People commented the post

Posts related

Hi semua, berdesup desup custumer order kombo box ni semalam.. .
Dah lah sedapkan.. pastu hantar sampai depan pintu rumah... yg lebih best selesailah masaalah tuan rumah nak cari jamuan utk menjamu tetamu yg dtng alhamdulillah.. tetamu kena diraikan tau banyak pahala๐Ÿ˜Šโค
.
Tak susah pun watsap jer #agentangahbakingco
Pasti memudahkan urusan u olsss ok! .
#angahbakingco #agentangahbakingco #baking #cakes #cookies #resepisedap #layan #layanjerr

Hi semua, berdesup desup custumer order kombo box ni semalam.. . Dah lah sedapkan.. pastu hantar sampai depan pintu rumah... yg lebih best selesailah masaalah tuan rumah nak cari jamuan utk menjamu tetamu yg dtng alhamdulillah.. tetamu kena diraikan tau banyak pahala๐Ÿ˜Šโค . Tak susah pun watsap jer  #agentangahbakingco Pasti memudahkan urusan u olsss ok! .  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #baking  #cakes  #cookies  #resepisedap  #layan  #layanjerr

.
Sehari beratus ratus biji si King whoopie pie ni keluar dari @angahbaking_co.hq ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Sapa lah yg tak jatuh cinta bila dalam mulut Cheese n nutella bersatu kan ๐Ÿ˜‚
.
Jom order dengan kami atau agen kami ok, sesuai sangat jamu tetamu bila buat openhouse. .

. Sehari beratus ratus biji si King whoopie pie ni keluar dari @angahbaking_co.hq ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Sapa lah yg tak jatuh cinta bila dalam mulut Cheese n nutella bersatu kan ๐Ÿ˜‚ . Jom order dengan kami atau agen kami ok, sesuai sangat jamu tetamu bila buat openhouse. .

Sedap bebenor rasanya... ada yang nak rasa? ๐Ÿ˜Šโค๐ŸŒป
.
#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies

Sedap bebenor rasanya... ada yang nak rasa? ๐Ÿ˜Šโค๐ŸŒป .  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies

Padu betul kambing perap berapi @angah_lawaking
ni.
.
Mengandungi 19 rempah ratus rahsia, lamb diimported dari New 
Zealand dan memang juicy bila dimasak atas api yang membara. .
Menu ni wajib ada kat rumah korang pada bulan puasa ni. Lagi-lagi bila kawan-kawan atau family datang open house rumah anda, boleh ajak diaorang berbbq sekali. ๐Ÿ˜„

#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #kek #bendasedap #orangpunsuka #henjut

Padu betul kambing perap berapi @angah_lawaking ni. . Mengandungi 19 rempah ratus rahsia, lamb diimported dari New Zealand dan memang juicy bila dimasak atas api yang membara. . Menu ni wajib ada kat rumah korang pada bulan puasa ni. Lagi-lagi bila kawan-kawan atau family datang open house rumah anda, boleh ajak diaorang berbbq sekali. ๐Ÿ˜„  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #kek  #bendasedap  #orangpunsuka  #henjut

Kalau cerita psl biskut raya ni kt mana2 pun banyak.. ada yg sedap ada yg tak sedap..
.
Tapi tulah nak beritahu dkt @angahbaking_co.hq cookies rayanya semua sedap2.. .
chef @angah_lawaking ni memang cerewet sikit memilih makanan yg betul2 sedap baru dia nak jual.
.
Jadi yang sedap ni memang cepat habis.. tepuk dada tanya selera,  kami disini sentiasa menerima order.. ๐Ÿ˜
.
#angahbakingco #agentangahbakingco #cookies #cookiesraya #sedapsangat

Kalau cerita psl biskut raya ni kt mana2 pun banyak.. ada yg sedap ada yg tak sedap.. . Tapi tulah nak beritahu dkt @angahbaking_co.hq cookies rayanya semua sedap2.. . chef @angah_lawaking ni memang cerewet sikit memilih makanan yg betul2 sedap baru dia nak jual. . Jadi yang sedap ni memang cepat habis.. tepuk dada tanya selera, kami disini sentiasa menerima order.. ๐Ÿ˜ .  #angahbakingco  #agentangahbakingco  #cookies  #cookiesraya  #sedapsangat

One of our top product by @angahbaking_co.hq, laku keras weh.๐Ÿ”ฅ .
Apa lagi kalau bukan COMBO TSUNAMI (Whoopie Pie King vs Nutella Cheese Tart/Berries) ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Tak payah cerita lah sebab ramai regular dan peminat dia dah tahu cerita ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜
.

One of our top product by @angahbaking_co.hq, laku keras weh.๐Ÿ”ฅ . Apa lagi kalau bukan COMBO TSUNAMI (Whoopie Pie King vs Nutella Cheese Tart/Berries) ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ Tak payah cerita lah sebab ramai regular dan peminat dia dah tahu cerita ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜ .