Posts related

Pruiken worden gekapt, kleding bij elkaar gezocht en de posters zijn naar de drukker voor de productie Augustus Oklahoma. Trouwens wist je dat de kaartverkoop is gestart?

In deze productie spelen de volgende mensen mee: 
Nico Tijsterman, Tonny Jansen, Esther Meijer, Joost Wagenmaker, Amber Kooimans, Manon Custers, Inge van der Heijden, Ans de Meulmeester, Rob Woerden, Vincent de Mol, Natalie Bakker, Jack Bontekoe en Jennifer Terback.

Pruiken worden gekapt, kleding bij elkaar gezocht en de posters zijn naar de drukker voor de productie Augustus Oklahoma. Trouwens wist je dat de kaartverkoop is gestart? In deze productie spelen de volgende mensen mee: Nico Tijsterman, Tonny Jansen, Esther Meijer, Joost Wagenmaker, Amber Kooimans, Manon Custers, Inge van der Heijden, Ans de Meulmeester, Rob Woerden, Vincent de Mol, Natalie Bakker, Jack Bontekoe en Jennifer Terback.

Terwijl iedereen aan de witte wijn en de bitterballen is gaan wij door met de repetities van Agustus Oklahoma. En vanaf 1 augustus kun je je kaarten reserveren via de website.

Terwijl iedereen aan de witte wijn en de bitterballen is gaan wij door met de repetities van Agustus Oklahoma. En vanaf 1 augustus kun je je kaarten reserveren via de website.

Leuke aandacht van de #nieuwemeerbode!

Leuke aandacht van de  #nieuwemeerbode!

We beginnen deze keer wel om 19:30 uur.

We beginnen deze keer wel om 19:30 uur.

Laatste kans. 
Doe GRATIS mee aan de workshop onder leiding van Veronique Schriekx in het KNA gebouw. Ontdek je theater talententen. 
Schrijf je nu in via: secretariaat@toneelgroepmaskerade.nl

Laatste kans. Doe GRATIS mee aan de workshop onder leiding van Veronique Schriekx in het KNA gebouw. Ontdek je theater talententen. Schrijf je nu in via: secretariaat@toneelgroepmaskerade.nl

Maskerade organiseert weer een toneelworkshop! Op zondag 2 juni krijgt de vereniging zelf een workshop, en jij kan daar bij zijn en ook meedoen. Lijkt het je leuk om misschien lid te worden bij Maskerade? Wil je graag een keer een toneelworkshop doen? Kom dan vooral! Het duurt van 14.30 (inloop vanaf 14.00) tot 17.00 uur. Na de workshop sluiten we gezellig af met een borrel, waarbij je ook andere leden van Maskerade kan leren kennen!
Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje of een berichtje via social media. 
Hopelijk tot dan!

Maskerade organiseert weer een toneelworkshop! Op zondag 2 juni krijgt de vereniging zelf een workshop, en jij kan daar bij zijn en ook meedoen. Lijkt het je leuk om misschien lid te worden bij Maskerade? Wil je graag een keer een toneelworkshop doen? Kom dan vooral! Het duurt van 14.30 (inloop vanaf 14.00) tot 17.00 uur. Na de workshop sluiten we gezellig af met een borrel, waarbij je ook andere leden van Maskerade kan leren kennen! Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje of een berichtje via social media. Hopelijk tot dan!