#inikanraya

posts and images

satu hari di hari raya...di kota raya..dekat dgn jalan raya..😂😂🤣🤣 #Syukurselalu 
#Syawal1440Hijrah
#Inikanraya 
#Warnawarniaidilfitri2k19

satu hari di hari raya...di kota raya..dekat dgn jalan raya..😂😂🤣🤣  #Syukurselalu  #Syawal1440Hijrah  #Inikanraya  #Warnawarniaidilfitri2k19

Testimoni Fresh dari Oven!!!! Tadi punya customer. Meh weda cerita sikit. Customer ni kerja KPJ pantai medical. Dah kerja lebih 5 tahun. Apply 7K Lulus 7K nett!!! Tanpa sebarang potongan. Customer apply untuk bayar deposit kereta. 
Terima kasih kerana percaya kan servis Kami!

Kat sini ada lagi tak yang perlukan duit segera?untuk bayar tunggakan bil air or api ke, bayar rumah ke, renovate rumah ke, tunggakan kereta ke, renew roadtax ke, or nak pakai personal? Weda boleh bantu anda!

Pinjaman weda terbuka kepada yang bekerja kerajaan mahupun swasta.  penerima pencen pun boleh. selain itu yang mana ada ctos, ccris,  blacklisted juga layak memohon ! 🚫AWAS !  sentiasa berwaspada dengan SCAMMER yg meminta Tuan/Puan bayar wang pedahuluan !  Itu semua TIPU ! ✅ Pastikan anda memohon dengan syarikat yang berdafatar sahaja ! 
Sebarang pertanyaan atau ingin memohfon dan menyemak kelayakan anda ? 
www.wasap.my/60108295343/PersonalLoan.
www.wasap.my/60108295343/PersonalLoan.
www.wasap.my/60108295343/PersonalLoan. 
#bukancintaaku
#nur2 
#ootd
#inikanraya 
#trustedloans 
#pinjamanmudahlulus
#pinjamanmudahlulus30minit
#pinjamanperibadi
#kamarkamariah
#cintanongrata
#nur2
#avengersendgame
#avengersendgametrailer
#voicenote
#jodohjodohanisa
#iscammerbayarpendahuluan

Testimoni Fresh dari Oven!!!! Tadi punya customer. Meh weda cerita sikit. Customer ni kerja KPJ pantai medical. Dah kerja lebih 5 tahun. Apply 7K Lulus 7K nett!!! Tanpa sebarang potongan. Customer apply untuk bayar deposit kereta. Terima kasih kerana percaya kan servis Kami! Kat sini ada lagi tak yang perlukan duit segera?untuk bayar tunggakan bil air or api ke, bayar rumah ke, renovate rumah ke, tunggakan kereta ke, renew roadtax ke, or nak pakai personal? Weda boleh bantu anda! Pinjaman weda terbuka kepada yang bekerja kerajaan mahupun swasta. penerima pencen pun boleh. selain itu yang mana ada ctos, ccris, blacklisted juga layak memohon ! 🚫AWAS ! sentiasa berwaspada dengan SCAMMER yg meminta Tuan/Puan bayar wang pedahuluan ! Itu semua TIPU ! ✅ Pastikan anda memohon dengan syarikat yang berdafatar sahaja ! Sebarang pertanyaan atau ingin memohfon dan menyemak kelayakan anda ? www.wasap.my/60108295343/PersonalLoan. www.wasap.my/60108295343/PersonalLoan. www.wasap.my/60108295343/PersonalLoan.  #bukancintaaku  #nur2  #ootd  #inikanraya  #trustedloans  #pinjamanmudahlulus  #pinjamanmudahlulus30minit  #pinjamanperibadi  #kamarkamariah  #cintanongrata  #nur2  #avengersendgame  #avengersendgametrailer  #voicenote  #jodohjodohanisa  #iscammerbayarpendahuluan

Ten for the gram🤭
Finance Open Day Raya
21 Syawal 1440h
.
#aidilfitri2019 #selamathariraya
#inikanraya #rayakansebulan

Ten for the gram🤭 Finance Open Day Raya 21 Syawal 1440h .  #aidilfitri2019  #selamathariraya  #inikanraya  #rayakansebulan

Bff masa di u ni....
Jumpa jgak raya tahun ni kan... ...next time mr jupo rmh plk. ..boleh lah make budu. Hihi... #inikanraya
#bffums

Bff masa di u ni.... Jumpa jgak raya tahun ni kan... ...next time mr jupo rmh plk. ..boleh lah make budu. Hihi...  #inikanraya  #bffums

Masih lagi beraya..Sori yg muka x nampak tu stress duit raya xdpt😎#inikanraya

Masih lagi beraya..Sori yg muka x nampak tu stress duit raya xdpt😎 #inikanraya

.
RAIKAN SYAWAL ANDA BERSAMA KAMI
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️. . .
.
.
Mutiara.Catering.Event menyediakan beberapa pakej Rumah Terbuka dengan harga mampu milik buat semua pelanggan kami .

Pelbagai pilihan menu buat anda pilih untuk majlis rumah terbuka anda nanti.

Klik link di bio untuk maklumat lanjut.

#katering #rumahterbuka #openhouseraya #rayasakan  #jamuanraya #pakejopenhouse #openhouses #syawal #syawal2019 #inikanraya #pakejhariraya #aidilfitri #kualalumpur #damansara #kotadamansara #shahalam #catering #cateringmurah #kateringberbaloi #kenduri  #raya2019 #aidilfitri2019 #catering  #kanopi  #cateringkualalumpur  #caterer #popular #kateringkl #korporat #corporatecatering #corporateevent

. RAIKAN SYAWAL ANDA BERSAMA KAMI ⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️. . . . . Mutiara.Catering.Event menyediakan beberapa pakej Rumah Terbuka dengan harga mampu milik buat semua pelanggan kami . Pelbagai pilihan menu buat anda pilih untuk majlis rumah terbuka anda nanti. Klik link di bio untuk maklumat lanjut.  #katering  #rumahterbuka  #openhouseraya  #rayasakan  #jamuanraya  #pakejopenhouse  #openhouses  #syawal  #syawal2019  #inikanraya  #pakejhariraya  #aidilfitri  #kualalumpur  #damansara  #kotadamansara  #shahalam  #catering  #cateringmurah  #kateringberbaloi  #kenduri  #raya2019  #aidilfitri2019  #catering  #kanopi  #cateringkualalumpur  #caterer  #popular  #kateringkl  #korporat  #corporatecatering  #corporateevent

My favourite junior version raya💙
Act, ramai lgi tpi tk sempat nk amik gmbr skali.
•
•
#rayakansebulan#inikanraya #rayasakan

My favourite junior version raya💙 Act, ramai lgi tpi tk sempat nk amik gmbr skali. • •  #rayakansebulan #inikanraya  #rayasakan

©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.