#bookstagrammer

posts and images

Book.lover: (booklover) n. 1. A person devoted to reading 2. One who would rather stay inside and read than go outside and play 3. Someone who gets lost in a story and loves to dream with open eyes... Beware: never disturb a booklover when he/she is reading. Results can be fatal. • I love this mug gifted to me by my thoughtful sister.. @sweet_poesy 💗 • #bookstagram #bookstagrammer #bookstagrammers #bookshelfie #bookworm #lovetoread #theintellectual #lovebooks #bloggersofinstagram #cup #mug #booklover #igreads #readingtime #reading #novels #arabsread #instagram #instabook #bookreview #bibliophile #instaread #pink #bedtime #penguinstagram #vintage #books #chill #lovebooks #weekend #love

Forget my entire March TBR, I’m in the mood for epic fantasy and I’ve decided to tackle this behemoth next. Also, this is some of my second honey haul from my precious bee friends!🐝🐝 . . #theprioryoftheorangetree #samanthashannon #currentlyreading #tbr #bookstagram #bookstagrammer #bookish #booknerd #bookworm #books #bookobsessed #bookstack #fantasy #lgbtqia #bees #beekeeping #honey

This book series is a favorite of Adam’s - I just recently grabbed the first chronicles off the shelf to read. It contains the first five books of the series written in the 1970s. Anyone else read them? Also yes I am wearing a @strangerthingstv Hawkins High School tracksuit 😂😂😂 . . . . . #bookstagram #bookworm #bookish #bookobsessed #bookaholic #bookaddict #bookhoarder #booknerd #booklover #bookblogger #bookstagrammer #belletrist #casualstyle #stylegram #parisienne #strangerthings #strangerthings2 #hawkinsindiana #hawkinshighschool #currentlyreading #fashionblogger #casualoutfit #lazyday #saturdayvibes #relaxationtime #casualdress #strangerthingsday #moodboard

Lo único bueno que le ha pasado al pequeño Bruno desde que se trasladó junto a su familia a ese lugar horroroso solo porque el jefe de su padre, ese Furias del que todo el mundo habla, así lo quiso, es que ha conocido a Shmuel, un simpático niño de su edad que siempre va vestido con un pijama de rayas y con el que ha hecho buenas migas. Solo hay un inconveniente: a ambos les separa una alambrada. #elniñoconelpijamaderayas #book #booklove #bookish #bookshelf #bookstagram #bookstagrammer #bookofinstagram #libro #literatura #bookpost

What have you read recently that you couldn’t put down?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tinsel was one of my most anticipated books this year, and I absolutely loved it! I adored the entire Lark Cove series, but this one was definitely my favorite! ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Day 9⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #marchintoreads Couldn’t Put It Down ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #marchchallenge #monthlychallenge #couldntputitdown #favoritebools #favoriteseries #tinsel #larkcove #mustreads #bookieecs #romance #alwaysreading #lovetoread #mustreads #bookrecs #whattoread #readingissexy #coverobsession #booklove #authorsofinstagram #readersofinstagram #bookstagram #bookstagrammer #bookblogger #booknerd #booklover #bookaddict #bookworm #instareads #igreads

Goldie Vance by Hope Larson and Brittney Williams ⭐⭐⭐⭐ • This is a cute little graphic novel I found in the fall. I've read the first two volumes but haven't yet gotten Vol 3 or 4 and I'm not sure when Vol 5 is due to come out. • QOTD: How many pictures do you usually  take to get the right one? Plus are there any other graphic novels you recommend? • QOTDA: Normally I take about four or five pictures before I get one I like but this time I only had to take one! • • • #goldievance #hopelarson #brittneywilliams #bibliophile #booklove #booknerd #bookstagram #bookstagrammer #instabooks #booksofinstagram #newtobookstagram #bookstagramnewbie #bookishcanadians #graphicnovel

Assalamualaikum, selamat pagi.. Qotd : "Sejak kapan kamu menjadi bookstagrammer dan apa alasannya?" . Dari awal punya instagram emang gak pernah mikir buat jadi akun yg posting foto diri gitu, jadi cuma aku pakai buat share hal2 random termasuk buku2 apa yg aku baca. Dan itu sekitar akhir 2015. . Terus awal Januari 2016, gak sengaja tertarik ikut photo challenge dari @penerbitspring. Awalnya bingung, gimana caranya bisa foto buku jadi menarik gitu. Nyari info sana-sini, iseng telusuri hastag #books, aku nemu ratusan ribu foto buku cantik yg rata2 dari luar negeri. Foto2 itulah yg pada akhirnya mulai aku jadikan referensi dan inspirasi sampai saat ini. Dari situ aku baru tau kalau ada yg namanya #bookstagram dan #bookstagrammer. . Banyaknya photo challenge yg sok2 aku ikutin itu lama2 ngenalin aku ke dunia bookstagram lebih dalam, aku mulai mengikuti giveaway berhadiah buku, belajar mereview sampai ngikuti beberapa #readingchallenge dan ternyata keterusan sampai sekarang. . Alasan kenapa sampai skrg masuk dunia bookstagram itu karena ternyata menyenangkan banget kenal orang2 dari berbagai tempat dan kalangan dengan hobi yg sama, saling berbagi info buku bagus dan terbaru, info dunia literasi, bahkan bisa belajar fotografi juga. Intinya bersyukur banget bisa ada dan turut menjadi bagian komunitas ini.💛💛 . Happy nice sunday 😄😄 . #coverbukuhitam #minggupertama #bookstagramindonesiachallenge

©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.