People commented the post

People liked the post

Posts related

Komen โ€˜SAYA NAKโ€™ untuk yg betul2 berminat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan follow @sheehaw_poly .
Yes kali ini Coach nak bantu yg nak turun 3-10kg selepas Ray ni. Kepada yg SERIUS nak kurus dan nak turun 3-10kg di Bulan Julai ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Adakah anda akan jadi salah satu peserta U Fit Online ๐Ÿ›ธ Program season 47 ini?
.
Komen โ€œSAYA NAKโ€ sekarang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Tag Kawan2 yg lain supaya kita ada kawan yg sama dalam program.
.
Coach Poly +60164905026
Coach Sheehaw +60126468025
.
Personal dan Group Coaching
Instagram @sheehaw_poly
.
#kurus #terlajaklaris #ootdhijab #nakcantik #kempisperut #tipscantik #senamkurus #perutbuncit #plussize #nakkurus #diet #atkin #kuruscepat #produkkuruscepat #astroawani #cauliflower #bersenam #dietsihat

Komen โ€˜SAYA NAKโ€™ untuk yg betul2 berminat ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ dan follow @sheehaw_poly . Yes kali ini Coach nak bantu yg nak turun 3-10kg selepas Ray ni. Kepada yg SERIUS nak kurus dan nak turun 3-10kg di Bulan Julai ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . Adakah anda akan jadi salah satu peserta U Fit Online ๐Ÿ›ธ Program season 47 ini? . Komen โ€œSAYA NAKโ€ sekarang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . Tag Kawan2 yg lain supaya kita ada kawan yg sama dalam program. . Coach Poly +60164905026 Coach Sheehaw +60126468025 . Personal dan Group Coaching Instagram @sheehaw_poly .  #kurus  #terlajaklaris  #ootdhijab  #nakcantik  #kempisperut  #tipscantik  #senamkurus  #perutbuncit  #plussize  #nakkurus  #diet  #atkin  #kuruscepat  #produkkuruscepat  #astroawani  #cauliflower  #bersenam  #dietsihat

CCTV 20 Channel kat Kilang #pulutkuningzarinazainuddin @zarinazainuddin_ .
Dah siap 17 camera, tinggal 3 unit camera lagi, pakai 2 dvr & 2 monitor
.
Malam ni sambung sbb nak siapkan sepenuhnya...esok dah boleh rilek....
.
Nnt cuma ajar cara operasi je...
.
Nak pasang cctv boleh wasap saya ya
.
013 925 2112
.
#jaiezzany #jaisecurity #jaiabby

CCTV 20 Channel kat Kilang  #pulutkuningzarinazainuddin @zarinazainuddin_ . Dah siap 17 camera, tinggal 3 unit camera lagi, pakai 2 dvr & 2 monitor . Malam ni sambung sbb nak siapkan sepenuhnya...esok dah boleh rilek.... . Nnt cuma ajar cara operasi je... . Nak pasang cctv boleh wasap saya ya . 013 925 2112 .  #jaiezzany  #jaisecurity  #jaiabby

Balik dr Klinik tadi...cari Dayana sebab tak nampak kat tempat selalu dia main
.
Rupanya...dalam kolam renang, amboi Dayana dapat mandi kolam happy ya....
.
Daiyan tak dapat join sebab penat & tidur....

Balik dr Klinik tadi...cari Dayana sebab tak nampak kat tempat selalu dia main . Rupanya...dalam kolam renang, amboi Dayana dapat mandi kolam happy ya.... . Daiyan tak dapat join sebab penat & tidur....

Hari ni Daiyan teman Mama @abby_abadi112 gi klinik....
.
Daiyan happy je....janji boleh jalan
.
Dayana mana...Dayana ada kat rumah sbb tadi dia tak nak ikut...tadi busy kit

Hari ni Daiyan teman Mama @abby_abadi112 gi klinik.... . Daiyan happy je....janji boleh jalan . Dayana mana...Dayana ada kat rumah sbb tadi dia tak nak ikut...tadi busy kit

Balik GM jap semalam walaupun sehari untuk sambut Ulang Tahun Ma....birthday Ma 16/6....
.
Tq sayang @abby_abadi112 .
Kami semua sayang Ma sgt2...doakan anak2, menantu, cucu Ma berjaya dunia akhirat...restukan setiap perjalanan kami ya Ma
.
Setiap pengorbanan yang Ma lakukan selama ini hanya Allah yang mampu balasnya, moga Syurga milik Ma.
.
Kami semua doakan moga Allah temukan Ma dengan Arwah Abah dan kita semua di Syurga nanti...
.
Alfatihah untuk Arwah Abah

Balik GM jap semalam walaupun sehari untuk sambut Ulang Tahun Ma....birthday Ma 16/6.... . Tq sayang @abby_abadi112 . Kami semua sayang Ma sgt2...doakan anak2, menantu, cucu Ma berjaya dunia akhirat...restukan setiap perjalanan kami ya Ma . Setiap pengorbanan yang Ma lakukan selama ini hanya Allah yang mampu balasnya, moga Syurga milik Ma. . Kami semua doakan moga Allah temukan Ma dengan Arwah Abah dan kita semua di Syurga nanti... . Alfatihah untuk Arwah Abah

Last week site visit kilang #pulutkuningzarinazainuddin di Subang Bestari untuk pasang CCTV
.
Terima kasih kak @zarinazainuddin_ moga menjadi kenyataan
.
Lama dah tak makan pulut kuning rendang kerang & sambal bilis petai... Memang best
.
Nak tanya tentang cctv boleh wasap saya ya
.
013 925 2112
013 925 2112
.
#jaiezzany #jaisecurity #jaiabby #abbyabadi

Last week site visit kilang  #pulutkuningzarinazainuddin di Subang Bestari untuk pasang CCTV . Terima kasih kak @zarinazainuddin_ moga menjadi kenyataan . Lama dah tak makan pulut kuning rendang kerang & sambal bilis petai... Memang best . Nak tanya tentang cctv boleh wasap saya ya . 013 925 2112 013 925 2112 .  #jaiezzany  #jaisecurity  #jaiabby  #abbyabadi