#MeleTOP

posts and images

@gemok_toys 
Memang betul kan 😌

@gemok_toys Memang betul kan 😌

Terima kasih @Meletop @AstroMalaysia di atas jemputan untuk promosi Concert Azharina : Queen of Soul. Terima kasih juga kepada @NabilZira & @AinEdruce yang sentiasa ceria di #Meletop semalam hahaha Anyway tahniah kepada pemenang pemenang tiket konsert last night dan jangan lupa temujanji kita Sabtu ini ya ♥️
.
CONCERT AZHARINA : QUEEN OF SOUL
Tarikh : 29 Jun 2019 (Sabtu)
Masa : 8.30 malam
Lokasi : Shah Alam Theatre
Online Booking : www.proticket.com.my
Whatsapp Booking : http://concertazharina.wasap.my
Hotline : 03 7880 7999 & 010 7616 844
.
Dibawakan oleh :
@AtlasOneEvents
Azharina Entertainment 
Kelab SUK Selangor melalui Kelab SPBT
@Pemadam_Selangor
@PadatSelangor Perbadanan Adat Melayu Dan Warisan Negeri Selangor
@FeldaUnitedFC The Fighters
.
Rakan Strategik : @PJCityCouncil Kelab Sukan & Rekreasi 
Studio Rasmi : @HazelnArtWorkStudio
Percetakan Rasmi : @OKUTerusMaju
Katerer Rasmi : @NasiKandarMelayuSungaiPetani
Pakaian Rasmi : @AzharZainalDesign 
Solekan Rasmi : @ShineMatahariKuMakeUpArtist
Lokasi Sidang Akhbar : @BlackBoxSACCMall 
Tiket Rasmi : @ProTicketMy
.
#concertazharina #queenofsoul #saynotodrugs #dadahpemusnah #beliabencidadah #dadahmusuhutama #juaratidakperlukandadah #kelabsuk #atlasoneevents #azharinaentertainment #selangor

Terima kasih @Meletop @AstroMalaysia di atas jemputan untuk promosi Concert Azharina : Queen of Soul. Terima kasih juga kepada @NabilZira & @AinEdruce yang sentiasa ceria di  #Meletop semalam hahaha Anyway tahniah kepada pemenang pemenang tiket konsert last night dan jangan lupa temujanji kita Sabtu ini ya ♥️ . CONCERT AZHARINA : QUEEN OF SOUL Tarikh : 29 Jun 2019 (Sabtu) Masa : 8.30 malam Lokasi : Shah Alam Theatre Online Booking : www.proticket.com.my Whatsapp Booking : http://concertazharina.wasap.my Hotline : 03 7880 7999 & 010 7616 844 . Dibawakan oleh : @AtlasOneEvents Azharina Entertainment Kelab SUK Selangor melalui Kelab SPBT @Pemadam_Selangor @PadatSelangor Perbadanan Adat Melayu Dan Warisan Negeri Selangor @FeldaUnitedFC The Fighters . Rakan Strategik : @PJCityCouncil Kelab Sukan & Rekreasi Studio Rasmi : @HazelnArtWorkStudio Percetakan Rasmi : @OKUTerusMaju Katerer Rasmi : @NasiKandarMelayuSungaiPetani Pakaian Rasmi : @AzharZainalDesign Solekan Rasmi : @ShineMatahariKuMakeUpArtist Lokasi Sidang Akhbar : @BlackBoxSACCMall Tiket Rasmi : @ProTicketMy .  #concertazharina  #queenofsoul  #saynotodrugs  #dadahpemusnah  #beliabencidadah  #dadahmusuhutama  #juaratidakperlukandadah  #kelabsuk  #atlasoneevents  #azharinaentertainment  #selangor

.
Kite kasi throwback sikit lah Meletop Raya masa malam raya tu..... .

Haiii lah Aafiyah ni, dia boleh buat lawak pulak dekat uncle Nabil yeeee. 😂🤣😅
.

#meletopraya #meletopraya2019 #meletop #sitiaafiyah #ctdk #ctdkjunior #nabilzira #nabeliciousfc #nabilahmad

. Kite kasi throwback sikit lah Meletop Raya masa malam raya tu..... . Haiii lah Aafiyah ni, dia boleh buat lawak pulak dekat uncle Nabil yeeee. 😂🤣😅 .  #meletopraya  #meletopraya2019  #meletop  #sitiaafiyah  #ctdk  #ctdkjunior  #nabilzira  #nabeliciousfc  #nabilahmad

Bila dua-dua merajuk siapa nak pujuk? 😩❤️ @hannah.delishah @hannahdelisha .
.
.
Support hannah follow @hannah.delishah @hannah.delishah .
.
.
#hannahdelisha #30pesanansuara #mencintaimumrphotographer #artismalaysia #love #anugerah #esokmasihada #hana #dramasangat #slotakasia #akasia #lelakivsperempuan #iglelakivsperempuan #instaseleb #shukriyahaya #akucintadia #meletop

Bila dua-dua merajuk siapa nak pujuk? 😩❤️ @hannah.delishah @hannahdelisha . . . Support hannah follow @hannah.delishah @hannah.delishah . . .  #hannahdelisha  #30pesanansuara  #mencintaimumrphotographer  #artismalaysia  #love  #anugerah  #esokmasihada  #hana  #dramasangat  #slotakasia  #akasia  #lelakivsperempuan  #iglelakivsperempuan  #instaseleb  #shukriyahaya  #akucintadia  #meletop

Tipu lah kalau time ni tak happy 💕💕 @hannah.delishah @hannahdelisha .
.
.
Support hannah follow @hannah.delishah @hannah.delishah .
.
.
#hannahdelisha #30pesanansuara #mencintaimumrphotographer #artismalaysia #love #anugerah #esokmasihada #hana #dramasangat #slotakasia #akasia #lelakivsperempuan #iglelakivsperempuan #instaseleb #akucintadia #meletop #syafiqkylez #bukancintaaku

Tipu lah kalau time ni tak happy 💕💕 @hannah.delishah @hannahdelisha . . . Support hannah follow @hannah.delishah @hannah.delishah . . .  #hannahdelisha  #30pesanansuara  #mencintaimumrphotographer  #artismalaysia  #love  #anugerah  #esokmasihada  #hana  #dramasangat  #slotakasia  #akasia  #lelakivsperempuan  #iglelakivsperempuan  #instaseleb  #akucintadia  #meletop  #syafiqkylez  #bukancintaaku

Kalau suka katakan suka,
Jangan simpan di dalam hati,
Biar berdepan biar bersemuka,
Asal tidak merana diri 😁
Coming soon 'Kau Yang Pertama' Akasia TV3 ❤️ Good night 😚💕
@farahnabilahofficial @fawaarriors
#farahnabilah #fawaarriors #akasiatv3 #aisy #titiancinta #melur #mochakaubahagia #mochakaubahagia2 #zahara #ustazpink #delisha #halalkanhatiyangkucuri #cikreenencikngokngek #cikreenencikngokngekraya #kauyangpertama
#ame2019 #meletop #yanglegityanglegend

#EzRepost @fikryibrahim with @ezrepostapp ‘Kau Yang Pertama’ tiada dua atau yang ketiga.

But who knows four maybe?😂 #kauyangpertama 
#sayapakai @maxfashionasia 
#sayapakai @good2_u

Kalau suka katakan suka, Jangan simpan di dalam hati, Biar berdepan biar bersemuka, Asal tidak merana diri 😁 Coming soon 'Kau Yang Pertama' Akasia TV3 ❤️ Good night 😚💕 @farahnabilahofficial @fawaarriors  #farahnabilah  #fawaarriors  #akasiatv3  #aisy  #titiancinta  #melur  #mochakaubahagia  #mochakaubahagia2  #zahara  #ustazpink  #delisha  #halalkanhatiyangkucuri  #cikreenencikngokngek  #cikreenencikngokngekraya  #kauyangpertama  #ame2019  #meletop  #yanglegityanglegend  #EzRepost @fikryibrahim with @ezrepostapp ‘Kau Yang Pertama’ tiada dua atau yang ketiga. But who knows four maybe?😂  #kauyangpertama  #sayapakai @maxfashionasia  #sayapakai @good2_u

Dah Lama Tak Bersenamkan?

Jom hari ni kita longgarkan apa yang patut.Rasa2 lepas rasa ni badan korang naik tak? .
Kalau ada rasa malas nak tido tu Jom kita buat senaman petang ni.. .
Kepenatan berdepan tuntutan tugasan harian di rumah dan di pejabat membuatkan ramai wanita mudah berasa tertekan. Namun tidak ramai orang mempunyai ‘kebolehan’ untuk mengesan perkara ini daripada peringkat awal.
.
Bukan saja pada hujung minggu, setiap individu dinasihatkan untuk meluangkan masa setengah jam setiap hari sama ada pada waktu pagi atau selepas kerja untuk bersenam atau sekurang-kurangnya berjoging di kawasan rumah. .
Lebih baik bersenam dengan cara santai tetapi konsisten. Jika tidak dapat bersenam setiap hari, luangkan masa melakukannya sekurang-kurangnya tiga kali seminggu. Pilihan jenis senaman sangat penting untuk memastikan setiap rutin yang dipilih dapat dilakukan dengan tepat. Paling utama bersenamlah dengan rasa gembira dan bersahaja. .
Tambahnya, sebaik-baiknya, mulakan senaman dengan ulangan tiga set yang mana setiap set lakukan sebanyak 10 ke 15 kali ulangan. .
Jom bersenam🤸🏻‍♂️ @anizamuna._ 
@anizamuna._ 
@anizamuna._ .
#gemokisawesome #tipskurus#sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia  #jalanjalancarimakantv3 #cjwowshop #cariakudisyurga #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #pujaanhatikandaraya  #menusihat #instafamous #ramadhan2019 #jomdiet #gemukkuruscantik #bazaar #perutkempis#resepisihat#meleTop #programdiet #azamtahunbaru#curicuricinta #ame2019 #jangankecamsaya  #pia #paidreviewmalaysia #programdiet #menusedap #igshopping

Dah Lama Tak Bersenamkan? Jom hari ni kita longgarkan apa yang patut.Rasa2 lepas rasa ni badan korang naik tak? . Kalau ada rasa malas nak tido tu Jom kita buat senaman petang ni.. . Kepenatan berdepan tuntutan tugasan harian di rumah dan di pejabat membuatkan ramai wanita mudah berasa tertekan. Namun tidak ramai orang mempunyai ‘kebolehan’ untuk mengesan perkara ini daripada peringkat awal. . Bukan saja pada hujung minggu, setiap individu dinasihatkan untuk meluangkan masa setengah jam setiap hari sama ada pada waktu pagi atau selepas kerja untuk bersenam atau sekurang-kurangnya berjoging di kawasan rumah. . Lebih baik bersenam dengan cara santai tetapi konsisten. Jika tidak dapat bersenam setiap hari, luangkan masa melakukannya sekurang-kurangnya tiga kali seminggu. Pilihan jenis senaman sangat penting untuk memastikan setiap rutin yang dipilih dapat dilakukan dengan tepat. Paling utama bersenamlah dengan rasa gembira dan bersahaja. . Tambahnya, sebaik-baiknya, mulakan senaman dengan ulangan tiga set yang mana setiap set lakukan sebanyak 10 ke 15 kali ulangan. . Jom bersenam🤸🏻‍♂️ @anizamuna._ @anizamuna._ @anizamuna._ .  #gemokisawesome  #tipskurus #sayamasak  #eatcleanmalaysia  #dietatkinsmalaysia  #jalanjalancarimakantv3  #cjwowshop  #cariakudisyurga  #makanansehat  #nakkurus  #bawalchiffon  #pujaanhatikandaraya  #menusihat  #instafamous  #ramadhan2019  #jomdiet  #gemukkuruscantik  #bazaar  #perutkempis #resepisihat #meleTop  #programdiet  #azamtahunbaru #curicuricinta  #ame2019  #jangankecamsaya  #pia  #paidreviewmalaysia  #programdiet  #menusedap  #igshopping

Alhamdulilah syukur3 stok dah sampai tq bos Putri Inas Bps dan kak Hannah Stokis Selangor 
#bps3in1 300
#bps5in1 40
#bpssabun 100 
Yang nak order #bps mohon terus tekan link dibawah 
Www.wasap.my/60123279459 
Agen rm160 10 set #bps3in1 
#stokisbeautyplusselangor 
#bps_batucaves 
#fmjteam 
#luluskkm #skincareviral #Beautyplusskincare #bebasmerkuri #halal #meletop #tanpapengelupasan #viral #terlajaklaris #syawal2019

Alhamdulilah syukur3 stok dah sampai tq bos Putri Inas Bps dan kak Hannah Stokis Selangor  #bps3in1 300  #bps5in1 40  #bpssabun 100 Yang nak order  #bps mohon terus tekan link dibawah Www.wasap.my/60123279459 Agen rm160 10 set  #bps3in1  #stokisbeautyplusselangor  #bps_batucaves  #fmjteam  #luluskkm  #skincareviral  #Beautyplusskincare  #bebasmerkuri  #halal  #meletop  #tanpapengelupasan  #viral  #terlajaklaris  #syawal2019

Ayuni Exclusive
.
🌸material moss crepe with lace
🌸hidden zip depan ( bf friendly)
🌸hidden zip tgn ( wudhu friendly)
.
AVAILABLE IN SIZES *S,M&L/XL
**refer measurement guide
.
.
🌸 PRICE : RM149 SM/ RM159 SS

FREE POSTAGE 🎉💃🏻
FREE POSTAGE 🎉💃🏻
FREE POSTAGE 🎉💃🏻
.
.
#on9shop #ayuniexclusive #kebayaqareeha #kurungriau #kurungkembang #bajukepokkepok #simpleelegant #mampumilik #prettyshoppecollection #kebaya #minikurung #murah #blouse #peplum #kurta #setibudananak #setsedondon #setcouple #trustedseller #limitedexclusive #plussize #dropshipwanted #koleksi2019 #raya2019 #bajuraya2019 #lebaran2019 #meletop #promo2019

Ayuni Exclusive . 🌸material moss crepe with lace 🌸hidden zip depan ( bf friendly) 🌸hidden zip tgn ( wudhu friendly) . AVAILABLE IN SIZES *S,M&L/XL **refer measurement guide . . 🌸 PRICE : RM149 SM/ RM159 SS FREE POSTAGE 🎉💃🏻 FREE POSTAGE 🎉💃🏻 FREE POSTAGE 🎉💃🏻 . .  #on9shop  #ayuniexclusive  #kebayaqareeha  #kurungriau  #kurungkembang  #bajukepokkepok  #simpleelegant  #mampumilik  #prettyshoppecollection  #kebaya  #minikurung  #murah  #blouse  #peplum  #kurta  #setibudananak  #setsedondon  #setcouple  #trustedseller  #limitedexclusive  #plussize  #dropshipwanted  #koleksi2019  #raya2019  #bajuraya2019  #lebaran2019  #meletop  #promo2019

Ayuni Exclusive
.
🌸material moss crepe with lace
🌸hidden zip depan ( bf friendly)
🌸hidden zip tgn ( wudhu friendly)
.
AVAILABLE IN SIZES *S,M&L/XL
**refer measurement guide
.
.
🌸 PRICE : RM149 SM/ RM159 SS

FREE POSTAGE 🎉💃🏻
FREE POSTAGE 🎉💃🏻
FREE POSTAGE 🎉💃🏻
.
.
#on9shop #ayuniexclusive #kebayaqareeha #kurungriau #kurungkembang #bajukepokkepok #simpleelegant #mampumilik #prettyshoppecollection #kebaya #minikurung #murah #blouse #peplum #kurta #setibudananak #setsedondon #setcouple #trustedseller #limitedexclusive #plussize #dropshipwanted #koleksi2019 #raya2019 #bajuraya2019 #lebaran2019 #meletop #promo2019

Ayuni Exclusive . 🌸material moss crepe with lace 🌸hidden zip depan ( bf friendly) 🌸hidden zip tgn ( wudhu friendly) . AVAILABLE IN SIZES *S,M&L/XL **refer measurement guide . . 🌸 PRICE : RM149 SM/ RM159 SS FREE POSTAGE 🎉💃🏻 FREE POSTAGE 🎉💃🏻 FREE POSTAGE 🎉💃🏻 . .  #on9shop  #ayuniexclusive  #kebayaqareeha  #kurungriau  #kurungkembang  #bajukepokkepok  #simpleelegant  #mampumilik  #prettyshoppecollection  #kebaya  #minikurung  #murah  #blouse  #peplum  #kurta  #setibudananak  #setsedondon  #setcouple  #trustedseller  #limitedexclusive  #plussize  #dropshipwanted  #koleksi2019  #raya2019  #bajuraya2019  #lebaran2019  #meletop  #promo2019

Sape Suka Durian❤️ .

Sekarang musim durian. Banyak post di wall juga bercerita mengenai keenakan raja buah ini. Ada macam-macam jenis malah asal viral mengatakan ada buah murah, berebut orang beratur.

Tapi di sebalik itu, baca pandangan dari Dr. Ezairy M.Sallih ini tentang durian.

Boleh ke makan banyak-banyak, tak takut demam ke? Menurut Dr Ezairy lagi, durian mengandungi kalori yang agak tinggi kalau diambil berlebih-lebihan. Dalam satu biji durian saja mengandungi hampir 1000 ke 2000 kalori, kalau diambil dalam kadar yang normal pun jumlah kalorinya mencecah antara 500-700 kalori. .
Apabila sejumlah kalori besar  diambil dalam waktu yang singkat, ia akan memberi beban kepada jantung dan menyebabkan jantung kita perlu bekerja lebih kuat, tekanan darah juga boleh meningkat. Sebab itulah bagi individu yang mempunyai darah tinggi, boleh makan durian tetapi berpada-pada.

Makan seulas je🤔

@anizamuna._ 
@anizamuna._ 
@anizamuna._ .
#gemokisawesome #tipskurus#sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia  #jalanjalancarimakantv3 #cjwowshop #cariakudisyurga #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #pujaanhatikandaraya  #menusihat #instafamous #ramadhan2019 #jomdiet #gemukkuruscantik #bazaar #perutkempis#resepisihat#meleTop #programdiet #azamtahunbaru#curicuricinta #ame2019 #jangankecamsaya  #pia #paidreviewmalaysia #programdiet #menusedap #igshopping

Sape Suka Durian❤️ . Sekarang musim durian. Banyak post di wall juga bercerita mengenai keenakan raja buah ini. Ada macam-macam jenis malah asal viral mengatakan ada buah murah, berebut orang beratur. Tapi di sebalik itu, baca pandangan dari Dr. Ezairy M.Sallih ini tentang durian. Boleh ke makan banyak-banyak, tak takut demam ke? Menurut Dr Ezairy lagi, durian mengandungi kalori yang agak tinggi kalau diambil berlebih-lebihan. Dalam satu biji durian saja mengandungi hampir 1000 ke 2000 kalori, kalau diambil dalam kadar yang normal pun jumlah kalorinya mencecah antara 500-700 kalori. . Apabila sejumlah kalori besar diambil dalam waktu yang singkat, ia akan memberi beban kepada jantung dan menyebabkan jantung kita perlu bekerja lebih kuat, tekanan darah juga boleh meningkat. Sebab itulah bagi individu yang mempunyai darah tinggi, boleh makan durian tetapi berpada-pada. Makan seulas je🤔 @anizamuna._ @anizamuna._ @anizamuna._ .  #gemokisawesome  #tipskurus #sayamasak  #eatcleanmalaysia  #dietatkinsmalaysia  #jalanjalancarimakantv3  #cjwowshop  #cariakudisyurga  #makanansehat  #nakkurus  #bawalchiffon  #pujaanhatikandaraya  #menusihat  #instafamous  #ramadhan2019  #jomdiet  #gemukkuruscantik  #bazaar  #perutkempis #resepisihat #meleTop  #programdiet  #azamtahunbaru #curicuricinta  #ame2019  #jangankecamsaya  #pia  #paidreviewmalaysia  #programdiet  #menusedap  #igshopping

Antara stock yang masih available !
.
.
PROMOSI 2 BOTOL RM99 JE!
PROMOSI 2 BOTOL RM99 JE!
PROMOSI 2 BOTOL RM99 JE!
.
Hah ramai tanya tya. Promo ni dah habis ke? Eh belum tauu. Sampai habis stok. Korang yang nak jimat tu apa lagi??? Cepat2 lah grab harga sale ni. Tak rugi pon tauuu. DM tya atau terus whatsapp di 0127585848 sekarang!Sekarang tauuuu! 🤗
.
.
#dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor
#dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab  #guccimalaysia #maluapabosku #nur2 #meletop #asalkandiabahagia #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #curicuricinta #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #uneed4raya #kamarkamariah #Instaseleb #pia #cariakudisyurga

Antara stock yang masih available ! . . PROMOSI 2 BOTOL RM99 JE! PROMOSI 2 BOTOL RM99 JE! PROMOSI 2 BOTOL RM99 JE! . Hah ramai tanya tya. Promo ni dah habis ke? Eh belum tauu. Sampai habis stok. Korang yang nak jimat tu apa lagi??? Cepat2 lah grab harga sale ni. Tak rugi pon tauuu. DM tya atau terus whatsapp di 0127585848 sekarang!Sekarang tauuuu! 🤗 . .  #dexandra  #dexandraoriginal  #dexandrajohor  #dexandramelaka  #dexandrapenang  #dexandrakl  #dexandrashahalam  #dexandrakuantan  #dexandrabytya  #teamdywanzsxandra2u  #neelofarhijab  #guccimalaysia  #maluapabosku  #nur2  #meletop  #asalkandiabahagia  #senafasrindu  #donde  #malaysia  #neelofa  #curicuricinta  #sepahtureunionlive  #fattzura  #ctdk  #viralmalaysia  #uneed4raya  #kamarkamariah  #Instaseleb  #pia  #cariakudisyurga

Swipe left please...

Swipe left please...

Rahsia kulit cantik Boss Barbie yang paling penting ialah tak pernah kedekut spend untuk cantikkan kulit. Tak payah belanja mahal2 tau nak cantikkan kulit
.
Lupakan Facial kat spa yang harga dekat rm400 - rm600 sekali buat facial (Itu sekali je TAU !!) Pastu scrub ape bahan ape pun kita tak tau dari China ke ape dia letak kat muka kita SERAM
.
And tayah spend beribu2 hanya rm65 untuk 2 bulan sahaja kesayangans ! Yaaaaas bukan saja boleh facial sendiri kat rumah muka flawless glowing cerah takde jerawat whitehead blackhead semua ! Tapi ketiak hitam boleh jadi putih, celah kangkang berkerak hitam boleh jadi putih Yaaas 🔥
.
WS 📲 +601110850407 / CLICK LINK DI BIO

Rahsia kulit cantik Boss Barbie yang paling penting ialah tak pernah kedekut spend untuk cantikkan kulit. Tak payah belanja mahal2 tau nak cantikkan kulit . Lupakan Facial kat spa yang harga dekat rm400 - rm600 sekali buat facial (Itu sekali je TAU !!) Pastu scrub ape bahan ape pun kita tak tau dari China ke ape dia letak kat muka kita SERAM . And tayah spend beribu2 hanya rm65 untuk 2 bulan sahaja kesayangans ! Yaaaaas bukan saja boleh facial sendiri kat rumah muka flawless glowing cerah takde jerawat whitehead blackhead semua ! Tapi ketiak hitam boleh jadi putih, celah kangkang berkerak hitam boleh jadi putih Yaaas 🔥 . WS 📲 +601110850407 / CLICK LINK DI BIO

.
🎇 SALAM AIDILFITRI 🎆
.
JUN 2019
.
❤ POSTAGE BULAN JUN (27/06/2019) TQ 🤲 ALHAMDULILAH
.
"TAHUN BARU AZAM BARU"
.
😍 Terima Kasih Kepada Semua Customer @batik_jawa_malaysia Yg Setia Menunggu. Kami Berikan Anda Yg Terbaik. Tq So Much Support @batik_jawa_malaysia
.
😘 Tq So Much For Support:-
.
❤ Instagram:- @batik_jawa_malaysia
😀 Available Stock Follow
❤ Instagram:- @batikjawamalaysia_catalog
💙 Facebook:- Batik Jawa Malaysia
.
#Poslaju #gengpakmaon #KemejaBatikLelaki  #BatikHighQuality #BatikModern #BatikViral #MotifViral #batikraya2019 #sayangimalaysiaku #batikmodern #batikmurah
#hlive #Meletop #viral
#batikjawaindonesia #Johor
#batikjawamalaysia #Kluang
#KemejaBatikJawaLelaki #batikindonesia
.
📱 PLEASE WHATSAPP : 
Www.wasap.my/60167871096
http://www.wasap.my/60167871096 (ADIP)

. 🎇 SALAM AIDILFITRI 🎆 . JUN 2019 . ❤ POSTAGE BULAN JUN (27/06/2019) TQ 🤲 ALHAMDULILAH . "TAHUN BARU AZAM BARU" . 😍 Terima Kasih Kepada Semua Customer @batik_jawa_malaysia Yg Setia Menunggu. Kami Berikan Anda Yg Terbaik. Tq So Much Support @batik_jawa_malaysia . 😘 Tq So Much For Support:- . ❤ Instagram:- @batik_jawa_malaysia 😀 Available Stock Follow ❤ Instagram:- @batikjawamalaysia_catalog 💙 Facebook:- Batik Jawa Malaysia .  #Poslaju  #gengpakmaon  #KemejaBatikLelaki  #BatikHighQuality  #BatikModern  #BatikViral  #MotifViral  #batikraya2019  #sayangimalaysiaku  #batikmodern  #batikmurah  #hlive  #Meletop  #viral  #batikjawaindonesia  #Johor  #batikjawamalaysia  #Kluang  #KemejaBatikJawaLelaki  #batikindonesia . 📱 PLEASE WHATSAPP : Www.wasap.my/60167871096 http://www.wasap.my/60167871096 (ADIP)

Ayuni Exclusive
.
🌸material moss crepe with lace
🌸hidden zip depan ( bf friendly)
🌸hidden zip tgn ( wudhu friendly)
.
AVAILABLE IN SIZES *S,M&L/XL
**refer measurement guide
.
.
🌸 PRICE : RM149 SM/ RM159 SS

FREE POSTAGE 🎉💃🏻
FREE POSTAGE 🎉💃🏻
FREE POSTAGE 🎉💃🏻
.
.
#on9shop #ayuniexclusive #kebayaqareeha #kurungriau #kurungkembang #bajukepokkepok #simpleelegant #mampumilik #prettyshoppecollection #kebaya #minikurung #murah #blouse #peplum #kurta #setibudananak #setsedondon #setcouple #trustedseller #limitedexclusive #plussize #dropshipwanted #koleksi2019 #raya2019 #bajuraya2019 #lebaran2019 #meletop #promo2019

Ayuni Exclusive . 🌸material moss crepe with lace 🌸hidden zip depan ( bf friendly) 🌸hidden zip tgn ( wudhu friendly) . AVAILABLE IN SIZES *S,M&L/XL **refer measurement guide . . 🌸 PRICE : RM149 SM/ RM159 SS FREE POSTAGE 🎉💃🏻 FREE POSTAGE 🎉💃🏻 FREE POSTAGE 🎉💃🏻 . .  #on9shop  #ayuniexclusive  #kebayaqareeha  #kurungriau  #kurungkembang  #bajukepokkepok  #simpleelegant  #mampumilik  #prettyshoppecollection  #kebaya  #minikurung  #murah  #blouse  #peplum  #kurta  #setibudananak  #setsedondon  #setcouple  #trustedseller  #limitedexclusive  #plussize  #dropshipwanted  #koleksi2019  #raya2019  #bajuraya2019  #lebaran2019  #meletop  #promo2019

Kulit kusam gelap dan kering dah makin cerah dan nampak lebih berseri . 
Macam ni lah kulit korang kalau korang amalkan maaez white coffee setiap hari . 
Nak cantikkan kulit korang ? Cepat tekan link di bio izzah 😉

#kulitputihdalamasa14hari #flawless #putihtanpacollagen #milkbooster #kulitkusam #kulitkering
#whiteningbooster #kopiviral2019
#susumaaez #maaezbeauty #sunburn #susuuntukkulitcantik #kopiviral2019 #bazarpaknil #meletop #bazarpaknil #padu #jerawat #parut #kulitkusam #putihkankulit #maaezwarriors #maaezbeauty #susuputihkankulit #kulitputihcerahsihat #neelofa #susuuntukmemberitenaga

Kulit kusam gelap dan kering dah makin cerah dan nampak lebih berseri . Macam ni lah kulit korang kalau korang amalkan maaez white coffee setiap hari . Nak cantikkan kulit korang ? Cepat tekan link di bio izzah 😉  #kulitputihdalamasa14hari  #flawless  #putihtanpacollagen  #milkbooster  #kulitkusam  #kulitkering  #whiteningbooster  #kopiviral2019  #susumaaez  #maaezbeauty  #sunburn  #susuuntukkulitcantik  #kopiviral2019  #bazarpaknil  #meletop  #bazarpaknil  #padu  #jerawat  #parut  #kulitkusam  #putihkankulit  #maaezwarriors  #maaezbeauty  #susuputihkankulit  #kulitputihcerahsihat  #neelofa  #susuuntukmemberitenaga

Sapu2 terus ON..haa gtewww hahahaa
.
.
NAK TAHU HARGA PROMOSI??
.
Pm Qaseh yer
Whatapp??
.
.
Click link ni ya abg
.
.
www.wasap.my/0135455083/NakLecokQaseh
.
.
If tak boleh tekan, tinggalkan no hp.. nanti Qaseh wassap.. muachhh!#ubatkuat #followme #suamisteri #meletop  #model #gym #abangsado  #cinta #143 #likeforlike #ootd #gossip #sayajandabukandara #viral #mantap #sajat #malaysia #janda #LecokErina93 #doktorlecok #panjang #panjangzakar #besar #ubatkuat #ubatkuatlelaki #besar #power

Sapu2 terus ON..haa gtewww hahahaa . . NAK TAHU HARGA PROMOSI?? . Pm Qaseh yer Whatapp?? . . Click link ni ya abg . . www.wasap.my/0135455083/NakLecokQaseh . . If tak boleh tekan, tinggalkan no hp.. nanti Qaseh wassap.. muachhh! #ubatkuat  #followme  #suamisteri  #meletop  #model  #gym  #abangsado  #cinta  #143  #likeforlike  #ootd  #gossip  #sayajandabukandara  #viral  #mantap  #sajat  #malaysia  #janda  #LecokErina93  #doktorlecok  #panjang  #panjangzakar  #besar  #ubatkuat  #ubatkuatlelaki  #besar  #power

Kami still Beraya .With @ranishafaizul 🙈💗 #idolakecil5 #mentor7 💃
Yesza Student Aswara 🙆
•
•
#beby_farah #beby_doll #artis #student #Aswara #musically #raya #indonesia #instafamous #shooting #explore  #motifviral #meletop #ootd #kpop #penghibur #giftreview#astro #teamrayaKL  #korean #blackpink  #teampink #performance #Melaka #maluapabosskurr #dancer #singer  @kini.viral  #tiktok @motifviral.official @lalalalisa_m

Kami still Beraya .With @ranishafaizul 🙈💗  #idolakecil5  #mentor7 💃 Yesza Student Aswara 🙆 • •  #beby_farah  #beby_doll  #artis  #student  #Aswara  #musically  #raya  #indonesia  #instafamous  #shooting  #explore  #motifviral  #meletop  #ootd  #kpop  #penghibur  #giftreview #astro  #teamrayaKL  #korean  #blackpink  #teampink  #performance  #Melaka  #maluapabosskurr  #dancer  #singer @kini.viral  #tiktok @motifviral.official @lalalalisa_m

Sapu2 terus ON..haa gtewww hahahaa
.
.
NAK TAHU HARGA PROMOSI??
.
Pm Qaseh yer
Whatapp??
.
.
Click link ni ya abg
.
.
www.wasap.my/0135455083/NakLecokQaseh
.
.
If tak boleh tekan, tinggalkan no hp.. nanti Qaseh wassap.. muachhh!#ubatkuat #followme #suamisteri #meletop  #model #gym #abangsado  #cinta #143 #likeforlike #ootd #gossip #sayajandabukandara #viral #mantap #sajat #malaysia #janda #LecokErina93 #doktorlecok #panjang #panjangzakar #besar #ubatkuat #ubatkuatlelaki #besar #power

Sapu2 terus ON..haa gtewww hahahaa . . NAK TAHU HARGA PROMOSI?? . Pm Qaseh yer Whatapp?? . . Click link ni ya abg . . www.wasap.my/0135455083/NakLecokQaseh . . If tak boleh tekan, tinggalkan no hp.. nanti Qaseh wassap.. muachhh! #ubatkuat  #followme  #suamisteri  #meletop  #model  #gym  #abangsado  #cinta  #143  #likeforlike  #ootd  #gossip  #sayajandabukandara  #viral  #mantap  #sajat  #malaysia  #janda  #LecokErina93  #doktorlecok  #panjang  #panjangzakar  #besar  #ubatkuat  #ubatkuatlelaki  #besar  #power

Sapu2 terus ON..haa gtewww hahahaa
.
.
NAK TAHU HARGA PROMOSI??
.
Pm Qaseh yer
Whatapp??
.
.
Click link ni ya abg
.
.
www.wasap.my/0135455083/NakLecokQaseh
.
.
If tak boleh tekan, tinggalkan no hp.. nanti Qaseh wassap.. muachhh!#ubatkuat #followme #suamisteri #meletop  #model #gym #abangsado  #cinta #143 #likeforlike #ootd #gossip #sayajandabukandara #viral #mantap #sajat #malaysia #janda #LecokErina93 #doktorlecok #panjang #panjangzakar #besar #ubatkuat #ubatkuatlelaki #besar #power

Sapu2 terus ON..haa gtewww hahahaa . . NAK TAHU HARGA PROMOSI?? . Pm Qaseh yer Whatapp?? . . Click link ni ya abg . . www.wasap.my/0135455083/NakLecokQaseh . . If tak boleh tekan, tinggalkan no hp.. nanti Qaseh wassap.. muachhh! #ubatkuat  #followme  #suamisteri  #meletop  #model  #gym  #abangsado  #cinta  #143  #likeforlike  #ootd  #gossip  #sayajandabukandara  #viral  #mantap  #sajat  #malaysia  #janda  #LecokErina93  #doktorlecok  #panjang  #panjangzakar  #besar  #ubatkuat  #ubatkuatlelaki  #besar  #power

📣SALES CLEAR STOK

MATERIAL ATHELIA
==========
🌸Royal thai silk
🌸Zip tangan - friendly wudhu
🌸Zip dada - nursing friendly
🌸Ironless
🌸Kain x melekat
🌸Kain x jarang dan x panas
🌸Potongan A cut
🌸Saiz  xs - 3xl
🌸Ready stok
🌸Poket sebelah kanan

WHTSAPP 017-4008659
RM60 FREEPOS

#kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#raya2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#suriamalaysia#kurungcotton#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#terlajaklaris#meletop#raya2019#bajukurungcikgu#koleksibajuraya2019#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#koleksibajuraya2018#kebarung#kebaya#jubah#dress

📣SALES CLEAR STOK MATERIAL ATHELIA ========== 🌸Royal thai silk 🌸Zip tangan - friendly wudhu 🌸Zip dada - nursing friendly 🌸Ironless 🌸Kain x melekat 🌸Kain x jarang dan x panas 🌸Potongan A cut 🌸Saiz xs - 3xl 🌸Ready stok 🌸Poket sebelah kanan WHTSAPP 017-4008659 RM60 FREEPOS  #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #raya2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #suriamalaysia #kurungcotton #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #bajusedondon #terlajaklaris #meletop #raya2019 #bajukurungcikgu #koleksibajuraya2019 #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #koleksibajuraya2018 #kebarung #kebaya #jubah #dress

Dengar2 saiz S dah SOLD color Pastel Green.. saiz M hingga XXL masih available💕
.
.
Jadi kalau taknak terlepas color soft yg sejuk mata memandang ni kena grab laju2.. mana tahu ada majlis kenduri lepas ni boleh pakai sedondon bridesmaid baru la meriah 🎉
.
.
Limited Stok Iris Kurung ready stok RM79 jerrr!! klik je link di bio utk order SEKARANG 🌹🌹atau wasap kaksue 013-9326963 😚💋
.
.
.

#kurungcantik #kurungmodern  #inikanraya #kualalumpur #kl #sayajual #bajuraya2019 #bajurayamurah #bajukurungbawahrm100 #bajukurungraya #bajukurungterkini #bajumurah #kelantan #pahang #terengganu #kedah #kl #penmerahdotcom #lawarniagent #meletop #majalahnona #MediaHiburan #majalahwanita #murah #rayacollection #ramadhan #bridesmaids #rayapuasa #bawalovers #tudungbawalmurah

Dengar2 saiz S dah SOLD color Pastel Green.. saiz M hingga XXL masih available💕 . . Jadi kalau taknak terlepas color soft yg sejuk mata memandang ni kena grab laju2.. mana tahu ada majlis kenduri lepas ni boleh pakai sedondon bridesmaid baru la meriah 🎉 . . Limited Stok Iris Kurung ready stok RM79 jerrr!! klik je link di bio utk order SEKARANG 🌹🌹atau wasap kaksue 013-9326963 😚💋 . . .  #kurungcantik  #kurungmodern  #inikanraya  #kualalumpur  #kl  #sayajual  #bajuraya2019  #bajurayamurah  #bajukurungbawahrm100  #bajukurungraya  #bajukurungterkini  #bajumurah  #kelantan  #pahang  #terengganu  #kedah  #kl  #penmerahdotcom  #lawarniagent  #meletop  #majalahnona  #MediaHiburan  #majalahwanita  #murah  #rayacollection  #ramadhan  #bridesmaids  #rayapuasa  #bawalovers  #tudungbawalmurah

RESTOCK 💗

Assalamualaikum semua 😊😘
Produk MEERACLE ni tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya. Ia telah menjalani beberapa ujian klinikal sebelum dipasarkan. .
.
Yang paling best is ia mengandungi ekstrak batu permata, so bila pakai rasa mewah je kat kulit. Sesuai sangat untuk yang ada masalah kulit kusam atau berjeragat.
.

Kalau tak percaya boleh tengok testimoni di ⬇⬇
@meeracle.johorstokis
@meeracle.johorstokis
@meeracle.johorstokis
.. SERIUS NAK UBAH PENAMPILAN?? Wasap kak hawa cepat 😘😘
📲 011-19160003 . 
Klik link ⤵️⤵️⤵️
www.wasap.my/601119160003/SALAM+MEERACLE
www.wasap.my/601119160003/SALAM+MEERACLE
www.wasap.my/601119160003/SALAM+MEERACLE

READY STOCK 
POSLAJU SELURUH MALAYSIA (add Rm8sm/Rm11ss)

COD BERJADUAL

#TestimonibyCikHawa

RESTOCK 💗 Assalamualaikum semua 😊😘 Produk MEERACLE ni tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya. Ia telah menjalani beberapa ujian klinikal sebelum dipasarkan. . . Yang paling best is ia mengandungi ekstrak batu permata, so bila pakai rasa mewah je kat kulit. Sesuai sangat untuk yang ada masalah kulit kusam atau berjeragat. . Kalau tak percaya boleh tengok testimoni di ⬇⬇ @meeracle.johorstokis @meeracle.johorstokis @meeracle.johorstokis .. SERIUS NAK UBAH PENAMPILAN?? Wasap kak hawa cepat 😘😘 📲 011-19160003 . Klik link ⤵️⤵️⤵️ www.wasap.my/601119160003/SALAM+MEERACLE www.wasap.my/601119160003/SALAM+MEERACLE www.wasap.my/601119160003/SALAM+MEERACLE READY STOCK POSLAJU SELURUH MALAYSIA (add Rm8sm/Rm11ss) COD BERJADUAL  #TestimonibyCikHawa

RIMAS DGN KULIT BERMINYAK❓
.
Bila kulit yg berminyak tak dijaga betul-betul, minyak berlebihan akan sumbat pori-pori dan jadi penyebab jerawat. Jadi, wajib pilih set skincare yg lengkap khas utk kulit yg berminyak .
.
Jom tengok apa KELEBIHAN BABEAU SET KULIT BERMINYAK (OILY)👇
.
1. Facial Cleanser 
Mengurangkan minyak berlebihan pada kulit muka tanpa meninggalkan kesan kering pada kulit dan  mempercepatkan kelembapan kulit secara semulajadi dengan ekstrak Timun . .
2. Face Mist Toner
.
Mengimbang dan meneutralkan pH kulit bagi membantu kesegaran kulit agar sentiasa kekal lembap.Juga berupaya melawan radikal bebas dengan kebaikan ekstrak Chamomile
.
3. Day Cream SPF50 .
Dengan perlindungan daripada UVA & UVB matahari bukan sahaja membantu kulit jadi lebih sihat malah membantu mengawal rembesan minyak yang berlebihan pada kulit agar nampak segar sepanjang hari .
.
4. Moisturizer
.
Pelembap Tomato ini Pertama di Malaysia yang direka khas untuk merawat masalah kulit berminyak dari lapisan epidermis dengan kebaikan ekstrak Timun dan minyak Lavender
.
.
Jom ber-BABEAU 🍅
.
Whatsapp 📲013.4033322
📲013.4033322
📲013.4033322
atau klik link di bio husna😘
.
#babeau #babeauofficial #babeauskincare #babeaufeedback #babeautestimoni #testimonibabeau #babeaukedah #babeaupendang #pokoksena #kualanerang #babeaualorsetar #babeauserum #serumbabeau #serumtomato #serummalaysia #jerawatkecut #jeragatpudar #kulitglowing #babeaukl #babeauusim #meletop #serumjerawat #serumjeragat #skincaremalaysia #promoraya #serumviral #tomatoserum #babeaupeeloffmask #meletop #cantik

RIMAS DGN KULIT BERMINYAK❓ . Bila kulit yg berminyak tak dijaga betul-betul, minyak berlebihan akan sumbat pori-pori dan jadi penyebab jerawat. Jadi, wajib pilih set skincare yg lengkap khas utk kulit yg berminyak . . Jom tengok apa KELEBIHAN BABEAU SET KULIT BERMINYAK (OILY)👇 . 1. Facial Cleanser Mengurangkan minyak berlebihan pada kulit muka tanpa meninggalkan kesan kering pada kulit dan mempercepatkan kelembapan kulit secara semulajadi dengan ekstrak Timun . . 2. Face Mist Toner . Mengimbang dan meneutralkan pH kulit bagi membantu kesegaran kulit agar sentiasa kekal lembap.Juga berupaya melawan radikal bebas dengan kebaikan ekstrak Chamomile . 3. Day Cream SPF50 . Dengan perlindungan daripada UVA & UVB matahari bukan sahaja membantu kulit jadi lebih sihat malah membantu mengawal rembesan minyak yang berlebihan pada kulit agar nampak segar sepanjang hari . . 4. Moisturizer . Pelembap Tomato ini Pertama di Malaysia yang direka khas untuk merawat masalah kulit berminyak dari lapisan epidermis dengan kebaikan ekstrak Timun dan minyak Lavender . . Jom ber-BABEAU 🍅 . Whatsapp 📲013.4033322 📲013.4033322 📲013.4033322 atau klik link di bio husna😘 .  #babeau  #babeauofficial  #babeauskincare  #babeaufeedback  #babeautestimoni  #testimonibabeau  #babeaukedah  #babeaupendang  #pokoksena  #kualanerang  #babeaualorsetar  #babeauserum  #serumbabeau  #serumtomato  #serummalaysia  #jerawatkecut  #jeragatpudar  #kulitglowing  #babeaukl  #babeauusim  #meletop  #serumjerawat  #serumjeragat  #skincaremalaysia  #promoraya  #serumviral  #tomatoserum  #babeaupeeloffmask  #meletop  #cantik

kurung mawar

Size 36.38.40.42.44.46.48

Harga RM200 freepos

LIMITED STOCK READY
material : SAKURA 💪🏼Zip belakang
💪🏻tidak panas
💪🏻tidak Jarang
💪🏻senang digosok
💪🏻tidak mudah kedut
💪🏻zip tangan

whtsapp 017-4008659

#kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#raya2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#suriamalaysia#kurungcotton#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#terlajaklaris#meletop#raya2019#instashopmurah#bajukurungcikgu#koleksibajuraya2019#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#koleksibajuraya2018#kebarung#kebaya

kurung mawar Size 36.38.40.42.44.46.48 Harga RM200 freepos LIMITED STOCK READY material : SAKURA 💪🏼Zip belakang 💪🏻tidak panas 💪🏻tidak Jarang 💪🏻senang digosok 💪🏻tidak mudah kedut 💪🏻zip tangan whtsapp 017-4008659  #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #raya2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #suriamalaysia #kurungcotton #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #bajusedondon #terlajaklaris #meletop #raya2019 #instashopmurah #bajukurungcikgu #koleksibajuraya2019 #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #koleksibajuraya2018 #kebarung #kebaya

‼️ #clearancesale ‼️
.
🌸HAYFA LACE EXCLUSIVE🌸
RM95 FREE POSTAGE SM
ADD RM5 FOR SS
.
Material : Platinum Pearl Skin
.
📌Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok.
📌Design Kurung Moden.
📌Sarat dgn Perincian Eyelash Lace 3D Bersama Campuran Pearl Beads 2 Saiz,  Menjadikan Ianya Kombinasi Sempurna utk Lebih Kilauan.
📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Kembang Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk.
📌Cutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat ).
📌 Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain.
📌Available Size:  S, M, L, XL, XXL
📌 Zip Sebelah Kiri.
.
📌ITEM READYSTOCK ‼️‼️
.
📌PEARL BEADS KITA TAMPAL SIAP2 😍
.
PLEASE TAKE NOTE:
📌TIADA SEBARANG PENUKARAN SIZE SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT. SILA PASTIKAN UKURAN YG DIPILIH BETUL DAN BERSESUAIAN DGN ANDA ‼️
.
Berminat
WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕
WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕
.
~ Secantik #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi #bajukurung kami ~
#raya #setulusikhlas #bajuraya2019 #minikurung #kebaya #kurungmoden #kurungpahang #minikurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungmanik #kurunglace #kurungplain #kurungbeads #bajukurungmurah  #bajukurungraya #kurungpearlskin #bajukurungmalaysia #bajukurungnavyblue #muslimahfashion #meletop #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #lokalah #terapiinstagram #assalamualaikum #ajimaura

‼️  #clearancesale ‼️ . 🌸HAYFA LACE EXCLUSIVE🌸 RM95 FREE POSTAGE SM ADD RM5 FOR SS . Material : Platinum Pearl Skin . 📌Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok. 📌Design Kurung Moden. 📌Sarat dgn Perincian Eyelash Lace 3D Bersama Campuran Pearl Beads 2 Saiz, Menjadikan Ianya Kombinasi Sempurna utk Lebih Kilauan. 📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Kembang Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk. 📌Cutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat ). 📌 Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain. 📌Available Size: S, M, L, XL, XXL 📌 Zip Sebelah Kiri. . 📌ITEM READYSTOCK ‼️‼️ . 📌PEARL BEADS KITA TAMPAL SIAP2 😍 . PLEASE TAKE NOTE: 📌TIADA SEBARANG PENUKARAN SIZE SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT. SILA PASTIKAN UKURAN YG DIPILIH BETUL DAN BERSESUAIAN DGN ANDA ‼️ . Berminat WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 . ~ Secantik  #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi  #bajukurung kami ~  #raya  #setulusikhlas  #bajuraya2019  #minikurung  #kebaya  #kurungmoden  #kurungpahang  #minikurungmoden  #bajukurungcantik  #bajukurungmanik  #kurunglace  #kurungplain  #kurungbeads  #bajukurungmurah  #bajukurungraya  #kurungpearlskin  #bajukurungmalaysia  #bajukurungnavyblue  #muslimahfashion  #meletop  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #sayajualmurah  #lokalah  #terapiinstagram  #assalamualaikum  #ajimaura

Sizing Chart.
.
‼️ #clearancesale ‼️
🌸HAYFA LACE EXCLUSIVE🌸
RM95 FREE POSTAGE SM
ADD RM5 FOR SS
.
Material : Platinum Pearl Skin
.
📌Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok.
📌Design Kurung Moden.
📌Sarat dgn Perincian Eyelash Lace 3D Bersama Campuran Pearl Beads 2 Saiz,  Menjadikan Ianya Kombinasi Sempurna utk Lebih Kilauan.
📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Kembang Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk.
📌Cutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat ).
📌 Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain.
📌Available Size:  S, M, L, XL, XXL
📌 Zip Sebelah Kiri.
.
📌ITEM READYSTOCK ‼️‼️
.
📌PEARL BEADS KITA TAMPAL SIAP2 😍
.
PLEASE TAKE NOTE:
📌TIADA SEBARANG PENUKARAN SIZE SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT. SILA PASTIKAN UKURAN YG DIPILIH BETUL DAN BERSESUAIAN DGN ANDA ‼️
.
Berminat
WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕
WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕
.
~ Secantik #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi #bajukurung kami ~
#raya #setulusikhlas #bajuraya2019 #minikurung #kebaya #kurungmoden #kurungpahang #minikurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungmanik #kurunglace #kurungplain #kurungbeads #bajukurungmurah  #bajukurungraya #kurungpearlskin #bajukurungmalaysia #bajukurungmaroon #muslimahfashion #meletop #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #lokalah #terapiinstagram #assalamualaikum #ajimaura

Sizing Chart. . ‼️  #clearancesale ‼️ 🌸HAYFA LACE EXCLUSIVE🌸 RM95 FREE POSTAGE SM ADD RM5 FOR SS . Material : Platinum Pearl Skin . 📌Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok. 📌Design Kurung Moden. 📌Sarat dgn Perincian Eyelash Lace 3D Bersama Campuran Pearl Beads 2 Saiz, Menjadikan Ianya Kombinasi Sempurna utk Lebih Kilauan. 📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Kembang Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk. 📌Cutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat ). 📌 Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain. 📌Available Size: S, M, L, XL, XXL 📌 Zip Sebelah Kiri. . 📌ITEM READYSTOCK ‼️‼️ . 📌PEARL BEADS KITA TAMPAL SIAP2 😍 . PLEASE TAKE NOTE: 📌TIADA SEBARANG PENUKARAN SIZE SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT. SILA PASTIKAN UKURAN YG DIPILIH BETUL DAN BERSESUAIAN DGN ANDA ‼️ . Berminat WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 . ~ Secantik  #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi  #bajukurung kami ~  #raya  #setulusikhlas  #bajuraya2019  #minikurung  #kebaya  #kurungmoden  #kurungpahang  #minikurungmoden  #bajukurungcantik  #bajukurungmanik  #kurunglace  #kurungplain  #kurungbeads  #bajukurungmurah  #bajukurungraya  #kurungpearlskin  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmaroon  #muslimahfashion  #meletop  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #sayajualmurah  #lokalah  #terapiinstagram  #assalamualaikum  #ajimaura

‼️ #clearancesale ‼️
.
🌸HAYFA LACE EXCLUSIVE🌸
RM95 FREE POSTAGE SM
ADD RM5 FOR SS
.
{ Swipe ke kiri untuk tengok close up perincian tangan baju }
.
Material : Platinum Pearl Skin
.
📌Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok.
📌Design Kurung Moden.
📌Sarat dgn Perincian Eyelash Lace 3D Bersama Campuran Pearl Beads 2 Saiz,  Menjadikan Ianya Kombinasi Sempurna utk Lebih Kilauan.
📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Kembang Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk.
📌Cutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat ).
📌 Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain.
📌Available Size:  S, M, L, XL, XXL
📌 Zip Sebelah Kiri.
.
📌ITEM READYSTOCK ‼️‼️
.
📌PEARL BEADS KITA TAMPAL SIAP2 😍
.
PLEASE TAKE NOTE:
📌TIADA SEBARANG PENUKARAN SIZE SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT. SILA PASTIKAN UKURAN YG DIPILIH BETUL DAN BERSESUAIAN DGN ANDA ‼️
.
Berminat
WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕
WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕
.
~ Secantik #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi #bajukurung kami ~
#raya #setulusikhlas #bajuraya2019 #minikurung #kebaya #kurungmoden #kurungpahang #minikurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungmanik #kurunglace #kurungplain #kurungbeads #bajukurungmurah  #bajukurungraya #kurungpearlskin #bajukurungmalaysia #bajukurungroyalblue #muslimahfashion #meletop #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #lokalah #terapiinstagram #assalamualaikum #ajimaura

‼️  #clearancesale ‼️ . 🌸HAYFA LACE EXCLUSIVE🌸 RM95 FREE POSTAGE SM ADD RM5 FOR SS . { Swipe ke kiri untuk tengok close up perincian tangan baju } . Material : Platinum Pearl Skin . 📌Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok. 📌Design Kurung Moden. 📌Sarat dgn Perincian Eyelash Lace 3D Bersama Campuran Pearl Beads 2 Saiz, Menjadikan Ianya Kombinasi Sempurna utk Lebih Kilauan. 📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Kembang Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk. 📌Cutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat ). 📌 Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain. 📌Available Size: S, M, L, XL, XXL 📌 Zip Sebelah Kiri. . 📌ITEM READYSTOCK ‼️‼️ . 📌PEARL BEADS KITA TAMPAL SIAP2 😍 . PLEASE TAKE NOTE: 📌TIADA SEBARANG PENUKARAN SIZE SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT. SILA PASTIKAN UKURAN YG DIPILIH BETUL DAN BERSESUAIAN DGN ANDA ‼️ . Berminat WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 . ~ Secantik  #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi  #bajukurung kami ~  #raya  #setulusikhlas  #bajuraya2019  #minikurung  #kebaya  #kurungmoden  #kurungpahang  #minikurungmoden  #bajukurungcantik  #bajukurungmanik  #kurunglace  #kurungplain  #kurungbeads  #bajukurungmurah  #bajukurungraya  #kurungpearlskin  #bajukurungmalaysia  #bajukurungroyalblue  #muslimahfashion  #meletop  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #sayajualmurah  #lokalah  #terapiinstagram  #assalamualaikum  #ajimaura

TERGODA TENGOK CORAK-CORAK BARU ni..
.
.
Sesuai la yang nak merancang buat baju raya haji tuu.

Kena pilih cepat tau.. Terlambat habis. Bila dah habis payah nak ada dah.

Meh muhai cerita sikit kelebihan BATIK NATURE'S LOVE ni👇😃 INILAH BATIK PALING VIRAL 2019 NI!!
Awak WAJIB cuba‼️
.
. ✔️ Beli terus pakai. Siap Jahit
✔️ Lagi Basuh, lagi Lembut
✔️ Material sangat Sejuk
✔️ Kain tidak perlu iron. Sangat sesuai buat baju. 😀
✔️ Harga TERLAJAK murah RM10 jer awak
✔️ Kain batik 2 meter
✔️ Kain Tidak licin ✔️ Warna tidak luntur
✔️ Kain cotton sarawak
✔️Sekarang dah ada kain pelikat tau.

Harga antara RM10 - RM15 (Limited EDITION)
Harga borong murah lagi.. Minima 20 helai keats. 🌼
📲 wasap.my/60137359327/batikviral
📲 wasap.my/60137359327/batikviral
📲 wasap.my/60137359327/batikviral
#viral #batikcantik #batikcotton #batikserawak #cantik #instafemes #instastory #malaysia #instaseller #hightquality #meletop

TERGODA TENGOK CORAK-CORAK BARU ni.. . . Sesuai la yang nak merancang buat baju raya haji tuu. Kena pilih cepat tau.. Terlambat habis. Bila dah habis payah nak ada dah. Meh muhai cerita sikit kelebihan BATIK NATURE'S LOVE ni👇😃 INILAH BATIK PALING VIRAL 2019 NI!! Awak WAJIB cuba‼️ . . ✔️ Beli terus pakai. Siap Jahit ✔️ Lagi Basuh, lagi Lembut ✔️ Material sangat Sejuk ✔️ Kain tidak perlu iron. Sangat sesuai buat baju. 😀 ✔️ Harga TERLAJAK murah RM10 jer awak ✔️ Kain batik 2 meter ✔️ Kain Tidak licin ✔️ Warna tidak luntur ✔️ Kain cotton sarawak ✔️Sekarang dah ada kain pelikat tau. Harga antara RM10 - RM15 (Limited EDITION) Harga borong murah lagi.. Minima 20 helai keats. 🌼 📲 wasap.my/60137359327/batikviral 📲 wasap.my/60137359327/batikviral 📲 wasap.my/60137359327/batikviral  #viral  #batikcantik  #batikcotton  #batikserawak  #cantik  #instafemes  #instastory  #malaysia  #instaseller  #hightquality  #meletop

Jangan tengok masa dia bahagia dan cantik sekarang.
.
Tengok masa silam dia time dia tengah struggling juga. Semua ibu ibu emak emak pasti pernah menghadapi zaman begini selepas melahirkan anak.
.
Slide ke kiri dan apa komen korang. Cer komen yang murni murni.😊
.
Anyway gais, pendaftaran EAT.FIT.ONLINE EDISI EIDULFITRI dah di buka:
.
🔰Personalize and grouping coaching
🔰Basic, Advance, Expert combo workout di rumah
🔰Meal plan sedap dan sihat selama 25 hari
🔰Daily topik emas kurus sampai bila bila
.
➰100% ONLINE
⛔ LIMITED SLOT
.
Coach Fizaidi
Klik Link Di Profile Ig Coach Untuk Details Program
.
#coachfizaidi #meletop #jubahbesar #loseweight  #stronger #nakkurus #nealofa #nakfitness #plussize #tipskurus #eatclean #jk1m #gemukisawesome #gemuk  #Herbalife #shaklee #pamoga #Dherbs #scklm  #bazarpaknil #batucaves #pilkurus #ubatkurus #lelakikirimantuhan

Jangan tengok masa dia bahagia dan cantik sekarang. . Tengok masa silam dia time dia tengah struggling juga. Semua ibu ibu emak emak pasti pernah menghadapi zaman begini selepas melahirkan anak. . Slide ke kiri dan apa komen korang. Cer komen yang murni murni.😊 . Anyway gais, pendaftaran EAT.FIT.ONLINE EDISI EIDULFITRI dah di buka: . 🔰Personalize and grouping coaching 🔰Basic, Advance, Expert combo workout di rumah 🔰Meal plan sedap dan sihat selama 25 hari 🔰Daily topik emas kurus sampai bila bila . ➰100% ONLINE ⛔ LIMITED SLOT . Coach Fizaidi Klik Link Di Profile Ig Coach Untuk Details Program .  #coachfizaidi  #meletop  #jubahbesar  #loseweight  #stronger  #nakkurus  #nealofa  #nakfitness  #plussize  #tipskurus  #eatclean  #jk1m  #gemukisawesome  #gemuk  #Herbalife  #shaklee  #pamoga  #Dherbs  #scklm  #bazarpaknil  #batucaves  #pilkurus  #ubatkurus  #lelakikirimantuhan

JOM PM HARGA PROMOSI LECOK!!
.
Pm sis @lecok_zara atau
.
📲Whatsapp
+60195142937
+60195142937
+60195142937
.
Click link ni ya awk
.
www.wasap.my/60195142937/PmLecok
.
If tak boleh tekan, tinggalkan no hp.. nanti sis wassap.. #meow #ubatkuat #marialatifa #jomlecok #panjanglebar #mantaptegang #mantapteganganjal #ubatsaraf #lecokikeike #lecokbasah #ubatpanjangzakar #pubg #followme #suamisteri #meletop #ikeike #viral #sajat #malaysia #janda #panjang #panjangzakar #ubatkuatlelaki #besar #power #mantapsedap

JOM PM HARGA PROMOSI LECOK!! . Pm sis @lecok_zara atau . 📲Whatsapp +60195142937 +60195142937 +60195142937 . Click link ni ya awk . www.wasap.my/60195142937/PmLecok . If tak boleh tekan, tinggalkan no hp.. nanti sis wassap..  #meow  #ubatkuat  #marialatifa  #jomlecok  #panjanglebar  #mantaptegang  #mantapteganganjal  #ubatsaraf  #lecokikeike  #lecokbasah  #ubatpanjangzakar  #pubg  #followme  #suamisteri  #meletop  #ikeike  #viral  #sajat  #malaysia  #janda  #panjang  #panjangzakar  #ubatkuatlelaki  #besar  #power  #mantapsedap

‼️ #clearancesale ‼️
.
🌸HAYFA LACE EXCLUSIVE🌸
RM95 FREE POSTAGE SM
ADD RM5 FOR SS
.
Material : Platinum Pearl Skin
.
📌Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok.
📌Design Kurung Moden.
📌Sarat dgn Perincian Eyelash Lace 3D Bersama Campuran Pearl Beads 2 Saiz,  Menjadikan Ianya Kombinasi Sempurna utk Lebih Kilauan.
📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Kembang Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk.
📌Cutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat ).
📌 Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain.
📌Available Size:  S, M, L, XL, XXL
📌 Zip Sebelah Kiri.
.
📌ITEM READYSTOCK ‼️‼️
.
📌PEARL BEADS KITA TAMPAL SIAP2 😍
.
PLEASE TAKE NOTE:
📌TIADA SEBARANG PENUKARAN SIZE SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT. SILA PASTIKAN UKURAN YG DIPILIH BETUL DAN BERSESUAIAN DGN ANDA ‼️
.
Berminat
WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕
WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕
.
~ Secantik #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi #bajukurung kami ~
#raya #setulusikhlas #bajuraya2019 #minikurung #kebaya #kurungmoden #kurungpahang #minikurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungmanik #kurunglace #kurungplain #kurungbeads #bajukurungmurah  #bajukurungraya #kurungpearlskin #bajukurungmalaysia #bajukurungmaroon #muslimahfashion #meletop #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #lokalah #terapiinstagram #assalamualaikum #ajimaura

‼️  #clearancesale ‼️ . 🌸HAYFA LACE EXCLUSIVE🌸 RM95 FREE POSTAGE SM ADD RM5 FOR SS . Material : Platinum Pearl Skin . 📌Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok. 📌Design Kurung Moden. 📌Sarat dgn Perincian Eyelash Lace 3D Bersama Campuran Pearl Beads 2 Saiz, Menjadikan Ianya Kombinasi Sempurna utk Lebih Kilauan. 📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Kembang Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk. 📌Cutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat ). 📌 Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain. 📌Available Size: S, M, L, XL, XXL 📌 Zip Sebelah Kiri. . 📌ITEM READYSTOCK ‼️‼️ . 📌PEARL BEADS KITA TAMPAL SIAP2 😍 . PLEASE TAKE NOTE: 📌TIADA SEBARANG PENUKARAN SIZE SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT. SILA PASTIKAN UKURAN YG DIPILIH BETUL DAN BERSESUAIAN DGN ANDA ‼️ . Berminat WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 . ~ Secantik  #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi  #bajukurung kami ~  #raya  #setulusikhlas  #bajuraya2019  #minikurung  #kebaya  #kurungmoden  #kurungpahang  #minikurungmoden  #bajukurungcantik  #bajukurungmanik  #kurunglace  #kurungplain  #kurungbeads  #bajukurungmurah  #bajukurungraya  #kurungpearlskin  #bajukurungmalaysia  #bajukurungmaroon  #muslimahfashion  #meletop  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #sayajualmurah  #lokalah  #terapiinstagram  #assalamualaikum  #ajimaura

Semua size masih available utk si cantik Iris Kurung color Light Pink ni 😍😍😍 kalau berkenan cepat2 pinang sbb stok memang laku kerasss
.
.
Limited Stok Iris Kurung ready stok RM79 je!! klik je link di bio utk order 🌹🌹atau wasap kaksue 013-9326963 😚💋
.
.
.

#kurungcantik #kurungmodern  #inikanraya #kualalumpur #kl #sayajual #bajuraya2019 #bajurayamurah #bajukurungbawahrm100 #bajukurungraya #bajukurungterkini #bajumurah #kelantan #pahang #terengganu #kedah #kl #penmerahdotcom #lawarniagent #meletop #majalahnona #MediaHiburan #majalahwanita #murah #rayacollection #ramadhan #bridesmaids #rayapuasa #bawalovers #tudungbawalmurah

Semua size masih available utk si cantik Iris Kurung color Light Pink ni 😍😍😍 kalau berkenan cepat2 pinang sbb stok memang laku kerasss . . Limited Stok Iris Kurung ready stok RM79 je!! klik je link di bio utk order 🌹🌹atau wasap kaksue 013-9326963 😚💋 . . .  #kurungcantik  #kurungmodern  #inikanraya  #kualalumpur  #kl  #sayajual  #bajuraya2019  #bajurayamurah  #bajukurungbawahrm100  #bajukurungraya  #bajukurungterkini  #bajumurah  #kelantan  #pahang  #terengganu  #kedah  #kl  #penmerahdotcom  #lawarniagent  #meletop  #majalahnona  #MediaHiburan  #majalahwanita  #murah  #rayacollection  #ramadhan  #bridesmaids  #rayapuasa  #bawalovers  #tudungbawalmurah

‼️ #clearancesale ‼️
.
🌸HAYFA LACE EXCLUSIVE🌸
RM95 FREE POSTAGE SM
ADD RM5 FOR SS
.
Material : Platinum Pearl Skin
.
📌Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok.
📌Design Kurung Moden.
📌Sarat dgn Perincian Eyelash Lace 3D Bersama Campuran Pearl Beads 2 Saiz,  Menjadikan Ianya Kombinasi Sempurna utk Lebih Kilauan.
📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Kembang Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk.
📌Cutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat ).
📌 Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain.
📌Available Size:  S, M, L, XL, XXL
📌 Zip Sebelah Kiri.
.
📌ITEM READYSTOCK ‼️‼️
.
📌PEARL BEADS KITA TAMPAL SIAP2 😍
.
PLEASE TAKE NOTE:
📌TIADA SEBARANG PENUKARAN SIZE SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT. SILA PASTIKAN UKURAN YG DIPILIH BETUL DAN BERSESUAIAN DGN ANDA ‼️
.
Berminat
WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕
WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕
.
~ Secantik #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi #bajukurung kami ~
#raya #setulusikhlas #bajuraya2019 #minikurung #kebaya #kurungmoden #kurungpahang #minikurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungprinted #kurunglace #kurungplain #kurungbeads #bajukurungmurah  #bajukurungraya #kurungpearlskin #bajukurungmalaysia #bajukurungdarkpurple #muslimahfashion #meletop #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #lokalah #terapiinstagram #assalamualaikum #ajimaura

‼️  #clearancesale ‼️ . 🌸HAYFA LACE EXCLUSIVE🌸 RM95 FREE POSTAGE SM ADD RM5 FOR SS . Material : Platinum Pearl Skin . 📌Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok. 📌Design Kurung Moden. 📌Sarat dgn Perincian Eyelash Lace 3D Bersama Campuran Pearl Beads 2 Saiz, Menjadikan Ianya Kombinasi Sempurna utk Lebih Kilauan. 📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Kembang Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk. 📌Cutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat ). 📌 Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain. 📌Available Size: S, M, L, XL, XXL 📌 Zip Sebelah Kiri. . 📌ITEM READYSTOCK ‼️‼️ . 📌PEARL BEADS KITA TAMPAL SIAP2 😍 . PLEASE TAKE NOTE: 📌TIADA SEBARANG PENUKARAN SIZE SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT. SILA PASTIKAN UKURAN YG DIPILIH BETUL DAN BERSESUAIAN DGN ANDA ‼️ . Berminat WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 . ~ Secantik  #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi  #bajukurung kami ~  #raya  #setulusikhlas  #bajuraya2019  #minikurung  #kebaya  #kurungmoden  #kurungpahang  #minikurungmoden  #bajukurungcantik  #bajukurungprinted  #kurunglace  #kurungplain  #kurungbeads  #bajukurungmurah  #bajukurungraya  #kurungpearlskin  #bajukurungmalaysia  #bajukurungdarkpurple  #muslimahfashion  #meletop  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #sayajualmurah  #lokalah  #terapiinstagram  #assalamualaikum  #ajimaura

‼️ #clearancesale ‼️
.
🌸HAYFA LACE EXCLUSIVE🌸
RM95 FREE POSTAGE SM
ADD RM5 FOR SS
.
Material : Platinum Pearl Skin
.
📌Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok.
📌Design Kurung Moden.
📌Sarat dgn Perincian Eyelash Lace 3D Bersama Campuran Pearl Beads 2 Saiz,  Menjadikan Ianya Kombinasi Sempurna utk Lebih Kilauan.
📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Kembang Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk.
📌Cutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat ).
📌 Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain.
📌Available Size:  S, M, L, XL, XXL
📌 Zip Sebelah Kiri.
.
📌ITEM READYSTOCK ‼️‼️
.
📌PEARL BEADS KITA TAMPAL SIAP2 😍
.
PLEASE TAKE NOTE:
📌TIADA SEBARANG PENUKARAN SIZE SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT. SILA PASTIKAN UKURAN YG DIPILIH BETUL DAN BERSESUAIAN DGN ANDA ‼️
.
Berminat
WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕
WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕
.
~ Secantik #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi #bajukurung kami ~
#raya #setulusikhlas #bajuraya2019 #minikurung #kebaya #kurungmoden #kurungpahang #minikurungmoden #bajukurungcantik #bajukurungprinted #kurunglace #kurungplain #kurungbeads #bajukurungmurah  #bajukurungraya #kurungpearlskin #bajukurungmalaysia #bajukurungdustypink #muslimahfashion #meletop #bazaarpaknil #sayajualonline #sayajualmurah #lokalah #terapiinstagram #assalamualaikum #ajimaura

‼️  #clearancesale ‼️ . 🌸HAYFA LACE EXCLUSIVE🌸 RM95 FREE POSTAGE SM ADD RM5 FOR SS . Material : Platinum Pearl Skin . 📌Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok. 📌Design Kurung Moden. 📌Sarat dgn Perincian Eyelash Lace 3D Bersama Campuran Pearl Beads 2 Saiz, Menjadikan Ianya Kombinasi Sempurna utk Lebih Kilauan. 📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Kembang Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk. 📌Cutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat ). 📌 Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain. 📌Available Size: S, M, L, XL, XXL 📌 Zip Sebelah Kiri. . 📌ITEM READYSTOCK ‼️‼️ . 📌PEARL BEADS KITA TAMPAL SIAP2 😍 . PLEASE TAKE NOTE: 📌TIADA SEBARANG PENUKARAN SIZE SELEPAS PEMBAYARAN DIBUAT. SILA PASTIKAN UKURAN YG DIPILIH BETUL DAN BERSESUAIAN DGN ANDA ‼️ . Berminat WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 WhatsApp Cik Put 011-1188 8292 💕 . ~ Secantik  #mirafilzah bila bergaya dengan koleksi  #bajukurung kami ~  #raya  #setulusikhlas  #bajuraya2019  #minikurung  #kebaya  #kurungmoden  #kurungpahang  #minikurungmoden  #bajukurungcantik  #bajukurungprinted  #kurunglace  #kurungplain  #kurungbeads  #bajukurungmurah  #bajukurungraya  #kurungpearlskin  #bajukurungmalaysia  #bajukurungdustypink  #muslimahfashion  #meletop  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #sayajualmurah  #lokalah  #terapiinstagram  #assalamualaikum  #ajimaura

AWEEN

S,M,XL
RM130
[ FREE POSTAGE ]

2XL
RM135
[ FREE POSTAGE ] 🌸Material: cotton strechable + moss crepe (skirt)
🌸 Zip behind & sleeve

Size S
Shoulder 14"
Bust 32"
Sleeves 21"
Length F 25.5"
Length B 22.5" *Skirt 
Waist 24"-32"
Hips 34"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size M
Shoulder 15"
Bust 34"
Sleeves 21"
Length F 25.5"
Length B 22.5" *Skirt 
Waist 26"-34"
Hips 36"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XL
Shoulder 16.5"
Bust 42"
Sleeves 22.5"
Length F 26"
Length B 23"

Skirt
Waist 29"-40"
Hips 42"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XXL
Shoulder 17.5"
Bust 46"
Sleeves 22.5"
Length F 26 5"
Length B 23.5"

Skirt
Waist 29"-44"
Hips 46"
Length 43"
.
Whatsapp
0164596174
Www.wasap.my/60164596174
.
Telegram
T.me/dress_murah
.
#bajuraya2019 #bajusanding #bajunikah #dressmurahmalaysia #dresscantik #dressmodenmalaysia #kurungmoden #bajukurung #bajuraya #bajubridesmaid #ootd #trustedsellsermalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil  #meletop #viral #viralmalaysia #bajutunang #bajutunangmurah #bajunikahmurah #setibuanak #bajuevent #bajudinner #dress #tudungmurah #koleksiraya2019 #sayajualdress #dresslabuh

AWEEN S,M,XL RM130 [ FREE POSTAGE ] 2XL RM135 [ FREE POSTAGE ] 🌸Material: cotton strechable + moss crepe (skirt) 🌸 Zip behind & sleeve Size S Shoulder 14" Bust 32" Sleeves 21" Length F 25.5" Length B 22.5" *Skirt Waist 24"-32" Hips 34" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size M Shoulder 15" Bust 34" Sleeves 21" Length F 25.5" Length B 22.5" *Skirt Waist 26"-34" Hips 36" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XL Shoulder 16.5" Bust 42" Sleeves 22.5" Length F 26" Length B 23" Skirt Waist 29"-40" Hips 42" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XXL Shoulder 17.5" Bust 46" Sleeves 22.5" Length F 26 5" Length B 23.5" Skirt Waist 29"-44" Hips 46" Length 43" . Whatsapp 0164596174 Www.wasap.my/60164596174 . Telegram T.me/dress_murah .  #bajuraya2019  #bajusanding  #bajunikah  #dressmurahmalaysia  #dresscantik  #dressmodenmalaysia  #kurungmoden  #bajukurung  #bajuraya  #bajubridesmaid  #ootd  #trustedsellsermalaysia  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #meletop  #viral  #viralmalaysia  #bajutunang  #bajutunangmurah  #bajunikahmurah  #setibuanak  #bajuevent  #bajudinner  #dress  #tudungmurah  #koleksiraya2019  #sayajualdress  #dresslabuh

Jom tengok video ni cara2 menggunakan JAMU SCRUB REMPAH CIK EMBUN. .

Jom mulus!!!! .
.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
.
JAMU SCRUB REMPAH CIK EMBUN
RAMUAN ORGANIK
HOMEMADE DAN KUALITI
PETUA TURUN TEMURUN .

Hubungi kami untuk order ya:
www.wasap.my/60125970799
.
#agentscrubcikembun
#scrubrempahcikembun 
#amelmarisascrub 
#scrubkaki
#tumitmerekah 
#skrubbadan
#scrubbadan
#skrubkaki
#scrubmukabadan
#skrub
#scrubberas
#scrubmuka
#skrubmuka
#scrubmuka
#masalahkulit
#mandilulur
#lulur
#lulurbadan
#lulurmuka 
#maskermuka
#lulurhomemade
#scrubhomemade
#nakcantik
#rahsiakulitcantik
#muaselangor

#meletop

Jom tengok video ni cara2 menggunakan JAMU SCRUB REMPAH CIK EMBUN. . Jom mulus!!!! . . ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ . JAMU SCRUB REMPAH CIK EMBUN RAMUAN ORGANIK HOMEMADE DAN KUALITI PETUA TURUN TEMURUN . Hubungi kami untuk order ya: www.wasap.my/60125970799 .  #agentscrubcikembun  #scrubrempahcikembun  #amelmarisascrub  #scrubkaki  #tumitmerekah  #skrubbadan  #scrubbadan  #skrubkaki  #scrubmukabadan  #skrub  #scrubberas  #scrubmuka  #skrubmuka  #scrubmuka  #masalahkulit  #mandilulur  #lulur  #lulurbadan  #lulurmuka  #maskermuka  #lulurhomemade  #scrubhomemade  #nakcantik  #rahsiakulitcantik  #muaselangor  #meletop

AWEEN

S,M,XL
RM130
[ FREE POSTAGE ]

2XL
RM135
[ FREE POSTAGE ] 🌸Material: cotton strechable + moss crepe (skirt)
🌸 Zip behind & sleeve

Size S
Shoulder 14"
Bust 32"
Sleeves 21"
Length F 25.5"
Length B 22.5" *Skirt 
Waist 24"-32"
Hips 34"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size M
Shoulder 15"
Bust 34"
Sleeves 21"
Length F 25.5"
Length B 22.5" *Skirt 
Waist 26"-34"
Hips 36"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XL
Shoulder 16.5"
Bust 42"
Sleeves 22.5"
Length F 26"
Length B 23"

Skirt
Waist 29"-40"
Hips 42"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XXL
Shoulder 17.5"
Bust 46"
Sleeves 22.5"
Length F 26 5"
Length B 23.5"

Skirt
Waist 29"-44"
Hips 46"
Length 43"
.
Whatsapp
0164596174
Www.wasap.my/60164596174
.
Telegram
T.me/dress_murah
.
#bajuraya2019 #bajusanding #bajunikah #dressmurahmalaysia #dresscantik #dressmodenmalaysia #kurungmoden #bajukurung #bajuraya #bajubridesmaid #ootd #trustedsellsermalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil  #meletop #viral #viralmalaysia #bajutunang #bajutunangmurah #bajunikahmurah #setibuanak #bajuevent #bajudinner #dress #tudungmurah #koleksiraya2019 #sayajualdress #dresslabuh

AWEEN S,M,XL RM130 [ FREE POSTAGE ] 2XL RM135 [ FREE POSTAGE ] 🌸Material: cotton strechable + moss crepe (skirt) 🌸 Zip behind & sleeve Size S Shoulder 14" Bust 32" Sleeves 21" Length F 25.5" Length B 22.5" *Skirt Waist 24"-32" Hips 34" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size M Shoulder 15" Bust 34" Sleeves 21" Length F 25.5" Length B 22.5" *Skirt Waist 26"-34" Hips 36" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XL Shoulder 16.5" Bust 42" Sleeves 22.5" Length F 26" Length B 23" Skirt Waist 29"-40" Hips 42" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XXL Shoulder 17.5" Bust 46" Sleeves 22.5" Length F 26 5" Length B 23.5" Skirt Waist 29"-44" Hips 46" Length 43" . Whatsapp 0164596174 Www.wasap.my/60164596174 . Telegram T.me/dress_murah .  #bajuraya2019  #bajusanding  #bajunikah  #dressmurahmalaysia  #dresscantik  #dressmodenmalaysia  #kurungmoden  #bajukurung  #bajuraya  #bajubridesmaid  #ootd  #trustedsellsermalaysia  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #meletop  #viral  #viralmalaysia  #bajutunang  #bajutunangmurah  #bajunikahmurah  #setibuanak  #bajuevent  #bajudinner  #dress  #tudungmurah  #koleksiraya2019  #sayajualdress  #dresslabuh

AWEEN

S,M,XL
RM130
[ FREE POSTAGE ]

2XL
RM135
[ FREE POSTAGE ] 🌸Material: cotton strechable + moss crepe (skirt)
🌸 Zip behind & sleeve

Size S
Shoulder 14"
Bust 32"
Sleeves 21"
Length F 25.5"
Length B 22.5" *Skirt 
Waist 24"-32"
Hips 34"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size M
Shoulder 15"
Bust 34"
Sleeves 21"
Length F 25.5"
Length B 22.5" *Skirt 
Waist 26"-34"
Hips 36"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XL
Shoulder 16.5"
Bust 42"
Sleeves 22.5"
Length F 26"
Length B 23"

Skirt
Waist 29"-40"
Hips 42"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XXL
Shoulder 17.5"
Bust 46"
Sleeves 22.5"
Length F 26 5"
Length B 23.5"

Skirt
Waist 29"-44"
Hips 46"
Length 43"
.
Whatsapp
0164596174
Www.wasap.my/60164596174
.
Telegram
T.me/dress_murah
.
#bajuraya2019 #bajusanding #bajunikah #dressmurahmalaysia #dresscantik #dressmodenmalaysia #kurungmoden #bajukurung #bajuraya #bajubridesmaid #ootd #trustedsellsermalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil  #meletop #viral #viralmalaysia #bajutunang #bajutunangmurah #bajunikahmurah #setibuanak #bajuevent #bajudinner #dress #tudungmurah #koleksiraya2019 #sayajualdress #dresslabuh

AWEEN S,M,XL RM130 [ FREE POSTAGE ] 2XL RM135 [ FREE POSTAGE ] 🌸Material: cotton strechable + moss crepe (skirt) 🌸 Zip behind & sleeve Size S Shoulder 14" Bust 32" Sleeves 21" Length F 25.5" Length B 22.5" *Skirt Waist 24"-32" Hips 34" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size M Shoulder 15" Bust 34" Sleeves 21" Length F 25.5" Length B 22.5" *Skirt Waist 26"-34" Hips 36" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XL Shoulder 16.5" Bust 42" Sleeves 22.5" Length F 26" Length B 23" Skirt Waist 29"-40" Hips 42" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XXL Shoulder 17.5" Bust 46" Sleeves 22.5" Length F 26 5" Length B 23.5" Skirt Waist 29"-44" Hips 46" Length 43" . Whatsapp 0164596174 Www.wasap.my/60164596174 . Telegram T.me/dress_murah .  #bajuraya2019  #bajusanding  #bajunikah  #dressmurahmalaysia  #dresscantik  #dressmodenmalaysia  #kurungmoden  #bajukurung  #bajuraya  #bajubridesmaid  #ootd  #trustedsellsermalaysia  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #meletop  #viral  #viralmalaysia  #bajutunang  #bajutunangmurah  #bajunikahmurah  #setibuanak  #bajuevent  #bajudinner  #dress  #tudungmurah  #koleksiraya2019  #sayajualdress  #dresslabuh

AWEEN

S,M,XL
RM130
[ FREE POSTAGE ]

2XL
RM135
[ FREE POSTAGE ] 🌸Material: cotton strechable + moss crepe (skirt)
🌸 Zip behind & sleeve

Size S
Shoulder 14"
Bust 32"
Sleeves 21"
Length F 25.5"
Length B 22.5" *Skirt 
Waist 24"-32"
Hips 34"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size M
Shoulder 15"
Bust 34"
Sleeves 21"
Length F 25.5"
Length B 22.5" *Skirt 
Waist 26"-34"
Hips 36"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XL
Shoulder 16.5"
Bust 42"
Sleeves 22.5"
Length F 26"
Length B 23"

Skirt
Waist 29"-40"
Hips 42"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XXL
Shoulder 17.5"
Bust 46"
Sleeves 22.5"
Length F 26 5"
Length B 23.5"

Skirt
Waist 29"-44"
Hips 46"
Length 43"
.
Whatsapp
0164596174
Www.wasap.my/60164596174
.
Telegram
T.me/dress_murah
.
#bajuraya2019 #bajusanding #bajunikah #dressmurahmalaysia #dresscantik #dressmodenmalaysia #kurungmoden #bajukurung #bajuraya #bajubridesmaid #ootd #trustedsellsermalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil  #meletop #viral #viralmalaysia #bajutunang #bajutunangmurah #bajunikahmurah #setibuanak #bajuevent #bajudinner #dress #tudungmurah #koleksiraya2019 #sayajualdress #dresslabuh

AWEEN S,M,XL RM130 [ FREE POSTAGE ] 2XL RM135 [ FREE POSTAGE ] 🌸Material: cotton strechable + moss crepe (skirt) 🌸 Zip behind & sleeve Size S Shoulder 14" Bust 32" Sleeves 21" Length F 25.5" Length B 22.5" *Skirt Waist 24"-32" Hips 34" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size M Shoulder 15" Bust 34" Sleeves 21" Length F 25.5" Length B 22.5" *Skirt Waist 26"-34" Hips 36" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XL Shoulder 16.5" Bust 42" Sleeves 22.5" Length F 26" Length B 23" Skirt Waist 29"-40" Hips 42" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XXL Shoulder 17.5" Bust 46" Sleeves 22.5" Length F 26 5" Length B 23.5" Skirt Waist 29"-44" Hips 46" Length 43" . Whatsapp 0164596174 Www.wasap.my/60164596174 . Telegram T.me/dress_murah .  #bajuraya2019  #bajusanding  #bajunikah  #dressmurahmalaysia  #dresscantik  #dressmodenmalaysia  #kurungmoden  #bajukurung  #bajuraya  #bajubridesmaid  #ootd  #trustedsellsermalaysia  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #meletop  #viral  #viralmalaysia  #bajutunang  #bajutunangmurah  #bajunikahmurah  #setibuanak  #bajuevent  #bajudinner  #dress  #tudungmurah  #koleksiraya2019  #sayajualdress  #dresslabuh

AWEEN

S,M,XL
RM130
[ FREE POSTAGE ]

2XL
RM135
[ FREE POSTAGE ] 🌸Material: cotton strechable + moss crepe (skirt)
🌸 Zip behind & sleeve

Size S
Shoulder 14"
Bust 32"
Sleeves 21"
Length F 25.5"
Length B 22.5" *Skirt 
Waist 24"-32"
Hips 34"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size M
Shoulder 15"
Bust 34"
Sleeves 21"
Length F 25.5"
Length B 22.5" *Skirt 
Waist 26"-34"
Hips 36"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XL
Shoulder 16.5"
Bust 42"
Sleeves 22.5"
Length F 26"
Length B 23"

Skirt
Waist 29"-40"
Hips 42"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XXL
Shoulder 17.5"
Bust 46"
Sleeves 22.5"
Length F 26 5"
Length B 23.5"

Skirt
Waist 29"-44"
Hips 46"
Length 43"
.
Whatsapp
0164596174
Www.wasap.my/60164596174
.
Telegram
T.me/dress_murah
.
#bajuraya2019 #bajusanding #bajunikah #dressmurahmalaysia #dresscantik #dressmodenmalaysia #kurungmoden #bajukurung #bajuraya #bajubridesmaid #ootd #trustedsellsermalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil  #meletop #viral #viralmalaysia #bajutunang #bajutunangmurah #bajunikahmurah #setibuanak #bajuevent #bajudinner #dress #tudungmurah #koleksiraya2019 #sayajualdress #dresslabuh

AWEEN S,M,XL RM130 [ FREE POSTAGE ] 2XL RM135 [ FREE POSTAGE ] 🌸Material: cotton strechable + moss crepe (skirt) 🌸 Zip behind & sleeve Size S Shoulder 14" Bust 32" Sleeves 21" Length F 25.5" Length B 22.5" *Skirt Waist 24"-32" Hips 34" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size M Shoulder 15" Bust 34" Sleeves 21" Length F 25.5" Length B 22.5" *Skirt Waist 26"-34" Hips 36" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XL Shoulder 16.5" Bust 42" Sleeves 22.5" Length F 26" Length B 23" Skirt Waist 29"-40" Hips 42" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XXL Shoulder 17.5" Bust 46" Sleeves 22.5" Length F 26 5" Length B 23.5" Skirt Waist 29"-44" Hips 46" Length 43" . Whatsapp 0164596174 Www.wasap.my/60164596174 . Telegram T.me/dress_murah .  #bajuraya2019  #bajusanding  #bajunikah  #dressmurahmalaysia  #dresscantik  #dressmodenmalaysia  #kurungmoden  #bajukurung  #bajuraya  #bajubridesmaid  #ootd  #trustedsellsermalaysia  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #meletop  #viral  #viralmalaysia  #bajutunang  #bajutunangmurah  #bajunikahmurah  #setibuanak  #bajuevent  #bajudinner  #dress  #tudungmurah  #koleksiraya2019  #sayajualdress  #dresslabuh

AWEEN

S,M,XL
RM130
[ FREE POSTAGE ]

2XL
RM135
[ FREE POSTAGE ] 🌸Material: cotton strechable + moss crepe (skirt)
🌸 Zip behind & sleeve

Size S
Shoulder 14"
Bust 32"
Sleeves 21"
Length F 25.5"
Length B 22.5" *Skirt 
Waist 24"-32"
Hips 34"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size M
Shoulder 15"
Bust 34"
Sleeves 21"
Length F 25.5"
Length B 22.5" *Skirt 
Waist 26"-34"
Hips 36"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XL
Shoulder 16.5"
Bust 42"
Sleeves 22.5"
Length F 26"
Length B 23"

Skirt
Waist 29"-40"
Hips 42"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XXL
Shoulder 17.5"
Bust 46"
Sleeves 22.5"
Length F 26 5"
Length B 23.5"

Skirt
Waist 29"-44"
Hips 46"
Length 43"
.
Whatsapp
0164596174
Www.wasap.my/60164596174
.
Telegram
T.me/dress_murah
.
#bajuraya2019 #bajusanding #bajunikah #dressmurahmalaysia #dresscantik #dressmodenmalaysia #kurungmoden #bajukurung #bajuraya #bajubridesmaid #ootd #trustedsellsermalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil  #meletop #viral #viralmalaysia #bajutunang #bajutunangmurah #bajunikahmurah #setibuanak #bajuevent #bajudinner #dress #tudungmurah #koleksiraya2019 #sayajualdress #dresslabuh

AWEEN S,M,XL RM130 [ FREE POSTAGE ] 2XL RM135 [ FREE POSTAGE ] 🌸Material: cotton strechable + moss crepe (skirt) 🌸 Zip behind & sleeve Size S Shoulder 14" Bust 32" Sleeves 21" Length F 25.5" Length B 22.5" *Skirt Waist 24"-32" Hips 34" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size M Shoulder 15" Bust 34" Sleeves 21" Length F 25.5" Length B 22.5" *Skirt Waist 26"-34" Hips 36" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XL Shoulder 16.5" Bust 42" Sleeves 22.5" Length F 26" Length B 23" Skirt Waist 29"-40" Hips 42" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XXL Shoulder 17.5" Bust 46" Sleeves 22.5" Length F 26 5" Length B 23.5" Skirt Waist 29"-44" Hips 46" Length 43" . Whatsapp 0164596174 Www.wasap.my/60164596174 . Telegram T.me/dress_murah .  #bajuraya2019  #bajusanding  #bajunikah  #dressmurahmalaysia  #dresscantik  #dressmodenmalaysia  #kurungmoden  #bajukurung  #bajuraya  #bajubridesmaid  #ootd  #trustedsellsermalaysia  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #meletop  #viral  #viralmalaysia  #bajutunang  #bajutunangmurah  #bajunikahmurah  #setibuanak  #bajuevent  #bajudinner  #dress  #tudungmurah  #koleksiraya2019  #sayajualdress  #dresslabuh

AWEEN

S,M,XL
RM130
[ FREE POSTAGE ]

2XL
RM135
[ FREE POSTAGE ] 🌸Material: cotton strechable + moss crepe (skirt)
🌸 Zip behind & sleeve

Size S
Shoulder 14"
Bust 32"
Sleeves 21"
Length F 25.5"
Length B 22.5" *Skirt 
Waist 24"-32"
Hips 34"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size M
Shoulder 15"
Bust 34"
Sleeves 21"
Length F 25.5"
Length B 22.5" *Skirt 
Waist 26"-34"
Hips 36"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XL
Shoulder 16.5"
Bust 42"
Sleeves 22.5"
Length F 26"
Length B 23"

Skirt
Waist 29"-40"
Hips 42"
Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XXL
Shoulder 17.5"
Bust 46"
Sleeves 22.5"
Length F 26 5"
Length B 23.5"

Skirt
Waist 29"-44"
Hips 46"
Length 43"
.
Whatsapp
0164596174
Www.wasap.my/60164596174
.
Telegram
T.me/dress_murah
.
#bajuraya2019 #bajusanding #bajunikah #dressmurahmalaysia #dresscantik #dressmodenmalaysia #kurungmoden #bajukurung #bajuraya #bajubridesmaid #ootd #trustedsellsermalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil  #meletop #viral #viralmalaysia #bajutunang #bajutunangmurah #bajunikahmurah #setibuanak #bajuevent #bajudinner #dress #tudungmurah #koleksiraya2019 #sayajualdress #dresslabuh

AWEEN S,M,XL RM130 [ FREE POSTAGE ] 2XL RM135 [ FREE POSTAGE ] 🌸Material: cotton strechable + moss crepe (skirt) 🌸 Zip behind & sleeve Size S Shoulder 14" Bust 32" Sleeves 21" Length F 25.5" Length B 22.5" *Skirt Waist 24"-32" Hips 34" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size M Shoulder 15" Bust 34" Sleeves 21" Length F 25.5" Length B 22.5" *Skirt Waist 26"-34" Hips 36" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XL Shoulder 16.5" Bust 42" Sleeves 22.5" Length F 26" Length B 23" Skirt Waist 29"-40" Hips 42" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size XXL Shoulder 17.5" Bust 46" Sleeves 22.5" Length F 26 5" Length B 23.5" Skirt Waist 29"-44" Hips 46" Length 43" . Whatsapp 0164596174 Www.wasap.my/60164596174 . Telegram T.me/dress_murah .  #bajuraya2019  #bajusanding  #bajunikah  #dressmurahmalaysia  #dresscantik  #dressmodenmalaysia  #kurungmoden  #bajukurung  #bajuraya  #bajubridesmaid  #ootd  #trustedsellsermalaysia  #bazaarpaknil  #bazarpaknil  #meletop  #viral  #viralmalaysia  #bajutunang  #bajutunangmurah  #bajunikahmurah  #setibuanak  #bajuevent  #bajudinner  #dress  #tudungmurah  #koleksiraya2019  #sayajualdress  #dresslabuh

Siapa berani makan durian macam ni? 😂😂😂😂 #MeleTOP
.
📹 @nabilmahir

Siapa berani makan durian macam ni? 😂😂😂😂  #MeleTOP . 📹 @nabilmahir

‼️NEW STOCKK‼️ SLINGBAG ADIDAS
Gred Premium
High Grade Quality
Colour Black

Contact:📲📲📲
DM/PM or tekan link di bio untuk WHATSAPP
http://www.wasap.my/60176388707

Tag kawan korang ramai2 yang BERMINAT😎

#sayajual #sayajualmurah #wallet #walletmurah #longwallet #begduit #longwalletmurah #pursemurah #purse #clutch #clutchmurah #walletmalaysia #backpack #beg #begmurah #backpackmurah  #dompet #pursewanita #dompetmurah #pursecopyori #igshopmalaysia #sale #promotion #promosi #discount #maluapabossku #pursemurah #meletop #jombeli #jomorder

‼️NEW STOCKK‼️ SLINGBAG ADIDAS Gred Premium High Grade Quality Colour Black Contact:📲📲📲 DM/PM or tekan link di bio untuk WHATSAPP http://www.wasap.my/60176388707 Tag kawan korang ramai2 yang BERMINAT😎  #sayajual  #sayajualmurah  #wallet  #walletmurah  #longwallet  #begduit  #longwalletmurah  #pursemurah  #purse  #clutch  #clutchmurah  #walletmalaysia  #backpack  #beg  #begmurah  #backpackmurah  #dompet  #pursewanita  #dompetmurah  #pursecopyori  #igshopmalaysia  #sale  #promotion  #promosi  #discount  #maluapabossku  #pursemurah  #meletop  #jombeli  #jomorder

- HAPPY MOMENT -
.
.
Ganas2 anak buah saya ni 😂 Dekat rumah saya yang selalu kena buli, Hahaha 😂
.
Anak2 buah sapa macam ni? 🙋🙋

- HAPPY MOMENT - . . Ganas2 anak buah saya ni 😂 Dekat rumah saya yang selalu kena buli, Hahaha 😂 . Anak2 buah sapa macam ni? 🙋🙋

Dah Hujung bulan ni mesti ramai yg memerlukan Duit kan ye lah mane yg dahulu kan segale bil tertunggak jadi yana ade jln penyelesaian tau☺️
💪Nak cepat tak nak menunggu lama 😊
😁Dengan khidmat kami yg mesra pelanggan anda tidak mungkin ragu2
💸Tidak perlu deposit 💸Tidak akn tertipu kerana syarikat kami berdaftar
💸PEKERJA swasta
💸KAKITANGAN awam
💸GOLONGAN berpencen
💸YANG mendapat perkeso
Bnyak peluang yg kami sediakn
📢Caranya Sgt mudah call shj or whatsapp yana untuk keterangan lebih lanjut😘
, 📞01117854199 🎉🎉🎉🎉
#kerajaanmalaysia #KERAJAAN #SWASTA #swasta #PERKESO #KWSP #pencen #tentera #askar #hospitalselayang #hospitalsungaibuloh #hospitalkualalumpur #nurse #jpa #melodi #meletop #viral #hipster #maluapabosku #bosskita #jalanjalancarimakan #jodohjodohanissa #erafm #hotfm #sinarfm #malaysia #selangorku

Dah Hujung bulan ni mesti ramai yg memerlukan Duit kan ye lah mane yg dahulu kan segale bil tertunggak jadi yana ade jln penyelesaian tau☺️ 💪Nak cepat tak nak menunggu lama 😊 😁Dengan khidmat kami yg mesra pelanggan anda tidak mungkin ragu2 💸Tidak perlu deposit 💸Tidak akn tertipu kerana syarikat kami berdaftar 💸PEKERJA swasta 💸KAKITANGAN awam 💸GOLONGAN berpencen 💸YANG mendapat perkeso Bnyak peluang yg kami sediakn 📢Caranya Sgt mudah call shj or whatsapp yana untuk keterangan lebih lanjut😘 , 📞01117854199 🎉🎉🎉🎉  #kerajaanmalaysia  #KERAJAAN  #SWASTA  #swasta  #PERKESO  #KWSP  #pencen  #tentera  #askar  #hospitalselayang  #hospitalsungaibuloh  #hospitalkualalumpur  #nurse  #jpa  #melodi  #meletop  #viral  #hipster  #maluapabosku  #bosskita  #jalanjalancarimakan  #jodohjodohanissa  #erafm  #hotfm  #sinarfm  #malaysia  #selangorku

📣PROMO LAGI

BAJU ADELLIA
***
💎Como crepe
💎Leher Kurung
💎Taburan batu diamond
💎Hujung lengan kembang 💎Zip belakang Baju 💎10 pilihan warna
💎Pilihan saiz S - 3XL
💎Minimal iron 🥀SKIRT *****
💎Como crepe
💎Design Potongan DUYUNG 💎Zip tepi skirt 💎Getah Separuh Pinggang separuh(getah kiri dan kanan)

WHTSAPP 017-4008659
RM73SM/RM77SS

#kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#raya2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#suriamalaysia#kurungcotton#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#terlajaklaris#meletop#raya2019#instashopmurah#bajukurungcikgu#koleksibajuraya2019#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#koleksibajuraya2018#kebarung#kebaya

📣PROMO LAGI BAJU ADELLIA *** 💎Como crepe 💎Leher Kurung 💎Taburan batu diamond 💎Hujung lengan kembang 💎Zip belakang Baju 💎10 pilihan warna 💎Pilihan saiz S - 3XL 💎Minimal iron 🥀SKIRT ***** 💎Como crepe 💎Design Potongan DUYUNG 💎Zip tepi skirt 💎Getah Separuh Pinggang separuh(getah kiri dan kanan) WHTSAPP 017-4008659 RM73SM/RM77SS  #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #raya2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #suriamalaysia #kurungcotton #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #bajusedondon #terlajaklaris #meletop #raya2019 #instashopmurah #bajukurungcikgu #koleksibajuraya2019 #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #koleksibajuraya2018 #kebarung #kebaya

"KORANG LUNCH APA HARI NI?”
.
Jam 12.30-2.30 group rating lunch meriah dgn peserta kfoc mgupdate menu lunch masing2.
.
Ni lunch mereka smlm simple je, Tapi sodappp
.
.
ON NOTIFICATION utk follow tips harian dari @athirah_coach ..
.
Coach athirah
📲 013-9728263
.
#dietkalori #muamalaysia #atkinsdiet #jjcm #kurustanpalapar #bajumengandung #bajubaby #kuruslepaspantang #tv3 #meletop #bajurayaterkini #kecikkanpeha #detox #igshopmurah #paleodiet #kurussebelumraya #bazaarramadhan

"KORANG LUNCH APA HARI NI?” . Jam 12.30-2.30 group rating lunch meriah dgn peserta kfoc mgupdate menu lunch masing2. . Ni lunch mereka smlm simple je, Tapi sodappp . . ON NOTIFICATION utk follow tips harian dari @athirah_coach .. . Coach athirah 📲 013-9728263 .  #dietkalori  #muamalaysia  #atkinsdiet  #jjcm  #kurustanpalapar  #bajumengandung  #bajubaby  #kuruslepaspantang  #tv3  #meletop  #bajurayaterkini  #kecikkanpeha  #detox  #igshopmurah  #paleodiet  #kurussebelumraya  #bazaarramadhan

Ni barang2 yg wajib ada dalam handbag❤❤ Of course la products drpd #caryacosmetics hehe.. MAKEUP KIT dgn TEENY WEENY BRUSH SET tu mmg senang nk letak dalam handbag sbb size COMEL tp COMPLETE bila nk makeup & touch up 💄
-
Dah takyah bawak banyak2 barang kan? And lagi senang kan nak bermakeup bila dah ada products #caryacosmetics. Korang setuju tak #caryacosmeticslover? 🙌
.
.
Whatsapp 01159286102 utk info & pembelian..
.
.
01159286102 / @carya.store
01159286102 / @carya.store
01159286102 / @carya.store
.
.
#carya
#caryacosmetics
#muacarya
#makeupkit
#blusher
#eyeshadow
#makeupkit
#teamfl
#teamerinarania
#UsahawanCarya
#makeuptunang #makeupnikah 
#ootd #elfiraloy #mirafilzah #ceterahatidiya
#sufiansuhaimi #setelahterlafaznyaakad #aydajebat #meletop #muamalaysia #makeupmurah
#caryajohor #caryaampang #caryaterengganu #caryamelaka #caryaselangor #caryakl  #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA
#bukancintaaku #meletop

Ni barang2 yg wajib ada dalam handbag❤❤ Of course la products drpd  #caryacosmetics hehe.. MAKEUP KIT dgn TEENY WEENY BRUSH SET tu mmg senang nk letak dalam handbag sbb size COMEL tp COMPLETE bila nk makeup & touch up 💄 - Dah takyah bawak banyak2 barang kan? And lagi senang kan nak bermakeup bila dah ada products  #caryacosmetics. Korang setuju tak  #caryacosmeticslover? 🙌 . . Whatsapp 01159286102 utk info & pembelian.. . . 01159286102 / @carya.store 01159286102 / @carya.store 01159286102 / @carya.store . .  #carya  #caryacosmetics  #muacarya  #makeupkit  #blusher  #eyeshadow  #makeupkit  #teamfl  #teamerinarania  #UsahawanCarya  #makeuptunang  #makeupnikah  #ootd  #elfiraloy  #mirafilzah  #ceterahatidiya  #sufiansuhaimi  #setelahterlafaznyaakad  #aydajebat  #meletop  #muamalaysia  #makeupmurah  #caryajohor  #caryaampang  #caryaterengganu  #caryamelaka  #caryaselangor  #caryakl  #caryacosmetics  #caryacosmeticslover  #jomberCARYA  #bukancintaaku  #meletop

Tk pro pun🙇🏻‍♀️❤️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
@meletop @tiktok @videolawak.my @viraldulu @tiktok.viral.malaysia @tiktok.malaysia @viral__videomalaysia @tiktokgirlsmalaysia #bts #panamadance #gelek #blackpink #budaksekolah #awekcendol #sinopal #tiktokmalyasia #tiktok #budaktiktokmalaysia #tiktokindonesia #pro #videosedih #lagujiwang #lawak #viral #meletop #jiwang #power #ratugelek #maluapabosku #lajak #awektiktok #gadistiktok #comel #sweetcouple

Tk pro pun🙇🏻‍♀️❤️ . . . . . . . . . . . . . . . . . @meletop @tiktok @videolawak.my @viraldulu @tiktok.viral.malaysia @tiktok.malaysia @viral__videomalaysia @tiktokgirlsmalaysia  #bts  #panamadance  #gelek  #blackpink  #budaksekolah  #awekcendol  #sinopal  #tiktokmalyasia  #tiktok  #budaktiktokmalaysia  #tiktokindonesia  #pro  #videosedih  #lagujiwang  #lawak  #viral  #meletop  #jiwang  #power  #ratugelek  #maluapabosku  #lajak  #awektiktok  #gadistiktok  #comel  #sweetcouple

Telur Sumber Protein .
Siapa yang tak suka telur? Selain harganya yang tidak mahal, telur merupakan salah satu sumber protein terbaik —yang penting bagi kita saat menjalani proses menurunkan berat badan atau membangun otot.

Telur ukuran jumbo, misalnya, mengandung 90 kalori dan 7,9 gram protein; ukuran ekstra besar memiliki 80 kalori dan tujuh gram protein.

Lalu, ukuran besar mengandung 72 kalori dan 6,3 gram protein; dan medium sebanyak 63 kalori dan 5,5 gram protein.

Meskipun kuning telur mengandung banyak nutrisi penting seperti zat besi dan vitamin A, D, E, dan K, bagian putih telur memadatkan sebagian besar protein.

Satu putih telur mengandung sekitar empat gram protein, sedangkan kuning telur mengandung 2,7 gram protein.

Makan Ikut portion ya.
.

@anizamuna._ 
@anizamuna._ 
@anizamuna._ 
#gemokisawesome #tipskurus#sayamasak #eatcleanmalaysia #dietatkinsmalaysia  #jalanjalancarimakantv3 #cjwowshop #cariakudisyurga #makanansehat #nakkurus #bawalchiffon #pujaanhatikandaraya  #menusihat #instafamous #ramadhan2019 #jomdiet #gemukkuruscantik #bazaar #perutkempis#resepisihat#meleTop #programdiet #azamtahunbaru#curicuricinta #ame2019 #jangankecamsaya  #pia #paidreviewmalaysia #programdiet #menusedap #igshopping

Telur Sumber Protein . Siapa yang tak suka telur? Selain harganya yang tidak mahal, telur merupakan salah satu sumber protein terbaik —yang penting bagi kita saat menjalani proses menurunkan berat badan atau membangun otot. Telur ukuran jumbo, misalnya, mengandung 90 kalori dan 7,9 gram protein; ukuran ekstra besar memiliki 80 kalori dan tujuh gram protein. Lalu, ukuran besar mengandung 72 kalori dan 6,3 gram protein; dan medium sebanyak 63 kalori dan 5,5 gram protein. Meskipun kuning telur mengandung banyak nutrisi penting seperti zat besi dan vitamin A, D, E, dan K, bagian putih telur memadatkan sebagian besar protein. Satu putih telur mengandung sekitar empat gram protein, sedangkan kuning telur mengandung 2,7 gram protein. Makan Ikut portion ya. . @anizamuna._ @anizamuna._ @anizamuna._  #gemokisawesome  #tipskurus #sayamasak  #eatcleanmalaysia  #dietatkinsmalaysia  #jalanjalancarimakantv3  #cjwowshop  #cariakudisyurga  #makanansehat  #nakkurus  #bawalchiffon  #pujaanhatikandaraya  #menusihat  #instafamous  #ramadhan2019  #jomdiet  #gemukkuruscantik  #bazaar  #perutkempis #resepisihat #meleTop  #programdiet  #azamtahunbaru #curicuricinta  #ame2019  #jangankecamsaya  #pia  #paidreviewmalaysia  #programdiet  #menusedap  #igshopping

Betul tu.. Makan sihat adalah paling basic untuk nampakkan perubahan pada badan anda
.
Dan makan sihat ni bukannya short term.. Rini diet esok cheat.. Tidak.. Ia penting untuk diamalkan jangka panjang sampai bila2, inshaaAllah moga dipermudahkan rezeki olehNya
.
Kredit: @mingguanwanita
.
Follow our 2nd IG. Untuk lihat contoh2 healthy meal dan bantu progress kurus sihat anda. @healthymealwithaisyahjaafar .
#teamismailayu #teamaisyahjaafar 
#eatfitonline  #slimnfitladies
.
Coach Aisyah,
+6013-3637886.
.
#aisyahjaafar24 #nakkurus #tipskurus #azamkurus2019 #meletop #gayahidupsihat #mudahkurus #fashionvalet #ootd #neelofa #zalora

Betul tu.. Makan sihat adalah paling basic untuk nampakkan perubahan pada badan anda . Dan makan sihat ni bukannya short term.. Rini diet esok cheat.. Tidak.. Ia penting untuk diamalkan jangka panjang sampai bila2, inshaaAllah moga dipermudahkan rezeki olehNya . Kredit: @mingguanwanita . Follow our 2nd IG. Untuk lihat contoh2 healthy meal dan bantu progress kurus sihat anda. @healthymealwithaisyahjaafar .  #teamismailayu  #teamaisyahjaafar  #eatfitonline  #slimnfitladies . Coach Aisyah, +6013-3637886. .  #aisyahjaafar24  #nakkurus  #tipskurus  #azamkurus2019  #meletop  #gayahidupsihat  #mudahkurus  #fashionvalet  #ootd  #neelofa  #zalora

Sis nak bagi tau ni. Sekotak Dolly V Mask ni ada 5 keping tau. Boleh guna untuk 5 malam.
.
Setiap malam korang pakai 6-8 jam kalau nak kesan yang maksima! Lepas tu boleh simpan elok-elok. Nanti boleh pakai lagi sampai hilang rasa sejuk-sejuk mask tu 😁
.
.
wsap ❤ 01164405940
wsap ❤ 01164405940
.
.
#trustedsellermalaysia #sellermalaysia #dollyvshapemurah #foodtheraphymask #foodtheraphymaskmurah #footmask #footmaskmurah #footmaskmalaysia #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmuka #produkkecantikanwanita #produkkecantikanlelaki #comboset #combosetmurah #bazarpaknil #bazarrakyat #bazarmalaysiaonline #bazarmalaysia #bazarmurah #bazarig #meletop #ceterahatidiya #setelahterlafaznyaakad #bukancintaaku #jodohjodohannisa

Sis nak bagi tau ni. Sekotak Dolly V Mask ni ada 5 keping tau. Boleh guna untuk 5 malam. . Setiap malam korang pakai 6-8 jam kalau nak kesan yang maksima! Lepas tu boleh simpan elok-elok. Nanti boleh pakai lagi sampai hilang rasa sejuk-sejuk mask tu 😁 . . wsap ❤ 01164405940 wsap ❤ 01164405940 . .  #trustedsellermalaysia  #sellermalaysia  #dollyvshapemurah  #foodtheraphymask  #foodtheraphymaskmurah  #footmask  #footmaskmurah  #footmaskmalaysia  #produkkecantikanmurah  #produkkecantikanmuka  #produkkecantikanwanita  #produkkecantikanlelaki  #comboset  #combosetmurah  #bazarpaknil  #bazarrakyat  #bazarmalaysiaonline  #bazarmalaysia  #bazarmurah  #bazarig  #meletop  #ceterahatidiya  #setelahterlafaznyaakad  #bukancintaaku  #jodohjodohannisa

POT LUCK RAYA SENDIRI PUNYA BUKAN SYKT PUNYA
- REZEKI DIKONGSI BERSAMA :) Jika kita berada diatas jangan lupa orang dibawah.  Kerana satu hari nanti kita berjaya adalah kerana mereka. Bukan kehebatan kita semata mata.

BerSikap  memilih bulu adalah sikap yg buruk. Ketahuilah satu hari kita akan terpanggiL kerana Sikap buruk itu sendiri. Maka bersedialah. 
Sekali air bah masatu baru ingat nak berubah. Sekali sakitkan hati org, 2 kali ANDA akan diubah oleh Sikap Buruk kerana sudah Terbiasa. Alah bisa Tegal Biasa. Teruskanlah Labu. 
Moga dipermudahkan segalanya. 
Moga berjumpa semula, Hariraya hari mulia jangan ahun Depan. 
Selamat Hariraya Maaf Zahir Batin. :) #jomraya
#inibaruraya
#bukantangkapmuat
#potluck
#rezekidikongsibersama
#iamsuperstar
#hariraya
#patutlah
#rayagangbiru
#meletop

POT LUCK RAYA SENDIRI PUNYA BUKAN SYKT PUNYA - REZEKI DIKONGSI BERSAMA :) Jika kita berada diatas jangan lupa orang dibawah. Kerana satu hari nanti kita berjaya adalah kerana mereka. Bukan kehebatan kita semata mata. BerSikap memilih bulu adalah sikap yg buruk. Ketahuilah satu hari kita akan terpanggiL kerana Sikap buruk itu sendiri. Maka bersedialah. Sekali air bah masatu baru ingat nak berubah. Sekali sakitkan hati org, 2 kali ANDA akan diubah oleh Sikap Buruk kerana sudah Terbiasa. Alah bisa Tegal Biasa. Teruskanlah Labu. Moga dipermudahkan segalanya. Moga berjumpa semula, Hariraya hari mulia jangan ahun Depan. Selamat Hariraya Maaf Zahir Batin. :)  #jomraya  #inibaruraya  #bukantangkapmuat  #potluck  #rezekidikongsibersama  #iamsuperstar  #hariraya  #patutlah  #rayagangbiru  #meletop

Sis nak bagi tau ni. Sekotak Dolly V Mask ni ada 5 keping tau. Boleh guna untuk 5 malam.
.
Setiap malam korang pakai 6-8 jam kalau nak kesan yang maksima! Lepas tu boleh simpan elok-elok. Nanti boleh pakai lagi sampai hilang rasa sejuk-sejuk mask tu 😁
.
.
wsap ❤ 01164405940
wsap ❤ 01164405940
.
.
#trustedsellermalaysia #sellermalaysia #dollyvshapemurah #foodtheraphymask #foodtheraphymaskmurah #footmask #footmaskmurah #footmaskmalaysia #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmuka #produkkecantikanwanita #produkkecantikanlelaki #comboset #combosetmurah #bazarpaknil #bazarrakyat #bazarmalaysiaonline #bazarmalaysia #bazarmurah #bazarig #meletop #ceterahatidiya #setelahterlafaznyaakad #bukancintaaku #jodohjodohannisa

Sis nak bagi tau ni. Sekotak Dolly V Mask ni ada 5 keping tau. Boleh guna untuk 5 malam. . Setiap malam korang pakai 6-8 jam kalau nak kesan yang maksima! Lepas tu boleh simpan elok-elok. Nanti boleh pakai lagi sampai hilang rasa sejuk-sejuk mask tu 😁 . . wsap ❤ 01164405940 wsap ❤ 01164405940 . .  #trustedsellermalaysia  #sellermalaysia  #dollyvshapemurah  #foodtheraphymask  #foodtheraphymaskmurah  #footmask  #footmaskmurah  #footmaskmalaysia  #produkkecantikanmurah  #produkkecantikanmuka  #produkkecantikanwanita  #produkkecantikanlelaki  #comboset  #combosetmurah  #bazarpaknil  #bazarrakyat  #bazarmalaysiaonline  #bazarmalaysia  #bazarmurah  #bazarig  #meletop  #ceterahatidiya  #setelahterlafaznyaakad  #bukancintaaku  #jodohjodohannisa

📢 LAST CALL ‼️
PROMOSI HARI RAYA
.
Jom abadikan kenangan raya anda bersama kami 😊 
Raya setahun sekali je ! bila lagi nak bergambar dengan baju raya & beg raya akak2 yg letops tu 😍
.
😱RM 99 sahaja 😱
.
❗BOOK YOUR SLOT NOW NOW NOW❗
📲 019-2435895 (badrul)
📲 013-3218271 (afini)
.
#photoshootraya #gambarraya #studio #raya2019 #gambarcantik #raya #rayacollection #curicuricinta #30pesanansuara #bukancintaaku #bajurayamalaysia #hariraya #hariraya2019 #harirayaaidilfitri #teamraya #teamrayaklang #motifviral #meletop #meletops

📢 LAST CALL ‼️ PROMOSI HARI RAYA . Jom abadikan kenangan raya anda bersama kami 😊 Raya setahun sekali je ! bila lagi nak bergambar dengan baju raya & beg raya akak2 yg letops tu 😍 . 😱RM 99 sahaja 😱 . ❗BOOK YOUR SLOT NOW NOW NOW❗ 📲 019-2435895 (badrul) 📲 013-3218271 (afini) .  #photoshootraya  #gambarraya  #studio  #raya2019  #gambarcantik  #raya  #rayacollection  #curicuricinta  #30pesanansuara  #bukancintaaku  #bajurayamalaysia  #hariraya  #hariraya2019  #harirayaaidilfitri  #teamraya  #teamrayaklang  #motifviral  #meletop  #meletops

Sis nak bagi tau ni. Sekotak Dolly V Mask ni ada 5 keping tau. Boleh guna untuk 5 malam.
.
Setiap malam korang pakai 6-8 jam kalau nak kesan yang maksima! Lepas tu boleh simpan elok-elok. Nanti boleh pakai lagi sampai hilang rasa sejuk-sejuk mask tu 😁
.
.
wsap ❤ 01164405940
wsap ❤ 01164405940
.
.
#trustedsellermalaysia #sellermalaysia #dollyvshapemurah #foodtheraphymask #foodtheraphymaskmurah #footmask #footmaskmurah #footmaskmalaysia #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmuka #produkkecantikanwanita #produkkecantikanlelaki #comboset #combosetmurah #bazarpaknil #bazarrakyat #bazarmalaysiaonline #bazarmalaysia #bazarmurah #bazarig #meletop #ceterahatidiya #setelahterlafaznyaakad #bukancintaaku #jodohjodohannisa

Sis nak bagi tau ni. Sekotak Dolly V Mask ni ada 5 keping tau. Boleh guna untuk 5 malam. . Setiap malam korang pakai 6-8 jam kalau nak kesan yang maksima! Lepas tu boleh simpan elok-elok. Nanti boleh pakai lagi sampai hilang rasa sejuk-sejuk mask tu 😁 . . wsap ❤ 01164405940 wsap ❤ 01164405940 . .  #trustedsellermalaysia  #sellermalaysia  #dollyvshapemurah  #foodtheraphymask  #foodtheraphymaskmurah  #footmask  #footmaskmurah  #footmaskmalaysia  #produkkecantikanmurah  #produkkecantikanmuka  #produkkecantikanwanita  #produkkecantikanlelaki  #comboset  #combosetmurah  #bazarpaknil  #bazarrakyat  #bazarmalaysiaonline  #bazarmalaysia  #bazarmurah  #bazarig  #meletop  #ceterahatidiya  #setelahterlafaznyaakad  #bukancintaaku  #jodohjodohannisa

PROMO😍  C A L E E D A . S U I T ❣️MATERIAL COMO CREPE SUPER SELESA
Material yg selesa sesuai dgn cuaca kt Malaysia 🇲🇾 . Confirm best dan sejuk dipakai, como crepe high quality yg pling lembut dan tidak jrg ❣️BF DAN WUDHU FRIENDLY
💞SAIZ S HGGA 3XL ❣️DIHIASI PEARL BEAD DILENGAN

whtsapp 017-4008659
RM115sm/rm120ss
3xl add rm10

#kurungmoden#kurungmurah#minikurung#kurungpahang#resepiyatiekitchen#bazarpaknil#raya2018#sentiasabersyukur#instaseleb#ajimaura#suriamalaysia#kurungcotton#minikurungmurah#kurungsongket#busanamuslimah#bajusedondon#terlajaklaris#meletop#raya2019#bajukurungcikgu#koleksibajuraya2019#ctfairuzcollections#suriamalaysia#terapiinstagram#blousemurah#sayajualbaju#koleksibajuraya2018#kebarung#kebaya#abaya#jubahseluar

PROMO😍 C A L E E D A . S U I T ❣️MATERIAL COMO CREPE SUPER SELESA Material yg selesa sesuai dgn cuaca kt Malaysia 🇲🇾 . Confirm best dan sejuk dipakai, como crepe high quality yg pling lembut dan tidak jrg ❣️BF DAN WUDHU FRIENDLY 💞SAIZ S HGGA 3XL ❣️DIHIASI PEARL BEAD DILENGAN whtsapp 017-4008659 RM115sm/rm120ss 3xl add rm10  #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #raya2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #suriamalaysia #kurungcotton #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #bajusedondon #terlajaklaris #meletop #raya2019 #bajukurungcikgu #koleksibajuraya2019 #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #koleksibajuraya2018 #kebarung #kebaya #abaya #jubahseluar

3hari pakai panjang beb!!! Padu lecok by @lecok_bella ni!!! Korg bila lagi nk try? .
JOM PM HARGA PROMOSI LECOK!!
.
Pm bella @lecok_bella @lecokhq atau
.
📲Whatsapp
+60135744780
+60135744780
+60135744780
.
Click link ni ya awk
.
www.wasap.my/60135744780/Pmlecok
.
If tak boleh tekan, tinggalkan no hp.. nanti bella wassap.. muahhhxxx!#ubatkuat #iambabybella #jomlecok #panjanglebar #mantaptegang #mantapteganganjal #ubatsaraf #bellaletops #lecokbasah #ubatpanjangzakar #bellasinglemomletops #followme #suamisteri #meletop  #model #sayajandabukandara #viral #sajat #malaysia #janda #panjang #panjangzakar #ubatkuatlelaki #besar #power #mantapsedap

3hari pakai panjang beb!!! Padu lecok by @lecok_bella ni!!! Korg bila lagi nk try? . JOM PM HARGA PROMOSI LECOK!! . Pm bella @lecok_bella @lecokhq atau . 📲Whatsapp +60135744780 +60135744780 +60135744780 . Click link ni ya awk . www.wasap.my/60135744780/Pmlecok . If tak boleh tekan, tinggalkan no hp.. nanti bella wassap.. muahhhxxx! #ubatkuat  #iambabybella  #jomlecok  #panjanglebar  #mantaptegang  #mantapteganganjal  #ubatsaraf  #bellaletops  #lecokbasah  #ubatpanjangzakar  #bellasinglemomletops  #followme  #suamisteri  #meletop  #model  #sayajandabukandara  #viral  #sajat  #malaysia  #janda  #panjang  #panjangzakar  #ubatkuatlelaki  #besar  #power  #mantapsedap

.
♥️Long Sleeve & Long Pants Pyjamas
. 
Price : Rm69 Free Postage 🎉
. 
Size : S to L
.
Material : Cotton
. 
Pre order up to 7 days pejam celik pejam celik da sampaiiii 🌸

#pyjamas #pyjamasmurah #bajutidurmurah #highqualitypyjamas #shortsleevepyjamas #pyjamasmalaysia #bajutidurmalaysia #silkpyjamas #silkpyjamasmurah #sleepingwear #encikimamekspress #Nur2 #meletop #malaysia #aidilfasha  #arifringsbell #curicuricinta #cariakudisyurga #jodohjodohanissa #longsleevepyjamas #shortsleevepyjama #shortsleevesleeve #30pesanansuara

. ♥️Long Sleeve & Long Pants Pyjamas . Price : Rm69 Free Postage 🎉 . Size : S to L . Material : Cotton . Pre order up to 7 days pejam celik pejam celik da sampaiiii 🌸  #pyjamas  #pyjamasmurah  #bajutidurmurah  #highqualitypyjamas  #shortsleevepyjamas  #pyjamasmalaysia  #bajutidurmalaysia  #silkpyjamas  #silkpyjamasmurah  #sleepingwear  #encikimamekspress  #Nur2  #meletop  #malaysia  #aidilfasha  #arifringsbell  #curicuricinta  #cariakudisyurga  #jodohjodohanissa  #longsleevepyjamas  #shortsleevepyjama  #shortsleevesleeve  #30pesanansuara

💞KEBAYA AZKAYRA 2.0💞
.
🌸 Material : 
Baju & Kain : SB Line 
Potongan : Kebaya Moden Loose
.
🌸 Ciri² Kebaya Azkayra :
- Bahagian depan jubah mempunyai zip 11inci, memudahkan ibu² yang menyusukan anak.
- Tangan lepas untuk memudahkan berwuduk
.
🌸 Ciri² Material :
- Tak melekap di badan
- Mudah di gosok
- Selesa dipakai seharian
- Tidak mudah renyuk
.
📮HARGA :
RM85 (SM) , RM93 (SS)
📮 COMBO 2PCS :
RM160 (SM) , RM176 (SS)
📮 BORONG 6PCS :
RM77 (SM) , RM85 (SS)
.
📢📢Whatsapp For order +60166461393
📢📢Whatsapp For order +60166461393
📢📢Whatsapp For order +60166461393
.

#bajukurungcantik #bajukurung #cardigan #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardigancantik #jubah #jubahmuslimah #jubahcorak #jubahmurah #jubahcantik #sisjual #murah #bajucantik #paknil #bazaarpaknil #blouse #bajukurung #blouselabuh #blousemurah #blousecantik #songket #peplum #mirafilzah #neelofa #meletop #bajukurungmurah #bajucantik#murah#sale#kurta#kurtamurah#bajumelayu

💞KEBAYA AZKAYRA 2.0💞 . 🌸 Material : Baju & Kain : SB Line Potongan : Kebaya Moden Loose . 🌸 Ciri² Kebaya Azkayra : - Bahagian depan jubah mempunyai zip 11inci, memudahkan ibu² yang menyusukan anak. - Tangan lepas untuk memudahkan berwuduk . 🌸 Ciri² Material : - Tak melekap di badan - Mudah di gosok - Selesa dipakai seharian - Tidak mudah renyuk . 📮HARGA : RM85 (SM) , RM93 (SS) 📮 COMBO 2PCS : RM160 (SM) , RM176 (SS) 📮 BORONG 6PCS : RM77 (SM) , RM85 (SS) . 📢📢Whatsapp For order +60166461393 📢📢Whatsapp For order +60166461393 📢📢Whatsapp For order +60166461393 .  #bajukurungcantik  #bajukurung  #cardigan  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardigancantik  #jubah  #jubahmuslimah  #jubahcorak  #jubahmurah  #jubahcantik  #sisjual  #murah  #bajucantik  #paknil  #bazaarpaknil  #blouse  #bajukurung  #blouselabuh  #blousemurah  #blousecantik  #songket  #peplum  #mirafilzah  #neelofa  #meletop  #bajukurungmurah  #bajucantik #murah #sale #kurta #kurtamurah #bajumelayu

💞KEBAYA AZKAYRA 2.0💞
.
🌸 Material : 
Baju & Kain : SB Line 
Potongan : Kebaya Moden Loose
.
🌸 Ciri² Kebaya Azkayra :
- Bahagian depan jubah mempunyai zip 11inci, memudahkan ibu² yang menyusukan anak.
- Tangan lepas untuk memudahkan berwuduk
.
🌸 Ciri² Material :
- Tak melekap di badan
- Mudah di gosok
- Selesa dipakai seharian
- Tidak mudah renyuk
.
📮HARGA :
RM85 (SM) , RM93 (SS)
📮 COMBO 2PCS :
RM160 (SM) , RM176 (SS)
📮 BORONG 6PCS :
RM77 (SM) , RM85 (SS)
.
📢📢Whatsapp For order +60166461393
📢📢Whatsapp For order +60166461393
📢📢Whatsapp For order +60166461393
.

#bajukurungcantik #bajukurung #cardigan #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardigancantik #jubah #jubahmuslimah #jubahcorak #jubahmurah #jubahcantik #sisjual #murah #bajucantik #paknil #bazaarpaknil #blouse #bajukurung #blouselabuh #blousemurah #blousecantik #songket #peplum #mirafilzah #neelofa #meletop #bajukurungmurah #bajucantik#murah#sale#kurta#kurtamurah#bajumelayu

💞KEBAYA AZKAYRA 2.0💞 . 🌸 Material : Baju & Kain : SB Line Potongan : Kebaya Moden Loose . 🌸 Ciri² Kebaya Azkayra : - Bahagian depan jubah mempunyai zip 11inci, memudahkan ibu² yang menyusukan anak. - Tangan lepas untuk memudahkan berwuduk . 🌸 Ciri² Material : - Tak melekap di badan - Mudah di gosok - Selesa dipakai seharian - Tidak mudah renyuk . 📮HARGA : RM85 (SM) , RM93 (SS) 📮 COMBO 2PCS : RM160 (SM) , RM176 (SS) 📮 BORONG 6PCS : RM77 (SM) , RM85 (SS) . 📢📢Whatsapp For order +60166461393 📢📢Whatsapp For order +60166461393 📢📢Whatsapp For order +60166461393 .  #bajukurungcantik  #bajukurung  #cardigan  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardigancantik  #jubah  #jubahmuslimah  #jubahcorak  #jubahmurah  #jubahcantik  #sisjual  #murah  #bajucantik  #paknil  #bazaarpaknil  #blouse  #bajukurung  #blouselabuh  #blousemurah  #blousecantik  #songket  #peplum  #mirafilzah  #neelofa  #meletop  #bajukurungmurah  #bajucantik #murah #sale #kurta #kurtamurah #bajumelayu

💞KEBAYA AZKAYRA 2.0💞
.
🌸 Material : 
Baju & Kain : SB Line 
Potongan : Kebaya Moden Loose
.
🌸 Ciri² Kebaya Azkayra :
- Bahagian depan jubah mempunyai zip 11inci, memudahkan ibu² yang menyusukan anak.
- Tangan lepas untuk memudahkan berwuduk
.
🌸 Ciri² Material :
- Tak melekap di badan
- Mudah di gosok
- Selesa dipakai seharian
- Tidak mudah renyuk
.
📮HARGA :
RM85 (SM) , RM93 (SS)
📮 COMBO 2PCS :
RM160 (SM) , RM176 (SS)
📮 BORONG 6PCS :
RM77 (SM) , RM85 (SS)
.
📢📢Whatsapp For order +60166461393
📢📢Whatsapp For order +60166461393
📢📢Whatsapp For order +60166461393
.

#bajukurungcantik #bajukurung #cardigan #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardigancantik #jubah #jubahmuslimah #jubahcorak #jubahmurah #jubahcantik #sisjual #murah #bajucantik #paknil #bazaarpaknil #blouse #bajukurung #blouselabuh #blousemurah #blousecantik #songket #peplum #mirafilzah #neelofa #meletop #bajukurungmurah #bajucantik#murah#sale#kurta#kurtamurah#bajumelayu

💞KEBAYA AZKAYRA 2.0💞 . 🌸 Material : Baju & Kain : SB Line Potongan : Kebaya Moden Loose . 🌸 Ciri² Kebaya Azkayra : - Bahagian depan jubah mempunyai zip 11inci, memudahkan ibu² yang menyusukan anak. - Tangan lepas untuk memudahkan berwuduk . 🌸 Ciri² Material : - Tak melekap di badan - Mudah di gosok - Selesa dipakai seharian - Tidak mudah renyuk . 📮HARGA : RM85 (SM) , RM93 (SS) 📮 COMBO 2PCS : RM160 (SM) , RM176 (SS) 📮 BORONG 6PCS : RM77 (SM) , RM85 (SS) . 📢📢Whatsapp For order +60166461393 📢📢Whatsapp For order +60166461393 📢📢Whatsapp For order +60166461393 .  #bajukurungcantik  #bajukurung  #cardigan  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardigancantik  #jubah  #jubahmuslimah  #jubahcorak  #jubahmurah  #jubahcantik  #sisjual  #murah  #bajucantik  #paknil  #bazaarpaknil  #blouse  #bajukurung  #blouselabuh  #blousemurah  #blousecantik  #songket  #peplum  #mirafilzah  #neelofa  #meletop  #bajukurungmurah  #bajucantik #murah #sale #kurta #kurtamurah #bajumelayu

💞KEBAYA AZKAYRA 2.0💞
.
🌸 Material : 
Baju & Kain : SB Line 
Potongan : Kebaya Moden Loose
.
🌸 Ciri² Kebaya Azkayra :
- Bahagian depan jubah mempunyai zip 11inci, memudahkan ibu² yang menyusukan anak.
- Tangan lepas untuk memudahkan berwuduk
.
🌸 Ciri² Material :
- Tak melekap di badan
- Mudah di gosok
- Selesa dipakai seharian
- Tidak mudah renyuk
.
📮HARGA :
RM85 (SM) , RM93 (SS)
📮 COMBO 2PCS :
RM160 (SM) , RM176 (SS)
📮 BORONG 6PCS :
RM77 (SM) , RM85 (SS)
.
📢📢Whatsapp For order +60166461393
📢📢Whatsapp For order +60166461393
📢📢Whatsapp For order +60166461393
.

#bajukurungcantik #bajukurung #cardigan #cardiganmurah #cardiganlabuh #cardigancantik #jubah #jubahmuslimah #jubahcorak #jubahmurah #jubahcantik #sisjual #murah #bajucantik #paknil #bazaarpaknil #blouse #bajukurung #blouselabuh #blousemurah #blousecantik #songket #peplum #mirafilzah #neelofa #meletop #bajukurungmurah #bajucantik#murah#sale#kurta#kurtamurah#bajumelayu

💞KEBAYA AZKAYRA 2.0💞 . 🌸 Material : Baju & Kain : SB Line Potongan : Kebaya Moden Loose . 🌸 Ciri² Kebaya Azkayra : - Bahagian depan jubah mempunyai zip 11inci, memudahkan ibu² yang menyusukan anak. - Tangan lepas untuk memudahkan berwuduk . 🌸 Ciri² Material : - Tak melekap di badan - Mudah di gosok - Selesa dipakai seharian - Tidak mudah renyuk . 📮HARGA : RM85 (SM) , RM93 (SS) 📮 COMBO 2PCS : RM160 (SM) , RM176 (SS) 📮 BORONG 6PCS : RM77 (SM) , RM85 (SS) . 📢📢Whatsapp For order +60166461393 📢📢Whatsapp For order +60166461393 📢📢Whatsapp For order +60166461393 .  #bajukurungcantik  #bajukurung  #cardigan  #cardiganmurah  #cardiganlabuh  #cardigancantik  #jubah  #jubahmuslimah  #jubahcorak  #jubahmurah  #jubahcantik  #sisjual  #murah  #bajucantik  #paknil  #bazaarpaknil  #blouse  #bajukurung  #blouselabuh  #blousemurah  #blousecantik  #songket  #peplum  #mirafilzah  #neelofa  #meletop  #bajukurungmurah  #bajucantik #murah #sale #kurta #kurtamurah #bajumelayu

©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram™ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.