#MediaHiburan

posts and images

-  FUNGSI B SKINCARE :
🌼 Menghilangkan jeragat, jerawat & parut
🌼 Mencerahkan kulit
🌼 Mengecilkan pori2
🌼 Melicin dan menegangkan kulit
🌼 Anti-aging
🌼 Mengurangkan minyak pada kulit
🌼 Melembapkan kulit
🌼 Merawat tona kulit tidak sekata
🌼 Sesuai utk kulit sensitif, kering dan berminyak

RM69 sahaja!! Ada free gift tauuu!

- FUNGSI B SKINCARE : 🌼 Menghilangkan jeragat, jerawat & parut 🌼 Mencerahkan kulit 🌼 Mengecilkan pori2 🌼 Melicin dan menegangkan kulit 🌼 Anti-aging 🌼 Mengurangkan minyak pada kulit 🌼 Melembapkan kulit 🌼 Merawat tona kulit tidak sekata 🌼 Sesuai utk kulit sensitif, kering dan berminyak RM69 sahaja!! Ada free gift tauuu!

Sapa ada WHITEHEAD? PARUT? JERAWAT? BLACKHEAD ?JERAWAT PASIR ?

Masalah2 atas ni tak best tau nt kalau makeup muka nampak tak flawless. Nampak bijik2 kat muka eeeee malunya😰😰 InsyaAllah lepas pakai #facialscrubBGM muka jadi licin 😬

#dramasangat
#instaseleb
#jannanick
#neelofa
#sitiaafiyah
#sitiaafiyahkhalid
#fattzura
#kitaok
#megadrama
#ctdk
#meloditv3
#makeuplover
#maluapabossku
#syafiqkyle
#lelakikirimantuhan
#cintatiadaganti
#MediaHiburan
#MHnews
#hip
#bh
#bajuraya2019
#remyishak
#fattahamin
#ustazhamadi

Sapa ada WHITEHEAD? PARUT? JERAWAT? BLACKHEAD ?JERAWAT PASIR ? Masalah2 atas ni tak best tau nt kalau makeup muka nampak tak flawless. Nampak bijik2 kat muka eeeee malunya😰😰 InsyaAllah lepas pakai  #facialscrubBGM muka jadi licin 😬  #dramasangat  #instaseleb  #jannanick  #neelofa  #sitiaafiyah  #sitiaafiyahkhalid  #fattzura  #kitaok  #megadrama  #ctdk  #meloditv3  #makeuplover  #maluapabossku  #syafiqkyle  #lelakikirimantuhan  #cintatiadaganti  #MediaHiburan  #MHnews  #hip  #bh  #bajuraya2019  #remyishak  #fattahamin  #ustazhamadi

- Wowwww😍😍😍 muka dah flawlesssss weh.
Hasil bersabar pakai #bskincare #facialtonerBGM #facialscrubBGM #magiccreamBGM
.
Siapa yang ada masalah mcmni? Jangan rasa rendah diri tau nak berdepan dengan orang ramai sbb bihan boleh tlg uols..Sempat lagi kalau nak raya utk dpt kulit flawlesssss camni tapi kena maintain & bersabar..
.
#dramasangat
#instaseleb
#jannanick
#neelofa
#sitiaafiyah
#sitiaafiyahkhalid
#fattzura
#kitaok
#megadrama
#ctdk
#meloditv3
#makeuplover
#maluapabossku
#syafiqkyle
#lelakikirimantuhan
#cintatiadaganti
#MediaHiburan
#MHnews
#hip
#bh
#bajuraya2019
#remyishak
#fattahamin
#ustazhamadi

- Wowwww😍😍😍 muka dah flawlesssss weh. Hasil bersabar pakai  #bskincare  #facialtonerBGM  #facialscrubBGM  #magiccreamBGM . Siapa yang ada masalah mcmni? Jangan rasa rendah diri tau nak berdepan dengan orang ramai sbb bihan boleh tlg uols..Sempat lagi kalau nak raya utk dpt kulit flawlesssss camni tapi kena maintain & bersabar.. .  #dramasangat  #instaseleb  #jannanick  #neelofa  #sitiaafiyah  #sitiaafiyahkhalid  #fattzura  #kitaok  #megadrama  #ctdk  #meloditv3  #makeuplover  #maluapabossku  #syafiqkyle  #lelakikirimantuhan  #cintatiadaganti  #MediaHiburan  #MHnews  #hip  #bh  #bajuraya2019  #remyishak  #fattahamin  #ustazhamadi

Dengar2 saiz S dah SOLD color Pastel Green.. saiz M hingga XXL masih availableπŸ’•
.
.
Jadi kalau taknak terlepas color soft yg sejuk mata memandang ni kena grab laju2.. mana tahu ada majlis kenduri lepas ni boleh pakai sedondon bridesmaid baru la meriah πŸŽ‰
.
.
Limited Stok Iris Kurung ready stok RM79 jerrr!! klik je link di bio utk order SEKARANG 🌹🌹atau wasap kaksue 013-9326963 πŸ˜šπŸ’‹
.
.
.

#kurungcantik #kurungmodern  #inikanraya #kualalumpur #kl #sayajual #bajuraya2019 #bajurayamurah #bajukurungbawahrm100 #bajukurungraya #bajukurungterkini #bajumurah #kelantan #pahang #terengganu #kedah #kl #penmerahdotcom #lawarniagent #meletop #majalahnona #MediaHiburan #majalahwanita #murah #rayacollection #ramadhan #bridesmaids #rayapuasa #bawalovers #tudungbawalmurah

Dengar2 saiz S dah SOLD color Pastel Green.. saiz M hingga XXL masih availableπŸ’• . . Jadi kalau taknak terlepas color soft yg sejuk mata memandang ni kena grab laju2.. mana tahu ada majlis kenduri lepas ni boleh pakai sedondon bridesmaid baru la meriah πŸŽ‰ . . Limited Stok Iris Kurung ready stok RM79 jerrr!! klik je link di bio utk order SEKARANG 🌹🌹atau wasap kaksue 013-9326963 πŸ˜šπŸ’‹ . . .  #kurungcantik  #kurungmodern  #inikanraya  #kualalumpur  #kl  #sayajual  #bajuraya2019  #bajurayamurah  #bajukurungbawahrm100  #bajukurungraya  #bajukurungterkini  #bajumurah  #kelantan  #pahang  #terengganu  #kedah  #kl  #penmerahdotcom  #lawarniagent  #meletop  #majalahnona  #MediaHiburan  #majalahwanita  #murah  #rayacollection  #ramadhan  #bridesmaids  #rayapuasa  #bawalovers  #tudungbawalmurah

Produk bihan guna utk makeup niπŸ‘‡πŸΌ
Base makeup : MOISTURIZER BGM
Foundation : BGM KOD FAIR
Loose powder BGM
concealer BGM
glowing spray BGM
eyeliner BGM
susuk moden/highlight BGM
Set kening tanpa cukur bybihan
. 
#dramasangat
#instaseleb
#jannanick
#neelofa
#sitiaafiyah
#sitiaafiyahkhalid
#fattzura
#kitaok
#megadrama
#ctdk
#meloditv3
#makeuplover
#maluapabossku
#syafiqkyle
#lelakikirimantuhan
#cintatiadaganti
#MediaHiburan
#MHnews
#hip
#bh
#bajuraya2019
#remyishak
#fattahamin
#ustazhamadi

Produk bihan guna utk makeup niπŸ‘‡πŸΌ Base makeup : MOISTURIZER BGM Foundation : BGM KOD FAIR Loose powder BGM concealer BGM glowing spray BGM eyeliner BGM susuk moden/highlight BGM Set kening tanpa cukur bybihan .  #dramasangat  #instaseleb  #jannanick  #neelofa  #sitiaafiyah  #sitiaafiyahkhalid  #fattzura  #kitaok  #megadrama  #ctdk  #meloditv3  #makeuplover  #maluapabossku  #syafiqkyle  #lelakikirimantuhan  #cintatiadaganti  #MediaHiburan  #MHnews  #hip  #bh  #bajuraya2019  #remyishak  #fattahamin  #ustazhamadi

- STRESS TIAP KALI MUNCUL JERAWAT?
.
Dengan Magic Cream dari BGM, kini tak perlu risau lagi!
.
βœ… Selamat & tiada kandungan merkuri
βœ… Mampu kecutkan jerawat dengan cepat
βœ… Menghilangkan & memudarkan jeragat degil
βœ… Menghapuskan ruam & jerawat halus pada muka
.
Menarikkkk kan! Bukan saja SELAMAT untuk kulit, malah mampu merawat serta mencantikkan kulit dengan pantas & berkesan. 😊
.
Hanya RM35 semua masalah kulit boleh diatasi. Best kannnn.
.
#dramasangat
#instaseleb
#jannanick
#neelofa
#sitiaafiyah
#sitiaafiyahkhalid
#fattzura
#kitaok
#megadrama
#ctdk
#meloditv3
#makeuplover
#maluapabossku
#syafiqkyle
#lelakikirimantuhan
#cintatiadaganti
#MediaHiburan
#MHnews
#hip
#bh
#bajuraya2019
#remyishak
#fattahamin
#ustazhamadi

- STRESS TIAP KALI MUNCUL JERAWAT? . Dengan Magic Cream dari BGM, kini tak perlu risau lagi! . βœ… Selamat & tiada kandungan merkuri βœ… Mampu kecutkan jerawat dengan cepat βœ… Menghilangkan & memudarkan jeragat degil βœ… Menghapuskan ruam & jerawat halus pada muka . Menarikkkk kan! Bukan saja SELAMAT untuk kulit, malah mampu merawat serta mencantikkan kulit dengan pantas & berkesan. 😊 . Hanya RM35 semua masalah kulit boleh diatasi. Best kannnn. .  #dramasangat  #instaseleb  #jannanick  #neelofa  #sitiaafiyah  #sitiaafiyahkhalid  #fattzura  #kitaok  #megadrama  #ctdk  #meloditv3  #makeuplover  #maluapabossku  #syafiqkyle  #lelakikirimantuhan  #cintatiadaganti  #MediaHiburan  #MHnews  #hip  #bh  #bajuraya2019  #remyishak  #fattahamin  #ustazhamadi

😍😍😍
.
.
.
.
.
Meh nak share tentang kelebihan #makeupremoverBGM 
SEMESTINYA LAIN DARI YANG LAIN. 
99.99% muka akan bersihhhhh selepas pakai. βœ… 30 saat kulit bersih
βœ…takperlu tambah air
βœ… based oil tapi selepas basuh tak rasa melekit
βœ…hanya guna 2-3 pump utk cuci 1 muka xperlu banyak

#makeupremoverBGM πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
βœ”οΈ Menyingkirkan sisa kosmetik/alat solek yang telah digunakan
βœ”οΈ Membersihkan kotoran/habuk yang melekat pada permukaan kulit muka
βœ”οΈ Membersihkan pori-pori dengan lebih efficient agar tidak tersumbat
βœ”οΈ Mengurangkan risiko pembentukan jerawat, blackhead atau whitehead
βœ”οΈ Menyingkirkan sel-sel kulit mati. Ini secara tidak langsung merangsang proses pembentukan sel-sel baru
βœ”οΈ Membantu kulit untuk bernafas dengan lebih baik kerana pori-pori tidak tersumbat.
.
#dramasangat
#instaseleb
#jannanick
#neelofa
#sitiaafiyah
#sitiaafiyahkhalid
#fattzura
#kitaok
#megadrama
#ctdk
#meloditv3
#makeuplover
#maluapabossku
#syafiqkyle
#lelakikirimantuhan
#cintatiadaganti
#MediaHiburan
#MHnews
#hip
#bh
#bajuraya2019
#remyishak
#fattahamin
#ustazhamadi

😍😍😍 . . . . . Meh nak share tentang kelebihan  #makeupremoverBGM SEMESTINYA LAIN DARI YANG LAIN. 99.99% muka akan bersihhhhh selepas pakai. βœ… 30 saat kulit bersih βœ…takperlu tambah air βœ… based oil tapi selepas basuh tak rasa melekit βœ…hanya guna 2-3 pump utk cuci 1 muka xperlu banyak  #makeupremoverBGM πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ βœ”οΈ Menyingkirkan sisa kosmetik/alat solek yang telah digunakan βœ”οΈ Membersihkan kotoran/habuk yang melekat pada permukaan kulit muka βœ”οΈ Membersihkan pori-pori dengan lebih efficient agar tidak tersumbat βœ”οΈ Mengurangkan risiko pembentukan jerawat, blackhead atau whitehead βœ”οΈ Menyingkirkan sel-sel kulit mati. Ini secara tidak langsung merangsang proses pembentukan sel-sel baru βœ”οΈ Membantu kulit untuk bernafas dengan lebih baik kerana pori-pori tidak tersumbat. .  #dramasangat  #instaseleb  #jannanick  #neelofa  #sitiaafiyah  #sitiaafiyahkhalid  #fattzura  #kitaok  #megadrama  #ctdk  #meloditv3  #makeuplover  #maluapabossku  #syafiqkyle  #lelakikirimantuhan  #cintatiadaganti  #MediaHiburan  #MHnews  #hip  #bh  #bajuraya2019  #remyishak  #fattahamin  #ustazhamadi

Semua size masih available utk si cantik Iris Kurung color Light Pink ni 😍😍😍 kalau berkenan cepat2 pinang sbb stok memang laku kerasss
.
.
Limited Stok Iris Kurung ready stok RM79 je!! klik je link di bio utk order 🌹🌹atau wasap kaksue 013-9326963 πŸ˜šπŸ’‹
.
.
.

#kurungcantik #kurungmodern  #inikanraya #kualalumpur #kl #sayajual #bajuraya2019 #bajurayamurah #bajukurungbawahrm100 #bajukurungraya #bajukurungterkini #bajumurah #kelantan #pahang #terengganu #kedah #kl #penmerahdotcom #lawarniagent #meletop #majalahnona #MediaHiburan #majalahwanita #murah #rayacollection #ramadhan #bridesmaids #rayapuasa #bawalovers #tudungbawalmurah

Semua size masih available utk si cantik Iris Kurung color Light Pink ni 😍😍😍 kalau berkenan cepat2 pinang sbb stok memang laku kerasss . . Limited Stok Iris Kurung ready stok RM79 je!! klik je link di bio utk order 🌹🌹atau wasap kaksue 013-9326963 πŸ˜šπŸ’‹ . . .  #kurungcantik  #kurungmodern  #inikanraya  #kualalumpur  #kl  #sayajual  #bajuraya2019  #bajurayamurah  #bajukurungbawahrm100  #bajukurungraya  #bajukurungterkini  #bajumurah  #kelantan  #pahang  #terengganu  #kedah  #kl  #penmerahdotcom  #lawarniagent  #meletop  #majalahnona  #MediaHiburan  #majalahwanita  #murah  #rayacollection  #ramadhan  #bridesmaids  #rayapuasa  #bawalovers  #tudungbawalmurah

Memang banyak info kalau kita bercakap mengenai kesihatan dengan doktor pakar. So, jangan lupa untuk tonton TANYA DOKTOR; IMELDA selama 1JAM, setiap KHAMIS, 9.00 MALAM, bermula 4 JULAI depan di ASTRO PRIMA (105) dan PRIMA HD (121). #MHnews #MediaHiburan

Memang banyak info kalau kita bercakap mengenai kesihatan dengan doktor pakar. So, jangan lupa untuk tonton TANYA DOKTOR; IMELDA selama 1JAM, setiap KHAMIS, 9.00 MALAM, bermula 4 JULAI depan di ASTRO PRIMA (105) dan PRIMA HD (121).  #MHnews  #MediaHiburan

Β©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.