#SempurnaSeadanya

posts and images

Consume Jemaima L-glutathione Capsule secara konsisten akan menjadikan kulit korang sure-sure lebih PUTIH dan CERAH kurang dari 2 minggu ! .

Bukan itu je, kulit korang jugak akan kembali pulih dari masalah SUNBURN dan KULIT KERING. Haaa confirm-confirm lah kulit lebih pelolesss dan lembut dari biasa kan?😍 .

Selain tu jugak, Jemaima L-glutathione Capsule sangat membantu memudarkan parut kat muka atau badan korang tau. Parut jerawat dan parut-parut luka tau. 😉 .

But don’t worry lah, Jemaima L-glutathione Capsule boleh selesaikan masalah korang tu. Korang just amalkan Jemaima L-glutathione Capsule dengan konsisten dan minum air putih secukupnya dan tunggu kurang dari 2 minggu kulit korang sure-sure cantik putih berseri.💃 .

Korang nak imaa bantu? Jangan malu jangan segan. Terus whatsapp atau DM untuk imaa layan je haha. 👻 . .

#SempurnaSeadanya #selamathariraya #syukurselalu #ainulmardhiah #dramalinabakri #selamathariraya #adikainulmardhiah #jemaimabeauty #indahpadawaktunya #tv3 #malaysia #malaysiaairlines #sempurnaseadanya #sempurnaraya2019 #ootd #sayangselalu #remyishak #mirafilzah #neelofa #ctdk #TQChongWei #artismalaysia #motifviral #curicuricinta #AMinutewithRaffieYusoff #lawak_hambar #atukpesanchannel #lawakhambar #zonlawak #lawakhangit #food #resepi

Consume Jemaima L-glutathione Capsule secara konsisten akan menjadikan kulit korang sure-sure lebih PUTIH dan CERAH kurang dari 2 minggu ! . Bukan itu je, kulit korang jugak akan kembali pulih dari masalah SUNBURN dan KULIT KERING. Haaa confirm-confirm lah kulit lebih pelolesss dan lembut dari biasa kan?😍 . Selain tu jugak, Jemaima L-glutathione Capsule sangat membantu memudarkan parut kat muka atau badan korang tau. Parut jerawat dan parut-parut luka tau. 😉 . But don’t worry lah, Jemaima L-glutathione Capsule boleh selesaikan masalah korang tu. Korang just amalkan Jemaima L-glutathione Capsule dengan konsisten dan minum air putih secukupnya dan tunggu kurang dari 2 minggu kulit korang sure-sure cantik putih berseri.💃 . Korang nak imaa bantu? Jangan malu jangan segan. Terus whatsapp atau DM untuk imaa layan je haha. 👻 . .  #SempurnaSeadanya  #selamathariraya  #syukurselalu  #ainulmardhiah  #dramalinabakri  #selamathariraya  #adikainulmardhiah  #jemaimabeauty  #indahpadawaktunya  #tv3  #malaysia  #malaysiaairlines  #sempurnaseadanya  #sempurnaraya2019  #ootd  #sayangselalu  #remyishak  #mirafilzah  #neelofa  #ctdk  #TQChongWei  #artismalaysia  #motifviral  #curicuricinta  #AMinutewithRaffieYusoff  #lawak_hambar  #atukpesanchannel  #lawakhambar  #zonlawak  #lawakhangit  #food  #resepi

Peace yo

JOM LIKE PAGE INI DULU. 👍👍 .
🚗 HONDA CITY
🚗 TOYOTA VIOS
🚗 EXORA BOLD
🚗 ALZA 🚗 BEZZA
🚗 SAGA
🚗 NEW MYVI 2018*HARGA KERETA SEWA SHAH ALAM*
_by *JUAN EMPIRE CAR RENTAL*_ 🌐 www.keretasewashahalam2u.com
FB www.facebook.com/keretasewashahalam2u
IG www.instagram.com/keretasewashahalam2u
🚗 MYVI 1.5 SE
🚗 MYVI 1.3
🚗 AXIA 🔥 .
☎ 013-718 9591 (JUAN) .
#keretasewashahalam
#keretasewasetiaalam
#keretasewastudentshahalam
#keretasewasetudent
#keretasewamurah
#keretasewahargamurah
 #syukurselalu #sempurnaseadanya

Peace yo JOM LIKE PAGE INI DULU. 👍👍 . 🚗 HONDA CITY 🚗 TOYOTA VIOS 🚗 EXORA BOLD 🚗 ALZA 🚗 BEZZA 🚗 SAGA 🚗 NEW MYVI 2018*HARGA KERETA SEWA SHAH ALAM* _by *JUAN EMPIRE CAR RENTAL*_ 🌐 www.keretasewashahalam2u.com FB www.facebook.com/keretasewashahalam2u IG www.instagram.com/keretasewashahalam2u 🚗 MYVI 1.5 SE 🚗 MYVI 1.3 🚗 AXIA 🔥 . ☎ 013-718 9591 (JUAN) .  #keretasewashahalam  #keretasewasetiaalam  #keretasewastudentshahalam  #keretasewasetudent  #keretasewamurah  #keretasewahargamurah  #syukurselalu  #sempurnaseadanya

Pre-order 3-6 minggu
.
.
Code:HB08
Name: Handbag Butterfly Box
.
.
👉Small 9 x 4 x 6.8 cm (Muat 16 biji kisses)
Harga per pcs
50-200 90 sen
300-400 85 sen
500-700 80 sen
800 ke atas 75 sen
.
.
👉Big 11 x 5.5 x 9.0 cm (Muat 36 biji kisses)
.
.
Harga per pcs
50-200 Rm1.10
300-400 Rm1.05
500-700 Rm1.00
800 ke atas 95 sen
.
.
🍭postage ikut berat
🍭pre-order 3-6 weeks
🍭pre-order after received payment
🍭please order 1@2 month before event
🚫No Urgent Order 🐞Screenshot⤵
📲0133858554
.
.
#doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgiftbudget
#doorgiftmurah
#doorgifttunang
#doorgiftcantik
#terapiinstagram
#birthdayparty
#ziplockprinting 
#paperbagmurah
#kotakdoorgiftmurah
#yassinmurah
#tasbihdigitalmurah
#sejadahmini
#doorgiftvvip
#pesonapengantin
#wedding
#sempurnaseadanya

Pre-order 3-6 minggu . . Code:HB08 Name: Handbag Butterfly Box . . 👉Small 9 x 4 x 6.8 cm (Muat 16 biji kisses) Harga per pcs 50-200 90 sen 300-400 85 sen 500-700 80 sen 800 ke atas 75 sen . . 👉Big 11 x 5.5 x 9.0 cm (Muat 36 biji kisses) . . Harga per pcs 50-200 Rm1.10 300-400 Rm1.05 500-700 Rm1.00 800 ke atas 95 sen . . 🍭postage ikut berat 🍭pre-order 3-6 weeks 🍭pre-order after received payment 🍭please order 1@2 month before event 🚫No Urgent Order 🐞Screenshot⤵ 📲0133858554 . .  #doorgiftkahwin  #doorgiftaqiqah  #doorgiftbudget  #doorgiftmurah  #doorgifttunang  #doorgiftcantik  #terapiinstagram  #birthdayparty  #ziplockprinting  #paperbagmurah  #kotakdoorgiftmurah  #yassinmurah  #tasbihdigitalmurah  #sejadahmini  #doorgiftvvip  #pesonapengantin  #wedding  #sempurnaseadanya

Pre-order 3-6 minggu
.
.
Code:HB08
Name: Handbag Butterfly Box
.
.
👉Small 9 x 4 x 6.8 cm (Muat 16 biji kisses)
Harga per pcs
50-200 90 sen
300-400 85 sen
500-700 80 sen
800 ke atas 75 sen
.
.
👉Big 11 x 5.5 x 9.0 cm (Muat 36 biji kisses)
.
.
Harga per pcs
50-200 Rm1.10
300-400 Rm1.05
500-700 Rm1.00
800 ke atas 95 sen
.
.
🍭postage ikut berat
🍭pre-order 3-6 weeks
🍭pre-order after received payment
🍭please order 1@2 month before event
🚫No Urgent Order 🐞Screenshot⤵
📲0133858554
.
.
#doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgiftbudget
#doorgiftmurah
#doorgifttunang
#doorgiftcantik
#terapiinstagram
#birthdayparty
#ziplockprinting 
#paperbagmurah
#kotakdoorgiftmurah
#yassinmurah
#tasbihdigitalmurah
#sejadahmini
#doorgiftvvip
#pesonapengantin
#wedding
#sempurnaseadanya

Pre-order 3-6 minggu . . Code:HB08 Name: Handbag Butterfly Box . . 👉Small 9 x 4 x 6.8 cm (Muat 16 biji kisses) Harga per pcs 50-200 90 sen 300-400 85 sen 500-700 80 sen 800 ke atas 75 sen . . 👉Big 11 x 5.5 x 9.0 cm (Muat 36 biji kisses) . . Harga per pcs 50-200 Rm1.10 300-400 Rm1.05 500-700 Rm1.00 800 ke atas 95 sen . . 🍭postage ikut berat 🍭pre-order 3-6 weeks 🍭pre-order after received payment 🍭please order 1@2 month before event 🚫No Urgent Order 🐞Screenshot⤵ 📲0133858554 . .  #doorgiftkahwin  #doorgiftaqiqah  #doorgiftbudget  #doorgiftmurah  #doorgifttunang  #doorgiftcantik  #terapiinstagram  #birthdayparty  #ziplockprinting  #paperbagmurah  #kotakdoorgiftmurah  #yassinmurah  #tasbihdigitalmurah  #sejadahmini  #doorgiftvvip  #pesonapengantin  #wedding  #sempurnaseadanya

Pre-order 3-6 minggu
.
.
Code:HB08
Name: Handbag Butterfly Box
.
.
👉Small 9 x 4 x 6.8 cm (Muat 16 biji kisses)
Harga per pcs
50-200 90 sen
300-400 85 sen
500-700 80 sen
800 ke atas 75 sen
.
.
👉Big 11 x 5.5 x 9.0 cm (Muat 36 biji kisses)
.
.
Harga per pcs
50-200 Rm1.10
300-400 Rm1.05
500-700 Rm1.00
800 ke atas 95 sen
.
.
🍭postage ikut berat
🍭pre-order 3-6 weeks
🍭pre-order after received payment
🍭please order 1@2 month before event
🚫No Urgent Order 🐞Screenshot⤵
📲0133858554
.
.
#doorgiftkahwin
#doorgiftaqiqah
#doorgiftbudget
#doorgiftmurah
#doorgifttunang
#doorgiftcantik
#terapiinstagram
#birthdayparty
#ziplockprinting 
#paperbagmurah
#kotakdoorgiftmurah
#yassinmurah
#tasbihdigitalmurah
#sejadahmini
#doorgiftvvip
#pesonapengantin
#wedding
#sempurnaseadanya

Pre-order 3-6 minggu . . Code:HB08 Name: Handbag Butterfly Box . . 👉Small 9 x 4 x 6.8 cm (Muat 16 biji kisses) Harga per pcs 50-200 90 sen 300-400 85 sen 500-700 80 sen 800 ke atas 75 sen . . 👉Big 11 x 5.5 x 9.0 cm (Muat 36 biji kisses) . . Harga per pcs 50-200 Rm1.10 300-400 Rm1.05 500-700 Rm1.00 800 ke atas 95 sen . . 🍭postage ikut berat 🍭pre-order 3-6 weeks 🍭pre-order after received payment 🍭please order 1@2 month before event 🚫No Urgent Order 🐞Screenshot⤵ 📲0133858554 . .  #doorgiftkahwin  #doorgiftaqiqah  #doorgiftbudget  #doorgiftmurah  #doorgifttunang  #doorgiftcantik  #terapiinstagram  #birthdayparty  #ziplockprinting  #paperbagmurah  #kotakdoorgiftmurah  #yassinmurah  #tasbihdigitalmurah  #sejadahmini  #doorgiftvvip  #pesonapengantin  #wedding  #sempurnaseadanya

Boleh an post lagi 😅😅 #sempurnaseadanya
#rayakansebulan
#ootd ❤❤❤

Boleh an post lagi 😅😅  #sempurnaseadanya  #rayakansebulan  #ootd ❤❤❤

TESTIMONI BEDAK JOLIE LAGI
.
Bedak Kusyen JOLIE mampu bertahan selama 2 bulan pengunaan tau. Jimat malah memberikan kesan sama macam bedak berjenama mahal di pasaran. Yang penting dalam masa 5 minit dah siap ala gadis covergirl! 
Harga RM68 termasuk poslaju❤️
.
. 
JOM TRY JOLIE NAK TAK.
Join postage Jolie todayyy
Nak cuba?
Nak order?
Click link di Bio 👆
________________________________
#shimmershinejolie #covergirl #cushionfoundation #model #muaselangor #muakl #wudufriendly #halalcosmetics #mua #muaipoh #muajohorbahru #blogger #beautybloggers #malaysianblogger #makeup #makeupraya #joliebeaute #tomfordbeauty #urbandecay #lauramercier #hudabeauty #benefit #katvond #stila #nyxcosmetics #makeupraya #cantikrayajolie #aidilfasha #sempurnaseadanya

TESTIMONI BEDAK JOLIE LAGI . Bedak Kusyen JOLIE mampu bertahan selama 2 bulan pengunaan tau. Jimat malah memberikan kesan sama macam bedak berjenama mahal di pasaran. Yang penting dalam masa 5 minit dah siap ala gadis covergirl! Harga RM68 termasuk poslaju❤️ . . JOM TRY JOLIE NAK TAK. Join postage Jolie todayyy Nak cuba? Nak order? Click link di Bio 👆 ________________________________  #shimmershinejolie  #covergirl  #cushionfoundation  #model  #muaselangor  #muakl  #wudufriendly  #halalcosmetics  #mua  #muaipoh  #muajohorbahru  #blogger  #beautybloggers  #malaysianblogger  #makeup  #makeupraya  #joliebeaute  #tomfordbeauty  #urbandecay  #lauramercier  #hudabeauty  #benefit  #katvond  #stila  #nyxcosmetics  #makeupraya  #cantikrayajolie  #aidilfasha  #sempurnaseadanya

Alah comelll nyeer...
@andibernadee @andidearsofficial 
#donde #satupeluang #semalamsahurdimana #tiadalagimaaf #sempurnaseadanya #ceritarayaluarbiasa #gengbigstageberaya

Alah comelll nyeer... @andibernadee @andidearsofficial  #donde  #satupeluang  #semalamsahurdimana  #tiadalagimaaf  #sempurnaseadanya  #ceritarayaluarbiasa  #gengbigstageberaya

🎶Masih membara ingatanku terhadapmu🎶 💕💕
Tgh mengelamun ke tu..😜 Sambil2 nk tido tu.. Undi dulu di NasionalFM okeh...
Min kena layan dulu suara Syafiq ni.. Baru lena tido..😜
Gud nite...❤❤❤
#lamunanterhenti
.
.
.
.
.
#thesingingfirefighter
#syafiqfarhain  #syafiqfarhainfc #sffc  #akujatuhcintabysyafiqfarhain
#lagumelayutop #laguketuhanan
#lagutop2019 #bigstage  #bigstage2018  #bbnu #bigstageraya
#dominasibbnu #selebritimalaysia
#keepsupportsyafiqfarhain #islamicsong #topartismalaysia #artismalaysia #artispopular #abangbomba #gengbigstageberaya
#abangbombailoveyou #topsong2019
#sempurnaseadanya

🎶Masih membara ingatanku terhadapmu🎶 💕💕 Tgh mengelamun ke tu..😜 Sambil2 nk tido tu.. Undi dulu di NasionalFM okeh... Min kena layan dulu suara Syafiq ni.. Baru lena tido..😜 Gud nite...❤❤❤  #lamunanterhenti . . . . .  #thesingingfirefighter  #syafiqfarhain   #syafiqfarhainfc  #sffc   #akujatuhcintabysyafiqfarhain  #lagumelayutop  #laguketuhanan  #lagutop2019  #bigstage   #bigstage2018   #bbnu  #bigstageraya  #dominasibbnu  #selebritimalaysia  #keepsupportsyafiqfarhain  #islamicsong  #topartismalaysia  #artismalaysia  #artispopular  #abangbomba  #gengbigstageberaya  #abangbombailoveyou  #topsong2019  #sempurnaseadanya

©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.