff #quote #wedding #bestservice #follow #igfamous

Teaching approaches used to promote #globalcitizenship have a positive impact on learners and can raise standards. For sources on global citizenship, visit http://www.oxfam.org.uk/education/global-citizenship https://www.oise.utoronto.ca/cidec/UserFiles/File/Research/Global_Citizenship_Education/intro.pdf ------------------------------------------------------ Ihsan Education's programs and resources for educators include: *Effective and engaging online teacher training *Children's Arabic/English books promoting positive values and diversity by featuring a Muslim family *Online classes for kids and webinars for educators. For details, please visit www.ihsanedu.com or click the link in the bio. #students #children #teachers #educators #teacherstrategies #training #curriculum #certificate #certificates #traininglife #training #trainingmotivation #IslamicLearning #IslamicEducation #educatorstrategies #certificateofexcellence #ihsancertificate #certificatecourses #certificatexcellence #islamiccurriculum #ihsaneducation #teachersofinstagram #teachersofinsta #trainingforlife #Trainingtips #trainingprogram #trainingschool #trainingteachers #onlineeducatortraining #onlineteachertraining

Class Fatimah Sa'ad Al Khayr had a lesson on climate change Surah Yunus 10:14 ثُمَّ جَعَلْنَٰكُمْ خَلَٰٓئِفَ فِى ٱلْأَرْضِ مِنۢ بَعْدِهِمْ لِنَنظُرَ كَيْفَ تَعْمَلُونَ Then We made you successors in the land after them so that We may observe how you will do. In a narration by Abu Hurayrah: The people asked: O Allah's Messenger (ﷺ)! Is there a reward for us in serving the animals? The Prophet (ﷺ) replied: فِي كُلِّ ذَاتِ كَبِدٍ رَطْبَةٍ أَجْرٌ ‏ Yes, there is a reward for service to every living thing (Bukhari) • • • • • #fec #fec_academy #walthamstow #islamicstudies #islam #islamic #fatimahsaadalkhayr #climatechange #environment #muslim #contemporaryislamicstudies #walthamforest #islamiceducation #islamicstudy #islamicschool #islamicstudiesforkids

We are humbled, excited, and incredibly proud to announce such a great achievement for our school, the Muslim community, and national at large! . Meet Sulaiman Sajed, a student at CPSA, and now a National Merit Scholar Finalist! . MashaAllah, because of his academic standing, sensational PSAT / SAT scores, extracurricular activities, student engagement, and leadership, he was able to become a finalist for one of the nations' most prestigious accolades as a student. . May Allah (SWT) reward him, his family, and his teachers for their dedication and sincerity. . Dear community, this is a great accomplishment for all of us. Alhamdulillah! . #school #privateschool #cpsa #elementaryteacher #elementaryschool #middleschool #highschool #teaching #student #alumni #islam #muslim #like4likes #like4like #follow #islamicschool #muslimschool #muslimschools #islamiceducation #sciencefairproject #sciencefair #education #school #teachersofinstagram #teacher #privateschools #privateschoollife #alumni🎓

Essere genitori è una questione di relazioni, prima fra le quali quella fra marito e moglie. . Si tratta di una forma di educazione silenziosa, indiretta ma efficace, in quanto i bambini osservano ed imparano a relazionarsi con il prossimo sulla base del nostro esempio. . Ci sono diversi hadith che sottolineano l'importanza di costruire una sana relazione con il proprio coniuge, a testimonianza di una fede profonda e consapevole, che si traduce in azioni concrete nella vita quotidiana e che concorre a costruire un ambiente sano e stimolante per la crescita e l'educazione dei figli. . . . #islamicparenting #islamiceducation #islam #islamichomeschooling #muslimmommy #muslimchildren #muslimbaby #muslim #muslimfamily #muslimmemes #educazione #mamma #maternità #figli #bambini #arabo #arabchildren #muslimmemes #alhamdulillah #allahuakbar #allah #corano #hijabi #hijab #mammamusulmana

©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.