#MediaHiburan

posts and images

helllow biuti plas.....kamu tuh emang paling bisa bikin happy  dech  nyulap  44 jadi 24 taooon.....πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ€—πŸ˜‚ #aboveforty #fortysomethingfabulous#mediahiburan#berasacantiksendiri#blessedfortyfour

helllow biuti plas.....kamu tuh emang paling bisa bikin happy dech nyulap 44 jadi 24 taooon.....πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ€—πŸ˜‚  #aboveforty  #fortysomethingfabulous #mediahiburan #berasacantiksendiri #blessedfortyfour

Gemuk is not awesome! Jangan tipu diri sendiri... Bukan nak beza- bezakan size atau personality individu, tapi jujur saya cakap mempunyai masalah berat badan yang tidak normal mengikut BMI, anda kemungkinan akan mendapat pelbagai cabaran seperti sakit kaki, sakit lutut dan side effect masalah penyakit2 kronik.
.
share dengan kawan-kawan dan keluarga anda sekali. Jom ubah tabiat pemakanan anda kepada yang lebih baik dan berkualiti.πŸ’ͺπŸ”₯
.
Berminat nak belajar cara pemakanan sihat dan memiliki berat badan ideal secara personal online Coaching untuk Intake July, tekan link bio ig untuk free info program diatas πŸ‘†

Coach Adib Mustafa
πŸ“² +6013 642 1727

#GetIdealBodyOnline #teamAdibMustafa #tipsdiet #tipskurus #jomkurus #jjcm #kurusbadan #kurussihat #majalahwanita #majalahrasa #majalahjelita #majalahpama #bajuxxl #raya #ramadhan #tipssihat #majalahnona #kurusonline #nealofarhijab #biskutraya #kurussebelumkahwin #siakapkelifan  #maskulin #mediahiburan #keluargamag #langkawi #bajuraya #setulusikhlas #azambaru #tahunbaru

Gemuk is not awesome! Jangan tipu diri sendiri... Bukan nak beza- bezakan size atau personality individu, tapi jujur saya cakap mempunyai masalah berat badan yang tidak normal mengikut BMI, anda kemungkinan akan mendapat pelbagai cabaran seperti sakit kaki, sakit lutut dan side effect masalah penyakit2 kronik. . share dengan kawan-kawan dan keluarga anda sekali. Jom ubah tabiat pemakanan anda kepada yang lebih baik dan berkualiti.πŸ’ͺπŸ”₯ . Berminat nak belajar cara pemakanan sihat dan memiliki berat badan ideal secara personal online Coaching untuk Intake July, tekan link bio ig untuk free info program diatas πŸ‘† Coach Adib Mustafa πŸ“² +6013 642 1727  #GetIdealBodyOnline  #teamAdibMustafa  #tipsdiet  #tipskurus  #jomkurus  #jjcm  #kurusbadan  #kurussihat  #majalahwanita  #majalahrasa  #majalahjelita  #majalahpama  #bajuxxl  #raya  #ramadhan  #tipssihat  #majalahnona  #kurusonline  #nealofarhijab  #biskutraya  #kurussebelumkahwin  #siakapkelifan  #maskulin  #mediahiburan  #keluargamag  #langkawi  #bajuraya  #setulusikhlas  #azambaru  #tahunbaru

Bebaskan diri daripada mitos berat naik sebab kahwin! Kahwin dan naik berat ada perkara yang berbeza. Berat badan naik selepas ke sebelum ke adalah silap sendiri sebab tak jaga permakanan dari awal.
.
Tag pasangan dan keluarga anda sekali..πŸ˜‰
.
Nak turun Berat Badan dengan Ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach, ILMU dan TEAM SUPPORT yang berpengalaman.
.
Berminat nak join atau nak tahu lebih detail berkenaan dengan program? Whatsapp +6013 642 1727 atau lagi cepat terus tekan link wasap di bio IG saya kat atasπŸ‘† πŸ˜„πŸ˜„
β–ͺ
#GetIdealBodyOnline #teamAdibMustafa #tipsdiet #tipskurus #jomkurus #jjcm #kurusbadan #kurussihat #majalahwanita #majalahrasa #majalahjelita #majalahpama #bajuxxl #raya #ramadhan #tipssihat #majalahnona #kurusonline #nealofarhijab #biskutraya #kurussebelumkahwin #siakapkelifan  #maskulin #mediahiburan #keluargamag #langkawi #bajuraya #setulusikhlas #azambaru

Bebaskan diri daripada mitos berat naik sebab kahwin! Kahwin dan naik berat ada perkara yang berbeza. Berat badan naik selepas ke sebelum ke adalah silap sendiri sebab tak jaga permakanan dari awal. . Tag pasangan dan keluarga anda sekali..πŸ˜‰ . Nak turun Berat Badan dengan Ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach, ILMU dan TEAM SUPPORT yang berpengalaman. . Berminat nak join atau nak tahu lebih detail berkenaan dengan program? Whatsapp +6013 642 1727 atau lagi cepat terus tekan link wasap di bio IG saya kat atasπŸ‘† πŸ˜„πŸ˜„ β–ͺ  #GetIdealBodyOnline  #teamAdibMustafa  #tipsdiet  #tipskurus  #jomkurus  #jjcm  #kurusbadan  #kurussihat  #majalahwanita  #majalahrasa  #majalahjelita  #majalahpama  #bajuxxl  #raya  #ramadhan  #tipssihat  #majalahnona  #kurusonline  #nealofarhijab  #biskutraya  #kurussebelumkahwin  #siakapkelifan  #maskulin  #mediahiburan  #keluargamag  #langkawi  #bajuraya  #setulusikhlas  #azambaru

Sweet betul brotherhood @ismailizzani_ & @naimdanielx ni ye. Korang pun ada tak kawan yang sekepala macam ni. Cuba tag sikit?
#MHnews
#MediaHiburan

Sweet betul brotherhood @ismailizzani_ & @naimdanielx ni ye. Korang pun ada tak kawan yang sekepala macam ni. Cuba tag sikit?  #MHnews  #MediaHiburan

Agaknya apalah pengumuman yang @khaibahar94 nak buat ni ye? Bakal menamatkan zaman bujang mungkin? So, kita tunggu jelah ye.
#MHnews
#MediaHiburan
.
.
.
πŸ“Έ: @khaibahar94

Agaknya apalah pengumuman yang @khaibahar94 nak buat ni ye? Bakal menamatkan zaman bujang mungkin? So, kita tunggu jelah ye.  #MHnews  #MediaHiburan . . . πŸ“Έ: @khaibahar94

NAK KEKAL TULANG SIHAT ELAKKAN TERUS MINUM AIR BERKARBONAT ATAU PUN AIR YANG MENGANDUNGI GULA TINGGI.
.
Apa kita laburkan untuk diri kita sekarang dan masa Hadapan, kita yang pilih.. Masih sempat nak berubah. Kesihatan Itu bernilai yang perlu kita jaga. 😊☺️.
.
Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy.
.
Share n tag kawan-kawan anda sekali..
.
Ok sekarang secara RASMINYA saya Open Pendaftaran bagi sesi Julai 2019..Daftar segera! klik link di bio ig @adibmustafa_.Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan, utamakan kesihatan dan menjadi orang berjaya dalam apa jua cabaran yang ditempuhi.πŸ’ͺπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯.
.
Nak turun Berat Badan dengan Ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach, ILMU dan TEAM SUPPORT yang berpengalaman.
.
Berminat nak join atau nak tahu lebih detail berkenaan dengan program? Whatsapp +6013 642 1727 atau lagi cepat terus tekan link wasap di bio IG saya kat atasπŸ‘† πŸ˜„πŸ˜„
β–ͺ
#GetIdealBodyOnline #teamAdibMustafa #tipsdiet #tipskurus #jomkurus #jjcm #kurusbadan #kurussihat #majalahwanita #majalahrasa #majalahjelita #majalahpama #bajuxxl #raya #ramadhan #tipssihat #majalahnona #kurusonline #nealofarhijab #biskutraya #kurussebelumkahwin #siakapkelifan  #maskulin #mediahiburan #keluargamag #langkawi #bajuraya #setulusikhlas #azambaru #tahunbaru

NAK KEKAL TULANG SIHAT ELAKKAN TERUS MINUM AIR BERKARBONAT ATAU PUN AIR YANG MENGANDUNGI GULA TINGGI. . Apa kita laburkan untuk diri kita sekarang dan masa Hadapan, kita yang pilih.. Masih sempat nak berubah. Kesihatan Itu bernilai yang perlu kita jaga. 😊☺️. . Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda sekali.. . Ok sekarang secara RASMINYA saya Open Pendaftaran bagi sesi Julai 2019..Daftar segera! klik link di bio ig @adibmustafa_.Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan, utamakan kesihatan dan menjadi orang berjaya dalam apa jua cabaran yang ditempuhi.πŸ’ͺπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. . Nak turun Berat Badan dengan Ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach, ILMU dan TEAM SUPPORT yang berpengalaman. . Berminat nak join atau nak tahu lebih detail berkenaan dengan program? Whatsapp +6013 642 1727 atau lagi cepat terus tekan link wasap di bio IG saya kat atasπŸ‘† πŸ˜„πŸ˜„ β–ͺ  #GetIdealBodyOnline  #teamAdibMustafa  #tipsdiet  #tipskurus  #jomkurus  #jjcm  #kurusbadan  #kurussihat  #majalahwanita  #majalahrasa  #majalahjelita  #majalahpama  #bajuxxl  #raya  #ramadhan  #tipssihat  #majalahnona  #kurusonline  #nealofarhijab  #biskutraya  #kurussebelumkahwin  #siakapkelifan  #maskulin  #mediahiburan  #keluargamag  #langkawi  #bajuraya  #setulusikhlas  #azambaru  #tahunbaru

Respect betul dengan @lisasurihani .  Makin manis betul bila bertudung ni. Artikel selanjutnya, swipe up di IG stories.
#MHnews
#MediaHiburan

Respect betul dengan @lisasurihani . Makin manis betul bila bertudung ni. Artikel selanjutnya, swipe up di IG stories.  #MHnews  #MediaHiburan

Siapa yang lagi kacak? Kiri ke kanan? Macam sebaya je nampaknya.
#MHnews
#MediaHiburan
.
.
.
πŸ“Έ: @alifsatar

Siapa yang lagi kacak? Kiri ke kanan? Macam sebaya je nampaknya.  #MHnews  #MediaHiburan . . . πŸ“Έ: @alifsatar

Β©Instagimg | Best Instagram online viewer
About - Privacy Policy - Terms of Service - FAQ
This site uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this applicatioin are property of Instagram.