People commented the post

Posts related

My kids, their cousins and I were having so much fun at @iondelemenhotels playground. .
.
Best bila dikelilingi budak2 ni, happy je selalu. ๐Ÿ˜ƒโ˜บ๏ธ .
.
#grandiondelemen #gentinghighlands 
#hotelmalaysia

My kids, their cousins and I were having so much fun at @iondelemenhotels playground. . . Best bila dikelilingi budak2 ni, happy je selalu. ๐Ÿ˜ƒโ˜บ๏ธ . .  #grandiondelemen  #gentinghighlands  #hotelmalaysia

It was a nice cold & windy morning. .
.
As usual, kalau xde scene kejar mengejar bila nk ambik gambar tu mmg x sah! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…
.
.
We r back at home already. But I left my heart there in Genting esp in the hotel we stayed @iondelemenhotels .
.
Planning of going back there again soon. 
In shaa allah. ๐Ÿคฒ๐Ÿ˜‡ #grandiondelemen #gentinghighlands 
#hotelmalaysia

It was a nice cold & windy morning. . . As usual, kalau xde scene kejar mengejar bila nk ambik gambar tu mmg x sah! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜… . . We r back at home already. But I left my heart there in Genting esp in the hotel we stayed @iondelemenhotels . . Planning of going back there again soon. In shaa allah. ๐Ÿคฒ๐Ÿ˜‡  #grandiondelemen  #gentinghighlands  #hotelmalaysia

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ My sweet Aalisa Belle ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ My sweet Aalisa Belle ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

Siapa paling cengeng rasanya dah tau dah kan? ๐Ÿ˜„
.
.
Btw, I nak share tempat tinggal kitaorg kat @iondelemenhotels ni memang best & cantikkk sgt. .
.
My kids and family loves this place. Dari staff, service semua mmg best. 
We would definitely stay here again. โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ
.
.
#grandiondelemen
#gentinghighlands
#hotelmalaysia

Siapa paling cengeng rasanya dah tau dah kan? ๐Ÿ˜„ . . Btw, I nak share tempat tinggal kitaorg kat @iondelemenhotels ni memang best & cantikkk sgt. . . My kids and family loves this place. Dari staff, service semua mmg best. We would definitely stay here again. โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ . .  #grandiondelemen  #gentinghighlands  #hotelmalaysia

Innocent je muka kan? Esp belah kanan tu. Dlm pada muka x bersalah tu ada cerita sebaliknya. 
U can follow their IG account. Itโ€™s no longer private. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‰ @zac_zeke

Innocent je muka kan? Esp belah kanan tu. Dlm pada muka x bersalah tu ada cerita sebaliknya. U can follow their IG account. Itโ€™s no longer private. ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‰ @zac_zeke

Sejak jadi mak2 ni, perasaan takut lain macam sikit. Dulu berani bukan main lg. 
But I always tell myself to face my fear and I hv always been afraid of heights. 
But I did it anyway!! It was a fun experience with the whole fam. .
.
Should try it. Use โ€œIZETTEโ€ promo code to enjoy 20% off on BAR for any penthouse stay. @iondelemenhotels .
.
#grandiondelemen
#gentinghighlands
#hotelmalaysia

Sejak jadi mak2 ni, perasaan takut lain macam sikit. Dulu berani bukan main lg. But I always tell myself to face my fear and I hv always been afraid of heights. But I did it anyway!! It was a fun experience with the whole fam. . . Should try it. Use โ€œIZETTEโ€ promo code to enjoy 20% off on BAR for any penthouse stay. @iondelemenhotels . .  #grandiondelemen  #gentinghighlands  #hotelmalaysia